X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 27 października 2014, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone miałas imieniny? na sląsku sie podobno nie obchodzi
    ale skoro Ty obchodzisz to spóznione ale najlepsze!

Iwone, iwcia77, Mega, Sabina lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 27 października 2014, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    Iwone miałas imieniny? na sląsku sie podobno nie obchodzi
    ale skoro Ty obchodzisz to spóznione ale najlepsze!
    dzięki ;)

Ewa ja obchodzę wszystko co się da. No wiesz, zawsze dodatkowe prezenty :P :D

EwaT, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 27 października 2014, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    ja poproszę czerwone!!!
    proszę ;) http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0195508ec19b.jpg

iwcia77, macduska lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 27 października 2014, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zmykam do łóżka, bo m mnie woła, ale to przed wczoraj miałam płodny śluz :(

iwcia77, EwaT, malgos741, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 października 2014, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja poprosze cos innego do picia, nie moge mleka. :(

iwcia77, Iwone, Mega lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 27 października 2014, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Ja poprosze cos innego do picia, nie moge mleka. :(
    Proszę ;)
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6748aa5ca97b.jpg

Pusurek, malgos741, iwcia77, macduska, Mega, BISCA, ania.g, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 października 2014, 23:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone, wypasik :)

Mega, Iwone lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 27 października 2014, 23:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na bogato ;-)

Pusurek, iwcia77, Iwone lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • Simba Autorytet

Wysłany: 27 października 2014, 23:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Heh. Ja mam czasem takie jazdy ze zmeczenia, ze nie pamietam, czy cycek schowany po karmieniu czy lezal sobie taki goly do kolejnego. Albo sie budze i mysle: dzizas, przeciez Adas juz dawno skonczyl jesc, a ja taka rozwalona leze. A cycek schowany.
    Nie mowiac o tym, ze jak patrze na zegarek ktora godzina i widze, ze np. 3, to nie pamietam czy poprzednie karmienie bylo 2 godziny czy 10 minut wczesniej. Glowa w nocy w ogole nie pracuje...
    Nie moge tego czytać.

Pusurek, iwcia77, kapturnica, BISCA, Bliska 77, Sabina lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Parka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusur, widzialam zdjecie Twoich dzieci :) świetne
    Iwony, wszystkiego najlepszego z okazji imienin, oj napilabym sie winka czerwonego, ale jutro trzeba wstawac o świcie

Pusurek, iwcia77, macduska, Bliska 77, Iwone, Sabina lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja coś wsune dobrego tylko jeszcze nie wiem co i spadam pod kołderke
    ale cieplutko, w kominku sie pali na dole i przez otwory went. bucha ciepełko

Pusurek, Bozia3, iwcia77, macduska, Mega, BISCA, Bliska 77, Sabina lubią tę wiadomość

• Parka Autorytet

Wysłany: 27 października 2014, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spoko Simba, to zawsze tak jest z tym karmieniem nocnym jak u Pusura, a instynkt macierzynski tak jakos dziwnie dziala ze sie dziecka nie przygniecie przez sen i gdyby mu sie ulewalo to od razu sie przebudzisz, mimo zmeczenia tych rzeczy sie nie przegapi

malgos741, EwaT, Pusurek, Simba, macduska, kapturnica, Bliska 77, gosia7122, Sabina lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 27 października 2014, 23:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie powiem, mialalm wlasnie wizualizacje karmienia nocnego blizniakow..

Ciii, Simba, ciii, bedzie dobrze.. ;)

Pusurek, Parka, malgos741, Simba, Bozia3, iwcia77, macduska, Mega, Dorka1979, kapturnica, BISCA, kkisia, Bliska 77, Iwone, caffe, gosia7122, Sabina lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 października 2014, 23:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Nie moge tego czytać.
    Ty nie powinnas tego w ogole czytac. Dzizas, jak sie karmi blizniaki w nocy? Na zmiane czy razem?? Czy jest sens chowac cycka po karmieniu? ;)

Parka, malgos741, iwcia77, Mega, Dorka1979, kapturnica, BISCA, Bliska 77, caffe, Sabina lubią tę wiadomość

• Parka Autorytet

Wysłany: 27 października 2014, 23:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robie testy owulacyjne i mimo ze sluz byl rozciagliwy, to wszystkie negaty, choc przedwczoraj jeden jak juz wysechl (czyli po czasie) to krecha byla zdecydowanie ciemniejsza od kontrolnej, czy to cos oznacza? W kazdym razie po tamtym tescie wczorajsza i i dzisiejsza krecha juz jasniejsze. A cycki od dzisiaj bolą. Nie umiem tego zinterpetowac. Rano zmierze tempke, dzisiaj zapomnialam.

