35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej hej,
wpadam się zameldowac. Jestesmy juz od tygodnia szczesliwie w domu. Tylko dalej nic nie ogarniam i w zwiazku z tym odpuszczam siedzenie na necie.
Weszlam, zeby sprawdzic, czy Mysza wrocila i widze, ze nie.
A i jeszcze dla tych przed pierwszym porodem, zeby bylo cos optymistycznego - po 2 -3 tygodniach od porodu wszelki bóle przy karmieniu u mnie minely i nawet juz nie pamietam jak zle byloReni, Mega, Iwone, Simba, paszczakin, Bozia3, Pusurek, iwcia77, gosia7122, Sabina, Parka, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Alis wrote:Hej hej,
wpadam się zameldowac. Jestesmy juz od tygodnia szczesliwie w domu. Tylko dalej nic nie ogarniam i w zwiazku z tym odpuszczam siedzenie na necie.
A i jeszcze dla tych przed pierwszym porodem, zeby bylo cos optymistycznego - po 2 -3 tygodniach od porodu wszelki bóle przy karmieniu u mnie minely i nawet juz nie pamietam jak zle byloTrzymajcie się cieplutko
Alis lubi tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Jak pomoc Simbie? Moze jakas cycata czarnoskora mamke zafundowac na caly etat? Toc my Simby w zyciu na forum nie zobaczymy, jak Twixy urodzi, bo albo bedzie karmila albo przebierala...
Dzien dobryBozia3, Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:Simba coś dla Ciebie znalazłam. Może Ci się przydać
http://www.calineczka.pl/sklep/poduszka-do-karmienia-piersia-model-dla-blizniat-p-8256.html
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7b16a1ba77d8.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f30615ae851b.jpg
Iwone lubi tę wiadomość
-
Alis wrote:Hej hej,
A i jeszcze dla tych przed pierwszym porodem, zeby bylo cos optymistycznego - po 2 -3 tygodniach od porodu wszelki bóle przy karmieniu u mnie minely i nawet juz nie pamietam jak zle bylo -
Mega wrote:Dzien dobry
A nam sie autko spierniczylo.... Jakieś fatum na forum czy co.
Miłego dnia
a u mnie jest juz do odbioru!
rachunak nizszy o 1/3 niz zakladany, jednak sprzeglo bylo w ladnym stanie.. no, wiadomo- jak sie ladnie jezdzi, to sie sprzeglo nie psuje
i jeszczce hamulce mi zrobilikapturnica, Simba, Mega, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
Dorka1979 wrote:Cześć laseczki
Qźwa cukier po godzinie od śniadania bardzo mi się nie podoba, wyszło 148 a ma być poniżej 120. Czyli odpadają płatki kukurydziane z mlekiem na śniadanie ( i mała łyżeczka cukru)
Zobaczymy jak będzie po obiedzie
dorka, platki kukurydzine maja gorszy indeks glikemiczny niz cukierjak jestes przyzwyczajona do takich sniadan, to sobie znajdz musli bez platkow i bez rodzynek..
iwcia77, Sabina, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Alis a jak sie malutka czuje?
Już chyba całkiem dobrze, bo nas zaczepia, śmieje się. Jutro idziemy do poradni nefrologicznej, a w poniedziałek do szpitala na kontrolę, więc może powiedzą nam coś więcej. Operacja była na razie na jednej nerce i czekamy na decyzję o drugiej.
paszczakin, Simba, ania.g, Bozia3, Reni, Pusurek, iwcia77, macduska, Sabina, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Kaptur, moja konsultantko samochodowa!
myslisz, ze samochod moze swiszczec (takie ciche pogwizdywanie) jak tarcze i klocki sa nie halo, ale nie przy hamowaniu tylko przy normalnej jezdzie?
bo oni nic innego nie znalezli chyba, zrobili mi ta skrzynie, przeglad caly, wymienili hamule i wsio.. ciekawe czy dalej bedzie swiszczec
Simba, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
Alis wrote:Już chyba całkiem dobrze, bo nas zaczepia, śmieje się. Jutro idziemy do poradni nefrologicznej, a w poniedziałek do szpitala na kontrolę, więc może powiedzą nam coś więcej. Operacja była na razie na jednej nerce i czekamy na decyzję o drugiej.
To super Alis! Sie nacierpicie, ale wyglada, ze juz niedlugo koniec.. Fajnie, ze malej humor dopisuje, znaczy nic jej nie dokucza..Simba, Alis, Sabina lubią tę wiadomość
-
Alis wrote:Już chyba całkiem dobrze, bo nas zaczepia, śmieje się. Jutro idziemy do poradni nefrologicznej, a w poniedziałek do szpitala na kontrolę, więc może powiedzą nam coś więcej. Operacja była na razie na jednej nerce i czekamy na decyzję o drugiej.
Trzymajcie sie dziewczyny!Alis, Reni, Sabina lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Kaptur, moja konsultantko samochodowa!
myslisz, ze samochod moze swiszczec (takie ciche pogwizdywanie) jak tarcze i klocki sa nie halo, ale nie przy hamowaniu tylko przy normalnej jezdzie?
bo oni nic innego nie znalezli chyba, zrobili mi ta skrzynie, przeglad caly, wymienili hamule i wsio.. ciekawe czy dalej bedzie swiszczec -
Simba wrote:Nasz tez to ma. Mnie w citroenie powiedzieli ze to jest problem z kolem
ale ja nie chce swiszczec! my z kolami jezdzimy do "Pana Opony", jakby bylo cos nie tak, to by nam powiedzial chyba..
no a tak na marginesie to powiedzieli ze problem i co- macie se dalej swiszczec?
no nic, pojade odebrac furaka w lancz, zobaczymy..iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Simba wrote:Aniu Marcel jest piekny
A propos Marcela, ostatnio zaczelismy sie zastanawiac nad tym imieniem zamiast Leona.
Wtedy bedzie Marcel i Max czyli M&M's
ladnie.. w zestawieniu z nazwiskiem to oba imiona jak projektantow haute couturenadaje sie na kariere
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 10:50
Simba, ania.g, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Aniu Marcel jest piekny
A propos Marcela, ostatnio zaczelismy sie zastanawiac nad tym imieniem zamiast Leona.
Wtedy bedzie Marcel i Max czyli M&M'sReni, Simba, Pusurek, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość