35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
EwaT wrote:Iwone miałas imieniny? na sląsku sie podobno nie obchodzi
ale skoro Ty obchodzisz to spóznione ale najlepsze!
Ewa ja obchodzę wszystko co się da. No wiesz, zawsze dodatkowe prezentyEwaT, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Heh. Ja mam czasem takie jazdy ze zmeczenia, ze nie pamietam, czy cycek schowany po karmieniu czy lezal sobie taki goly do kolejnego. Albo sie budze i mysle: dzizas, przeciez Adas juz dawno skonczyl jesc, a ja taka rozwalona leze. A cycek schowany.
Nie mowiac o tym, ze jak patrze na zegarek ktora godzina i widze, ze np. 3, to nie pamietam czy poprzednie karmienie bylo 2 godziny czy 10 minut wczesniej. Glowa w nocy w ogole nie pracuje...Pusurek, iwcia77, kapturnica, BISCA, Bliska 77, Sabina lubią tę wiadomość
-
Spoko Simba, to zawsze tak jest z tym karmieniem nocnym jak u Pusura, a instynkt macierzynski tak jakos dziwnie dziala ze sie dziecka nie przygniecie przez sen i gdyby mu sie ulewalo to od razu sie przebudzisz, mimo zmeczenia tych rzeczy sie nie przegapi
malgos741, EwaT, Pusurek, Simba, macduska, kapturnica, Bliska 77, gosia7122, Sabina lubią tę wiadomość
-
nie powiem, mialalm wlasnie wizualizacje karmienia nocnego blizniakow..
Ciii, Simba, ciii, bedzie dobrze..Pusurek, Parka, malgos741, Simba, Bozia3, iwcia77, macduska, Mega, Dorka1979, kapturnica, BISCA, kkisia, Bliska 77, Iwone, caffe, gosia7122, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Nie moge tego czytać.
Parka, malgos741, iwcia77, Mega, Dorka1979, kapturnica, BISCA, Bliska 77, caffe, Sabina lubią tę wiadomość
-
Robie testy owulacyjne i mimo ze sluz byl rozciagliwy, to wszystkie negaty, choc przedwczoraj jeden jak juz wysechl (czyli po czasie) to krecha byla zdecydowanie ciemniejsza od kontrolnej, czy to cos oznacza? W kazdym razie po tamtym tescie wczorajsza i i dzisiejsza krecha juz jasniejsze. A cycki od dzisiaj bolą. Nie umiem tego zinterpetowac. Rano zmierze tempke, dzisiaj zapomnialam.
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:nie powiem, mialalm wlasnie wizualizacje karmienia nocnego blizniakow..
Ciii, Simba, ciii, bedzie dobrze..Parka, iwcia77, Mega, Dorka1979, kapturnica, BISCA, caffe, Sabina lubią tę wiadomość
-
Parka wrote:Spoko Simba, to zawsze tak jest z tym karmieniem nocnym jak u Pusura, a instynkt macierzynski tak jakos dziwnie dziala ze sie dziecka nie przygniecie przez sen i gdyby mu sie ulewalo to od razu sie przebudzisz, mimo zmeczenia tych rzeczy sie nie przegapi
a co do gołego cyca - to A. się naśmiewał ze mnie ostatnio - a i ja sama ryłam z tego jak głupia....mówi mi tak: budzę się w nocy - patrzę- a przy przewijaku stoi baba (znaczy ja - wcześniej umyłam włosy i poszłam spać z mokrymi). Patrzę - stoi baba - obłęd w oczach - gówno rozmazane na koszuli nocnej - koszula jak z babci Aliny, u góry wisi jeden goły cycek - drugi schowany do stanika, który wystaje z tej usranej koszuli, włosy jak u czarownicy rozcapierzone na pół metra w każdą stronę - aż się przestraszyłem - czy to sen czy jawa.... A ja walczyłam z nocnym karmieniem i kupą...
Po przygodzie z kapustą w cyckach - miał kolejną perwę..Nasze życie erotyczne kwitnie
malgos741, iwcia77, macduska, Simba, Mega, Niuta, kapturnica, BISCA, Bliska 77, Alis, caffe, ania.g, Pusurek, gosia7122, Parka, Sabina lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Jak pomoc Simbie? Moze jakas cycata czarnoskora mamke zafundowac na caly etat? Toc my Simby w zyciu na forum nie zobaczymy, jak Twixy urodzi, bo albo bedzie karmila albo przebierala...
iwcia77, Mega, kapturnica, Iwone, Pusurek, Sabina lubią tę wiadomość
-
Parka wrote:Robie testy owulacyjne i mimo ze sluz byl rozciagliwy, to wszystkie negaty, choc przedwczoraj jeden jak juz wysechl (czyli po czasie) to krecha byla zdecydowanie ciemniejsza od kontrolnej, czy to cos oznacza? W kazdym razie po tamtym tescie wczorajsza i i dzisiejsza krecha juz jasniejsze. A cycki od dzisiaj bolą. Nie umiem tego zinterpetowac. Rano zmierze tempke, dzisiaj zapomnialam.
iwcia77, Parka lubią tę wiadomość