35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
paszczakin wrote:Kaptur, moja konsultantko samochodowa!
myslisz, ze samochod moze swiszczec (takie ciche pogwizdywanie) jak tarcze i klocki sa nie halo, ale nie przy hamowaniu tylko przy normalnej jezdzie?
bo oni nic innego nie znalezli chyba, zrobili mi ta skrzynie, przeglad caly, wymienili hamule i wsio.. ciekawe czy dalej bedzie swiszczec..
Teraz przy hamowaniu uważaj bo musisz klocki dotrzec i czasem moga Ci mocno zahamowac a czasem tak jakby nie łapały..paszczakin lubi tę wiadomość
-
siedzę i rozkminiam.. jakiego jabola?
co ma murzynka do jabola
nie nie nie puding owulacyjny znowu mi się załączył.. jestem nieprzytomna
w związku z brakiem iui musieliśmy się dzisiaj rano bzyknąć.. chybabo nie jestem pewna.. mąż mnie przed wyjściem chyba przyatakował ok 4 rano ..muszę zapytać..
Simba wrote:W sumie...
edit: a jak bedzie z jebola?Mega, Bozia3, Simba, paszczakin, BISCA, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
że się wtrące ... mogą
szczególnie jak jedzie się bez klocków..bo już się dawno skończyło i hamuje tarczami .. po czym one się zaciskają na kole jakby a stałewiem bo jeździłam tak po Masuri a potem wróciłam do domu do wwy i okazało się, że klocki kiedyś były
paszczakin wrote:Kaptur, moja konsultantko samochodowa!
myslisz, ze samochod moze swiszczec (takie ciche pogwizdywanie) jak tarcze i klocki sa nie halo, ale nie przy hamowaniu tylko przy normalnej jezdzie?
bo oni nic innego nie znalezli chyba, zrobili mi ta skrzynie, przeglad caly, wymienili hamule i wsio.. ciekawe czy dalej bedzie swiszczecMega, kapturnica, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
mąż ściemnił, że idzie na wizytę kontrolną pooperacyjną więc chyba bardzie poważna sprawa... tamtemu palantowi nie chciało się wcześniej przyjechać do pracy i dlatego
to zuy człowiek a zuo powraca! niech się wali w bece po śledziach.. w przyszłym miesiącu weźmie urlop na ten dzień i już!Bozia3 wrote:Reni - co za kutas z szefa, ale rozumiem, że nie znał prawdziwych powodów Twojego męża i dlatego może uznał, że to coś mało ważnego?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 10:45
Mega, paszczakin, Pusurek, iwcia77, ania.g, Sabina lubią tę wiadomość
-
a dziękuję wszyscy zdrowi
a co ma nie dopisywać.. wczoraj poszłam na siłkę wyżyłam się dzisiaj mam mega zakwasy i to odwraca moją uwagę od tego dziadaMega wrote:Reni ale widze ze mimo wszystko humor dopisujeMega, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:ale ja nie chce swiszczec! my z kolami jezdzimy do "Pana Opony", jakby bylo cos nie tak, to by nam powiedzial chyba..
no a tak na marginesie to powiedzieli ze problem i co- macie se dalej swiszczec?
no nic, pojade odebrac furaka w lancz, zobaczymy..Reni lubi tę wiadomość
-
ale wiecie co to straszne jak nie ma się swojego mechanika albo kogoś kto zna się na temacie.. wszystko mogą wcisnąć i kase wyciągnąć!
cieszę się, że mój m trochę ma o tym pojęcie więc wiele rzeczy robi na działce.. a i sam swój pierwszy motor sobie złożył więc i tu ma mega wiedzęwięc mojego skuterka ogarnął
Simba wrote:Zaproponowali zakup nowych opon, ale ja stwierdzilam ze to bez sensu, bo przeciez zaraz trzeba zimowki zakladacSimba, paszczakin, Mega, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:ale wiecie co to straszne jak nie ma się swojego mechanika albo kogoś kto zna się na temacie.. wszystko mogą wcisnąć i kase wyciągnąć!
cieszę się, że mój m trochę ma o tym pojęcie więc wiele rzeczy robi na działce.. a i sam swój pierwszy motor sobie złożył więc i tu ma mega wiedzęwięc mojego skuterka ogarnął
-
Bozia3 wrote:fajnie to wygląda graficznie - tylko przemyśl sprawę - bo imiona są podobne dosyć - a to są bliźniaki. Koleżanka w pracy ma dwie córki - róznica wieku 3 lata - jedna Karolina, druga Kamila - i pomimo różnicy wieku wciąż wszyscy je mylą - która Kamila, a która Karolina..ale może to przypadek akurat - tak mi się w każdym razie skojarzyła ta sytuacja i rodzice się wkurzają teraz...
