35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ee to tak jak z butami
włoskie buty nadają się do chodzenia we Włoszech w PL zawsze szlag je trafia
i tak samo z oknami ..
przyszłoby Ci do głowy, żeby jechać do Belgi z oknem pod pachą! koniec świata!
Simba wrote:Widzisz? Polskie kupilas, to cieknaPusurek, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:ee to tak jak z butami
włoskie buty nadają się do chodzenia we Włoszech w PL zawsze szlag je trafia
i tak samo z oknami ..
przyszłoby Ci do głowy, żeby jechać do Belgi z oknem pod pachą! koniec świata!Reni, Pusurek, paszczakin, BISCA, iwcia77, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Simba wrote:A nas jest dwoch - ja i moj brzuch
Moze Paszczakowi nikt nie powiedzial, ze bedzie musiala sobie zaczac golic brzuch i biodra w ciazy, ale mnie nikt nie ostrzegl, ze codziennie bede chodzic w upieprzonej jedzeniem bluzke. Normalnie spadloby na podloge...
biodra? BIODRA!? jeszcze to mnie czeka? brzch na razie zalatwilam pinceta (trudne slowo), bo na szczescie dlugajce byly pojedyncze, ale na depilowanie wiekszych powierzchni nie jestem przygotowana!iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:o tym własnie mówie..
cichusio
i Andżej nie odprawia mszy
Andzej ofiare z indykow sklada, jajka bez skorup je i krew przelewa..Reni, Simba, BISCA, iwcia77, macduska, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Gorzej. Polskiego stolarza wzielam, z serii tych, co to WSZYSTKO potrafia...
Wiecie co mnie najbardziej wkurwia u polskich "fachowcow"? Ze sa wszechwiedzacy. Mialam takich wlasnie do montazu kuchni. Po co czytac instrukcje lodowki do zabudowy? Po co? Przeca un wszysko wi! No i nawiercili mi niepotrzebnych dziur w drzwiach, a po roku zawiasy lodowki byly do wymiany...Pusurek, iwcia77, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:I wszystko jasne.
Wiecie co mnie najbardziej wkurwia u polskich "fachowcow"? Ze sa wszechwiedzacy. Mialam takich wlasnie do montazu kuchni. Po co czytac instrukcje lodowki do zabudowy? Po co? Przeca un wszysko wi! No i nawiercili mi niepotrzebnych dziur w drzwiach, a po roku zawiasy lodowki byly do wymiany...
o pacz pani- tak to i ja potrafie.. tez mam niepotrzebne dziury w drzwiach (na szczescie z zewnatrz niewidoczne), ale przynajmniej sama i za darmo sobie je nawiercilamReni, Pusurek, iwcia77, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
a czyli msza
no dobra to czekamy
to już wiem dlaczemu Bursztyn milczy.. leży bez życia
paszczakin wrote:Andzej ofiare z indykow sklada, jajka bez skorup je i krew przelewa..paszczakin, iwcia77, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:biodra? BIODRA!? jeszcze to mnie czeka? brzch na razie zalatwilam pinceta (trudne slowo), bo na szczescie dlugajce byly pojedyncze, ale na depilowanie wiekszych powierzchni nie jestem przygotowana!
paszczakin, iwcia77, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
fachowcy są dobrzy.. pamiętam jak remontowałam stare mieszkanie... kucia tynków te sprawy, szpachelka, polerka.. i panowie w kuchni jeden kawałek tapety przykleili, bo byli ciekawi jak będzie to wyglądało..
pytam się..przed posprzątaniem i usunięcie pyłu!!!!! oczywiście panowie zostali zwolnieni.. a miała być ekipa po znajomości..Simba, iwcia77, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:I wszystko jasne.
Wiecie co mnie najbardziej wkurwia u polskich "fachowcow"? Ze sa wszechwiedzacy. Mialam takich wlasnie do montazu kuchni. Po co czytac instrukcje lodowki do zabudowy? Po co? Przeca un wszysko wi! No i nawiercili mi niepotrzebnych dziur w drzwiach, a po roku zawiasy lodowki byly do wymiany...Simba, Reni, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość