35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
dobrze, że mam do psiej sierści sprzęt.. i ostrza różnej długości to i fikuśne wzory se siekne
Simba wrote:Sa takie specjalne maszynki do strzyzenia...owiecWiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 12:44
Simba, iwcia77, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
rany reeeeni..
a mnie cos gardlo zaczyna bolec i czym ja sobie je moge oblozyc drogie konsylium, jesli czosnek nie wchodzi w gre, bo jutro do ludzi wychodze?Reni, iwcia77, Mega, Sabina, Misiabella lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
paszczakin wrote:rany reeeeni..
a mnie cos gardlo zaczyna bolec i czym ja sobie je moge oblozyc drogie konsylium, jesli czosnek nie wchodzi w gre, bo jutro do ludzi wychodze?
Moze cos Ci w aptece dadza? M cos ostatnio dobrego na gardla do ssnia kupowal, ale nie pamietam nazwy - wysle ci wieczorem. -
myslisz Reni, ze to wolno w ciazy? http://emoticoner.com/files/emoticons/onion-head/confused-onion-head-emoticon.gifiwcia77, Reni lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Dzizas, dziecko zesralo mi sie po raz 3 w ciagu 20 minut. I jeczy, ze spac nie moze. Ale co mu ta kupa w gaciach przeszkadza, ja sie pytam?? Masakra z tymi dziecmi...
Pusurek lubi tę wiadomość
-
Simba wrote:Walic ludzi.
Moze cos Ci w aptece dadza? M cos ostatnio dobrego na gardla do ssnia kupowal, ale nie pamietam nazwy - wysle ci wieczorem.
super, dziekowka..
a ten czosnek, no moze rzeczywiscie? wszak jutro wizzairem lece, kumpel mial mi dac zolta kurtke z napisem "ebola quarantine" zebym miala miejsce, ale jak do tego czosnek doloze to i niedowidzacy sie odsuna..Simba, Pusurek, Reni, iwcia77, macduska, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
paszczakin wrote:super, dziekowka..
a ten czosnek, no moze rzeczywiscie? wszak jutro wizzairem lece, kumpel mial mi dac zolta kurtke z napisem "ebola quarantine" zebym miala miejsce, ale jak do tego czosnek doloze to i niedowidzacy sie odsuna..
Ostatnio jakis zartownis w USiA kichnal w samolocie i dla jaj powiedzial ze to ebola. Szybko go panowie w skafandrach z samolotu wyprowadziliReni, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
paszczakin wrote:rany reeeeni..
a mnie cos gardlo zaczyna bolec i czym ja sobie je moge oblozyc drogie konsylium, jesli czosnek nie wchodzi w gre, bo jutro do ludzi wychodze?paszczakin, Sabina lubią tę wiadomość
-
no ja weszlam na forum i wszystkie wyszlyJA NIE MAM EBOLI!!! za to okazalo sie, ze blisko mam do anemii...brak zelaza
, glukoza wyszla dobrze , wiec chociaz cukrzyca mi odpadla
Pusurek, Reni, Simba, macduska, ania.g, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:
no ja weszlam na forum i wszystkie wyszlyJA NIE MAM EBOLI!!! za to okazalo sie, ze blisko mam do anemii...brak zelaza
, glukoza wyszla dobrze , wiec chociaz cukrzyca mi odpadla
iwcia77, Reni lubią tę wiadomość