35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
paszczakin wrote:a rano taka szybka i cerkawa pobudka?
nastaw sobie budzik 15 min przed mezowym
dla mnie to nie wykonalne. Jak wstaję o 5 do przychodni synowi, to dwa dni się pamiętam
iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:nie wiem, nie powiedzieli.. jak wroce z PL to tam po prostu pojade, teraz nie ma szans, my nadal bez fury..
iwcia77 lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Simba wrote:Iwone trochę nieładnie ze ukrylas przed nami ciąże i porod sprzed miesiąca....
Psze paaaani!!!
już zmieniamiwcia77 lubi tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:a kiedy suzi wyzdrowieje ?
teoretycznie jutro.. no ale wiesz, jestesmy w belgii
niemniej mechanior sie tak mojego jeczenia nasluchal, ze raczej nie bedzie zamierzal sobie fundowac tego ponownie.. ja tam jutro pojade, jak moj nie bedzie do odbioru to ja wyjde na bank z samochodem zastepczym, bo mowilam, ze w srode wyjezdzam..iwcia77, Simba, kapturnica, Sabina lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:teoretycznie jutro.. no ale wiesz, jestesmy w belgii
niemniej mechanior sie tak mojego jeczenia nasluchal, ze raczej nie bedzie zamierzal sobie fundowac tego ponownie.. ja tam jutro pojade, jak moj nie bedzie do odbioru to ja wyjde na bank z samochodem zastepczym, bo mowilam, ze w srode wyjezdzam.. -
iwcia77 wrote:no ja mam z Pusurem whats app- to prawdopodobnie na tym bede nadawac, bo mi prosciej
nawet fote jej wysle ze szpitala
to wam wklei
Pusur! pamietaj od momentu otrzymania wiadomosci , ze akcja sie zaczela masz byc pod whats app em dostepna
ooo, my mamy hangoutato simba moze nadawac reportaz z porodu, a ja tu wkleje
moze bedzie jaki konkurs klasowy na fotoreportaz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2014, 21:53
iwcia77, Simba, Pusurek, moremi, Sabina, BISCA lubią tę wiadomość
-
Iwcia pozazdrościłam Ci Twojego porodu z YT i dzisiaj śnił mi sie mój własny.
Miałam cesarkę, także zrobili mi znieczulenie, a potem kazali rodzic na stojąco pod prysznicem. Wiec pytam sie tych debili jak mam to zrobic skoro nie czuje nic od pasa w dół. Wiec usłyszałam: niech sie pani postara, w ogóle pani nie współpracuje
Czy wlasnie zaczęły sie horrory ciążowe? To juz?malgos741, paszczakin, Bozia3, macduska, iwcia77, Mega, moremi, Sabina, BISCA, ania.g lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:musiałabym albo nie chodzić spać, albo wstawać o 4.20
dla mnie to nie wykonalne. Jak wstaję o 5 do przychodni synowi, to dwa dni się pamiętam
oj tam Iwone, czego sie nie robi dla prokreacji
a poranne chlopaki podobno sa sprawniejsze..Iwone, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:ty ja tez mam ta aplikacje w tel ale nie uzywalam nigdy - jak to dziala?
jak kazdy czat..i foty i wideorozmowy tez mozna.. jak mi przyslesz adres gmail na ktorym masz skonfigurowany tel, to Ci hangout'neiwcia77 lubi tę wiadomość
-
a kiedyś używałam tango coś na zasadzie skype - na telefonie
iwcia77 lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017