Ja sie juz jakos do Leona przyzwyczailam, a poza tym nie moge tego zrobic Bursztynowi (gdzie ona sie podziewa?).
Zreszta mowie do niego juz teraz LeoncioPamietacie niewolnice Isaure?
Reni, Mega, Bozia3, iwcia77, Sabina, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
o faken Simba, Leoncio.. pamietam
to moze lepiej niech bedzie Marcel.. przyzwyczaisz sie, ja tez ciagle biore pod uwage, ze bede musiala Adasia na Julke przemianowac..
Simba, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:ja mam podobnie jak pusur...ostatnio szukałam małego w nocy - budzi mnie płacz z zaświatów - zrywam się z łózka - lecę do łóżeczka - a tam pusto - wracam do naszego łóżka - a mały przykryty cały kołdrą z głową- bo się zsunął niżej..:)a jednak się nie przydusił - nie wiem jak to działa,,,
a co do gołego cyca - to A. się naśmiewał ze mnie ostatnio - a i ja sama ryłam z tego jak głupia....mówi mi tak: budzę się w nocy - patrzę- a przy przewijaku stoi baba (znaczy ja - wcześniej umyłam włosy i poszłam spać z mokrymi). Patrzę - stoi baba - obłęd w oczach - gówno rozmazane na koszuli nocnej - koszula jak z babci Aliny, u góry wisi jeden goły cycek - drugi schowany do stanika, który wystaje z tej usranej koszuli, włosy jak u czarownicy rozcapierzone na pół metra w każdą stronę - aż się przestraszyłem - czy to sen czy jawa.... A ja walczyłam z nocnym karmieniem i kupą...
Po przygodzie z kapustą w cyckach - miał kolejną perwę..Nasze życie erotyczne kwitnie
Mega, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:ale wiecie co to straszne jak nie ma się swojego mechanika albo kogoś kto zna się na temacie.. wszystko mogą wcisnąć i kase wyciągnąć!
no u nas w tej kwestii masakra, tu prawie nie ma instytucji "mechanika", tlko autoryzowane serwisy danej marki.. Mechanik moze sie trafic jak masz francuskie, ew niemieckie auto, sa takie sieciowki machanikowe, ale teraz to do kazdego typu auta inny komp i bez tego ani rusz..
na szczescie en serwis wyglada na calkiem porzadny, juz 2 raz pozytywne zaskoczenie. Wczesniej w innych wymieniali nam przypadkowe czesci w aucie, bo komputer bledy non stop wywalal, a ci odkryli, ze akumulator trzeba tylko nowy i wszytko cacy..
Simba, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien doberek. To, ze u mnie deszcz pada, to malo. On napierdala... Ma byc dzis 25 mm opadu. A nam ciekna nowo wstawione okna...
Mialam dzis isc na spotkanie grupy mamusiek, tej co miesiecznej, ale zaspalismy, poza tym w taka pogode? Psa by z domu nie wypuscil ( dobrze, ze nie mam psa), a co dopiero samemu.
Milego dzionka panieneczki.Simba, Mega, gosia7122, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
ja miałam przy jeździe.. tak się zacisnęły tarcze i już nie puściły haha do samiusiej wwy hhaha
no doszłam, że o ebole chodzi ale na początku myślę sobie.. czy murzyni też mają jabole?Simba wrote:Renek - jEBOLA - EBOLA - taka choroba
Co Wy z tymi klockami i tarczami? Przeca napisala ze przy normalnej jezdzie a nie przy hamowaniupaszczakin, Simba, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
no to będzie leośSimba wrote:Troche racja.
Ja sie juz jakos do Leona przyzwyczailam, a poza tym nie moge tego zrobic Bursztynowi (gdzie ona sie podziewa?).
Zreszta mowie do niego juz teraz LeoncioPamietacie niewolnice Isaure?
Simba, Mega lubią tę wiadomość