35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bozia3 wrote:pusur fota dzieci super - młody jest bardzo podobny do Twojego chłopa..pewnie dumny jak paw...
o wlasnie, wlasnie to samo mialam powiedziec
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2014, 22:15
Pusurek, iwcia77, Mega, Bozia3, Sabina lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Simba - tak to już to...jeszcze parę razy CI się przysni, że gubisz dzieci, rodzisz, głodzisz i inne takie..
iwcia77, Mega, moremi, Bozia3, BISCA lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Iwcia pozazdrościłam Ci Twojego porodu z YT i dzisiaj śnił mi sie mój własny.
Miałam cesarkę, także zrobili mi znieczulenie, a potem kazali rodzic na stojąco pod prysznicem. Wiec pytam sie tych debili jak mam to zrobic skoro nie czuje nic od pasa w dół. Wiec usłyszałam: niech sie pani postara, w ogóle pani nie współpracuje
Czy wlasnie zaczęły sie horrory ciążowe? To juz?Simba, macduska, Mega, Bozia3, BISCA, Iwone lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:a wiecie że Rozenkowa chce panu Radziowi potomstwo spłodzic z ivf?
malgos741, paszczakin, Bliska 77, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:no ja mam z Pusurem whats app- to prawdopodobnie na tym bede nadawac, bo mi prosciej
nawet fote jej wysle ze szpitala
to wam wklei
Pusur! pamietaj od momentu otrzymania wiadomosci , ze akcja sie zaczela masz byc pod whats app em dostepnaAle kurka w nocy tez??? Chociaz my i tak slabo spimy.
Wifka w domu jest, nastawiam sie na odbior!
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
EwaT wrote:Iwcia wydaje mnie sie że schudłas w tej ciąży
w każdym razie wygladasz slicznie i młodoEwaT, Simba, Pusurek, Bliska 77, Iwone, moremi, Dorka1979, kapturnica, Sabina lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:A skąd wiedziałas ze to ON?
bo moj telefon mądry mi mowi, co mi baterie zre.. ostatnio mi zarla (70% baterii) aplikacja do sprawdzania pogody.. usunelam i teraz sprawdzam na stronie, bo ciezko nadazyc za tym klimatem ostatnio.
w androidzie trzeba kliknac na ustawienia (u mnie w praym gornym rogu), i na baterie i tadaaaam!Simba, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
iwcia77 wrote:dzieki - od ciebie komplement jest specjalny, zaraz go drukne, w ramki wstawie i bede stosowac jako afirmacje
ja bym sobie raczej czerwona kokardke na glowie przyczepila na Twoim miejscu..EwaT, iwcia77, moremi, Bozia3, Sabina lubią tę wiadomość