35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Iwone wrote:no pewnie. Ivo poczuł się tak jak Ty rano i poszedł spać
Jutro się odezwieania.g, Iwone, macduska, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:ja juz upowazniam Pusura do zdawania w moim imieniu relacji jak zagine gdzies w stercie pieluch
Proponuje w ogole, dobrac sie w pary, jakby co, to ten z pary da cyne.iwcia77, Iwone, macduska, Sabina, Mega, moremi, BISCA lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Jestem zaszczycona. Ale czy upowaznienie nie powinno byc pisemne, poswiadczone notarialnie?
Proponuje w ogole, dobrac sie w pary, jakby co, to ten z pary da cyne.
simba pilnuje paszczaka i vice versa- to juz ustalone
Pusurek, Iwone, macduska, Simba, paszczakin, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo zostaly nam jeszcze: mama78 i Viv78 ( czy one sie jeszcze w ogole z nami bawia? ),mandragora ( ale tez nie wiadomo, czy sie ujawni )i Dorka.
I sie kurna konczy Porodowka...
Dawac kolejne ciaze, bo nie bede miala roboty za chwile.ania.g, macduska, malgos741, iwcia77, Simba, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:no ja padlam tak po 13 i wstalam ok 17...ale zamulka...nie wiem co bede robic w nocy..chyba poprasuje ...
Pusurek, macduska, malgos741, Sabina, iwcia77, Mega, BISCA lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:To zostaly nam jeszcze: mama78 i Viv78 ( czy one sie jeszcze w ogole z nami bawia? ),mandragora ( ale tez nie wiadomo, czy sie ujawni )i Dorka.
Dawac kolejne ciaze, bo nie bede miala roboty za chwile.
a miałam taki piękny płodny śluzania.g, peppapig, Pusurek, malgos741, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:Laski ktore z tych badan ma zrobic chlop
http://www.gyncentrum.pl/cennik.html
Caly pakiet za 240 zl ? Bo idzie w piatek bo na srode na wizyte musze miec wynikipeppapig, malgos741, iwcia77, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIwone wrote:ja jeśli dołączę, to nie tak szybko, bo albo jestem chora, albo mój jest tak zmęczony że zasypia jak niemowlak. Dni płodne minęły i co zrobić!?
a miałam taki piękny płodny śluzIwone, malgos741, Sabina, iwcia77, Simba, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Ja bede brała siłą od piątku
Czy bedzie spał ,czy będzie zmęczony czy nie wiadomo co
Mozesz wziac spokojnie sprawy w swoje rece.
ania.g, macduska, kkisia, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:Laski ktore z tych badan ma zrobic chlop
http://www.gyncentrum.pl/cennik.html
Caly pakiet za 240 zl ? Bo idzie w piatek bo na srode na wizyte musze miec wynikiiwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Ja na pewno będę przewijać, karmić, czekać aż się odbije...
iwcia77, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:To zostaly nam jeszcze: mama78 i Viv78 ( czy one sie jeszcze w ogole z nami bawia? ),mandragora ( ale tez nie wiadomo, czy sie ujawni )i Dorka.
Dawac kolejne ciaze, bo nie bede miala roboty za chwile.Iwone, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:ania - w nocy czekasz na odbicie? ja niestety wysiadam....w nocy - te dwa karmienia odpuszczam i nie odbijam - bo on zasypia na cycu i mnie się nie chce wstawać i zasypiam z nim....
iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Pusurek wrote:Seksu nie musisz miec, liczy sie sama koncowka.
Mozesz wziac spokojnie sprawy w swoje rece.
macduska, Pusurek, Sabina, iwcia77, malgos741, Mega, BISCA lubią tę wiadomość