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 października 2014, 23:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    nie powiem, mialalm wlasnie wizualizacje karmienia nocnego blizniakow..

Ciii, Simba, ciii, bedzie dobrze.. ;)
    Jak pomoc Simbie? Moze jakas cycata czarnoskora mamke zafundowac na caly etat? Toc my Simby w zyciu na forum nie zobaczymy, jak Twixy urodzi, bo albo bedzie karmila albo przebierala...

Parka, iwcia77, Mega, Dorka1979, kapturnica, BISCA, caffe, Sabina lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 27 października 2014, 23:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    spadam spac baby.. dobrej nocki!

Parka, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 27 października 2014, 23:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka wrote:
    Spoko Simba, to zawsze tak jest z tym karmieniem nocnym jak u Pusura, a instynkt macierzynski tak jakos dziwnie dziala ze sie dziecka nie przygniecie przez sen i gdyby mu sie ulewalo to od razu sie przebudzisz, mimo zmeczenia tych rzeczy sie nie przegapi
    ja mam podobnie jak pusur...ostatnio szukałam małego w nocy - budzi mnie płacz z zaświatów - zrywam się z łózka - lecę do łóżeczka - a tam pusto - wracam do naszego łóżka - a mały przykryty cały kołdrą z głową- bo się zsunął niżej..:)a jednak się nie przydusił - nie wiem jak to działa,,,
    a co do gołego cyca - to A. się naśmiewał ze mnie ostatnio - a i ja sama ryłam z tego jak głupia....mówi mi tak: budzę się w nocy - patrzę- a przy przewijaku stoi baba (znaczy ja - wcześniej umyłam włosy i poszłam spać z mokrymi). Patrzę - stoi baba - obłęd w oczach - gówno rozmazane na koszuli nocnej - koszula jak z babci Aliny, u góry wisi jeden goły cycek - drugi schowany do stanika, który wystaje z tej usranej koszuli, włosy jak u czarownicy rozcapierzone na pół metra w każdą stronę - aż się przestraszyłem - czy to sen czy jawa...:). A ja walczyłam z nocnym karmieniem i kupą...:)
    Po przygodzie z kapustą w cyckach - miał kolejną perwę..;) Nasze życie erotyczne kwitnie :)

malgos741, iwcia77, macduska, Simba, Mega, Niuta, kapturnica, BISCA, Bliska 77, Alis, caffe, ania.g, Pusurek, gosia7122, Parka, Sabina lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 27 października 2014, 23:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Jak pomoc Simbie? Moze jakas cycata czarnoskora mamke zafundowac na caly etat? Toc my Simby w zyciu na forum nie zobaczymy, jak Twixy urodzi, bo albo bedzie karmila albo przebierala...
    to samo niestety pomyślałam - jeszcze weź i odbijaj dwójkę...wariatkowo normalnie

iwcia77, Mega, kapturnica, Iwone, Pusurek, Sabina lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 27 października 2014, 23:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka wrote:
    Robie testy owulacyjne i mimo ze sluz byl rozciagliwy, to wszystkie negaty, choc przedwczoraj jeden jak juz wysechl (czyli po czasie) to krecha byla zdecydowanie ciemniejsza od kontrolnej, czy to cos oznacza? W kazdym razie po tamtym tescie wczorajsza i i dzisiejsza krecha juz jasniejsze. A cycki od dzisiaj bolą. Nie umiem tego zinterpetowac. Rano zmierze tempke, dzisiaj zapomnialam.
    według mnie jestes juz po owulce (może wczoraj była...)te testy różnie wychodzą...

iwcia77, Parka lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

‹‹ 5213 5214 5215 5216 5217 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