35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyReni wrote:ale tu dzisiaj puściutko
smutno i takie tam
Bursztyn się ukrywa
Ale choć słońce świeci pięknie,
Miłego dnia melduje się i spadam bom zarobione
Reni, iwcia77, macduska, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
no i co z tego, że taki tłum jak wszyscy siedzą w zadumie
nas też jest troje ja i nogi moje
a nawet 13 ja i moja dwunastnica
Pusurek wrote:Ja tez jestem. I Adas i motyl Freddie... Przykro mi, ze nas nie widzisz...kapturnica, Simba, Viola, Pusurek, BISCA, iwcia77, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
Elf sie moco przykłada do nauki bo ma egzamin y..Jakie??Nie pytajcie do dzis sie nie rpzyznała co studiuje...Moze jakas agentka KGB z niej
A ja Was podczytuje od czasu do czasu ale weny tworczej we mnie dzis malo to sie nie udzielam..Jakos para ze mnie zeszla i tak se jest....Reni, Simba, gosia7122, iwcia77, macduska, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
byłam ostatnio u mojej ciężarówki.. kurcze torbisko miała przygotowane, bo termin na 1.11 ...ja takiego bagażu to na tydzień nie biorę
masakraSimba wrote:Chyba musze sobie zrobic tabelke w excelu z wyprawkaiwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
A nas jest dwoch - ja i moj brzuch
Moze Paszczakowi nikt nie powiedzial, ze bedzie musiala sobie zaczac golic brzuch i biodra w ciazy, ale mnie nikt nie ostrzegl, ze codziennie bede chodzic w upieprzonej jedzeniem bluzke. Normalnie spadloby na podloge...Reni, BISCA, iwcia77, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:byłam ostatnio u mojej ciężarówki.. kurcze torbisko miała przygotowane, bo termin na 1.11 ...ja takiego bagażu to na tydzień nie biorę
masakra
Ja sie juz normalnie gubieiwcia77 lubi tę wiadomość
-
o tym własnie mówie..
cichusio
i Andżej nie odprawia mszykapturnica wrote:A ja Was podczytuje od czasu do czasu ale weny tworczej we mnie dzis malo to sie nie udzielam..Jakos para ze mnie zeszla i tak se jest....kapturnica, iwcia77, macduska lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Elf sie moco przykłada do nauki bo ma egzamin y..Jakie??Nie pytajcie do dzis sie nie rpzyznała co studiuje...Moze jakas agentka KGB z niej
A ja Was podczytuje od czasu do czasu ale weny tworczej we mnie dzis malo to sie nie udzielam..Jakos para ze mnie zeszla i tak se jest....
Reni, kapturnica, Pusurek, BISCA, iwcia77, EwaT, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:no i co z tego, że taki tłum jak wszyscy siedzą w zadumie
nas też jest troje ja i nogi moje
a nawet 13 ja i moja dwunastnica
Poza tym zaczailam sie na aukcje na puzle drewniane i wyjatkowo udalo mi sie jej nie przegapic.
Zarobiona jestem, no! Ale obecna, dusza i cialem. I watroba, co nie spiiii.BISCA, iwcia77, macduska, ania.g, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
hahah czytałam pamiętnik Kalitria i tam o tym wspominała haha więc ja już to wiem
Simba wrote:A nas jest dwoch - ja i moj brzuch
Moze Paszczakowi nikt nie powiedzial, ze bedzie musiala sobie zaczac golic brzuch i biodra w ciazy, ale mnie nikt nie ostrzegl, ze codziennie bede chodzic w upieprzonej jedzeniem bluzke. Normalnie spadloby na podloge...iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Ja nie siedze w zadumie, jeno reczniki odwirowuje, bo juz nie mam co na cieknace okna klasc... Wieczorem sie chyba w papier toaletowy wytre po kapieli, bo wszystko inne bedzie mokre.
Poza tym zaczailam sie na aukcje na puzle drewniane i wyjatkowo udalo mi sie jej nie przegapic.
Zarobiona jestem, no! Ale obecna, dusza i cialem. I watroba, co nie spiiii.Pusurek, BISCA lubią tę wiadomość