X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Kaptur, moja konsultantko samochodowa! ;)

myslisz, ze samochod moze swiszczec (takie ciche pogwizdywanie) jak tarcze i klocki sa nie halo, ale nie przy hamowaniu tylko przy normalnej jezdzie?

bo oni nic innego nie znalezli chyba, zrobili mi ta skrzynie, przeglad caly, wymienili hamule i wsio.. ciekawe czy dalej bedzie swiszczec ;)
    No moze , moze jak tarcze były juz cienkie ;) ..
    Teraz przy hamowaniu uważaj bo musisz klocki dotrzec i czasem moga Ci mocno zahamowac a czasem tak jakby nie łapały..

paszczakin lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ALis - mam nadzieję, że najgorsze za Wami - stres na pewno przeogromny - oby teraz już wszystko było ok :)

Sabina lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni - co za kutas z szefa, ale rozumiem, że nie znał prawdziwych powodów Twojego męża i dlatego może uznał, że to coś mało ważnego?

iwcia77 lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    siedzę i rozkminiam.. jakiego jabola?
    co ma murzynka do jabola
    nie nie nie puding owulacyjny znowu mi się załączył.. jestem nieprzytomna
    w związku z brakiem iui musieliśmy się dzisiaj rano bzyknąć.. chyba mysli_2.gif bo nie jestem pewna.. mąż mnie przed wyjściem chyba przyatakował ok 4 rano ..muszę zapytać..
    Simba wrote:
    W sumie...
    edit: a jak bedzie z jebola?

Mega, Bozia3, Simba, paszczakin, BISCA, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    że się wtrące ... mogą
    szczególnie jak jedzie się bez klocków..bo już się dawno skończyło i hamuje tarczami .. po czym one się zaciskają na kole jakby a stałe ;-) wiem bo jeździłam tak po Masuri a potem wróciłam do domu do wwy i okazało się, że klocki kiedyś były :-/
    paszczakin wrote:
    Kaptur, moja konsultantko samochodowa! ;)

myslisz, ze samochod moze swiszczec (takie ciche pogwizdywanie) jak tarcze i klocki sa nie halo, ale nie przy hamowaniu tylko przy normalnej jezdzie?

bo oni nic innego nie znalezli chyba, zrobili mi ta skrzynie, przeglad caly, wymienili hamule i wsio.. ciekawe czy dalej bedzie swiszczec ;)

Mega, kapturnica, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni ale widze ze mimo wszystko humor dopisuje <3

Reni lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mąż ściemnił, że idzie na wizytę kontrolną pooperacyjną więc chyba bardzie poważna sprawa... tamtemu palantowi nie chciało się wcześniej przyjechać do pracy i dlatego
    to zuy człowiek a zuo powraca! niech się wali w bece po śledziach.. w przyszłym miesiącu weźmie urlop na ten dzień i już!
    Bozia3 wrote:
    Reni - co za kutas z szefa, ale rozumiem, że nie znał prawdziwych powodów Twojego męża i dlatego może uznał, że to coś mało ważnego?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 10:45

Mega, paszczakin, Pusurek, iwcia77, ania.g, Sabina lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a dziękuję wszyscy zdrowi
    a co ma nie dopisywać.. wczoraj poszłam na siłkę wyżyłam się dzisiaj mam mega zakwasy i to odwraca moją uwagę od tego dziada
    Mega wrote:
    Reni ale widze ze mimo wszystko humor dopisuje <3

Mega, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    ale ja nie chce swiszczec! my z kolami jezdzimy do "Pana Opony", jakby bylo cos nie tak, to by nam powiedzial chyba..

no a tak na marginesie to powiedzieli ze problem i co- macie se dalej swiszczec? ;)

no nic, pojade odebrac furaka w lancz, zobaczymy..
    Zaproponowali zakup nowych opon, ale ja stwierdzilam ze to bez sensu, bo przeciez zaraz trzeba zimowki zakladac

Reni lubi tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    ladnie.. w zestawieniu z nazwiskiem to oba imopna jak projektantow haute couture ;) nadaje sie na kariere ;)
    :)
    Wole zeby nie byli gejami... ;)

kapturnica, paszczakin, Mega, Pusurek, iwcia77, ania.g, Sabina lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale wiecie co to straszne jak nie ma się swojego mechanika albo kogoś kto zna się na temacie.. wszystko mogą wcisnąć i kase wyciągnąć!
    cieszę się, że mój m trochę ma o tym pojęcie więc wiele rzeczy robi na działce.. a i sam swój pierwszy motor sobie złożył więc i tu ma mega wiedzę :-) więc mojego skuterka ogarnął :-D
    Simba wrote:
    Zaproponowali zakup nowych opon, ale ja stwierdzilam ze to bez sensu, bo przeciez zaraz trzeba zimowki zakladac

Simba, paszczakin, Mega, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Renek - jEBOLA - EBOLA - taka choroba

Co Wy z tymi klockami i tarczami? Przeca napisala ze przy normalnej jezdzie a nie przy hamowaniu

Reni, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ale wiecie co to straszne jak nie ma się swojego mechanika albo kogoś kto zna się na temacie.. wszystko mogą wcisnąć i kase wyciągnąć!
    cieszę się, że mój m trochę ma o tym pojęcie więc wiele rzeczy robi na działce.. a i sam swój pierwszy motor sobie złożył więc i tu ma mega wiedzę :-) więc mojego skuterka ogarnął :-D
    Taka jest niestety prawda.

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    fajnie to wygląda graficznie - tylko przemyśl sprawę - bo imiona są podobne dosyć - a to są bliźniaki. Koleżanka w pracy ma dwie córki - róznica wieku 3 lata - jedna Karolina, druga Kamila - i pomimo różnicy wieku wciąż wszyscy je mylą - która Kamila, a która Karolina..ale może to przypadek akurat - tak mi się w każdym razie skojarzyła ta sytuacja i rodzice się wkurzają teraz...
    Troche racja.
    Ja sie juz jakos do Leona przyzwyczailam, a poza tym nie moge tego zrobic Bursztynowi (gdzie ona sie podziewa?).
    Zreszta mowie do niego juz teraz Leoncio :) Pamietacie niewolnice Isaure? :)

Reni, Mega, Bozia3, iwcia77, Sabina, Dorka1979 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o faken Simba, Leoncio.. pamietam ;)
    to moze lepiej niech bedzie Marcel.. przyzwyczaisz sie, ja tez ciagle biore pod uwage, ze bede musiala Adasia na Julke przemianowac..

Simba, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2014, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    ja mam podobnie jak pusur...ostatnio szukałam małego w nocy - budzi mnie płacz z zaświatów - zrywam się z łózka - lecę do łóżeczka - a tam pusto - wracam do naszego łóżka - a mały przykryty cały kołdrą z głową- bo się zsunął niżej..:)a jednak się nie przydusił - nie wiem jak to działa,,,
    a co do gołego cyca - to A. się naśmiewał ze mnie ostatnio - a i ja sama ryłam z tego jak głupia....mówi mi tak: budzę się w nocy - patrzę- a przy przewijaku stoi baba (znaczy ja - wcześniej umyłam włosy i poszłam spać z mokrymi). Patrzę - stoi baba - obłęd w oczach - gówno rozmazane na koszuli nocnej - koszula jak z babci Aliny, u góry wisi jeden goły cycek - drugi schowany do stanika, który wystaje z tej usranej koszuli, włosy jak u czarownicy rozcapierzone na pół metra w każdą stronę - aż się przestraszyłem - czy to sen czy jawa...:). A ja walczyłam z nocnym karmieniem i kupą...:)
    Po przygodzie z kapustą w cyckach - miał kolejną perwę..;) Nasze życie erotyczne kwitnie :)
    No to juz wiemy. Dla Simby zalatwiamy mamke na etat, dla Bozi ( a raczej dla jej chlopa ) - seksuologa, zanim jej zycie legnie w gruzach. ;)

Mega, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:

no u nas w tej kwestii masakra, tu prawie nie ma instytucji "mechanika", tlko autoryzowane serwisy danej marki.. Mechanik moze sie trafic jak masz francuskie, ew niemieckie auto, sa takie sieciowki machanikowe, ale teraz to do kazdego typu auta inny komp i bez tego ani rusz..
    na szczescie en serwis wyglada na calkiem porzadny, juz 2 raz pozytywne zaskoczenie. Wczesniej w innych wymieniali nam przypadkowe czesci w aucie, bo komputer bledy non stop wywalal, a ci odkryli, ze akumulator trzeba tylko nowy i wszytko cacy..

Simba, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2014, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien doberek. To, ze u mnie deszcz pada, to malo. On napierdala... Ma byc dzis 25 mm opadu. A nam ciekna nowo wstawione okna...
    Mialam dzis isc na spotkanie grupy mamusiek, tej co miesiecznej, ale zaspalismy, poza tym w taka pogode? Psa by z domu nie wypuscil ( dobrze, ze nie mam psa ;) ), a co dopiero samemu.
    Milego dzionka panieneczki. :)

Simba, Mega, gosia7122, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja miałam przy jeździe.. tak się zacisnęły tarcze i już nie puściły haha do samiusiej wwy hhaha

no doszłam, że o ebole chodzi ale na początku myślę sobie.. czy murzyni też mają jabole?
    Simba wrote:
    Renek - jEBOLA - EBOLA - taka choroba

Co Wy z tymi klockami i tarczami? Przeca napisala ze przy normalnej jezdzie a nie przy hamowaniu

paszczakin, Simba, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to będzie leoś
    Simba wrote:
    Troche racja.
    Ja sie juz jakos do Leona przyzwyczailam, a poza tym nie moge tego zrobic Bursztynowi (gdzie ona sie podziewa?).
    Zreszta mowie do niego juz teraz Leoncio :) Pamietacie niewolnice Isaure? :)

Simba, Mega lubią tę wiadomość

‹‹ 5216 5217 5218 5219 5220 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