35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
do zamykania zamrażalnika w lodówce jak mamy pourywane zawiasy..
zawsze znajomi się dziwili jak otwierali moją studencką lodówkę dlaczego wylatają z niej tampony
hahaha
Pusurek wrote:Zagadka.
Do czego sluza tampony OB.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/631f677b48b5.jpg
Do zatykania dziur po srubach w plycie gipsowej, kiedy okna ciekna...iwcia77, Pusurek, Simba, Mega, BISCA, Sabina lubią tę wiadomość
-
widziałam takie na żywo
fajna sprawa.. ale widzę jak jadę takim po polskiej ulicyiwcia77 wrote:https://www.facebook.com/video.php?v=294229637441619&fref=nf
wow- ale wozko-rower!
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:do zamykania zamrażalnika w lodówce jak mamy pourywane zawiasy..
zawsze znajomi się dziwili jak otwierali moją studencką lodówkę dlaczego wylatają z niej tampony
hahahaiwcia77, Reni, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2aaaa96a990e.jpg
Sliczne, co?
Jedna laska na mojej ulubionej grupie na fb robi takie na zamowienie. Czapki i majteczki. Dla dzieci i doroslych... Ktoras by chciala moze dla chlopa swego? Za sowke go przebrac?Bozia?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 13:39
Pusurek, iwcia77, Reni, macduska, paszczakin, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Dzizas, dziecko zesralo mi sie po raz 3 w ciagu 20 minut. I jeczy, ze spac nie moze. Ale co mu ta kupa w gaciach przeszkadza, ja sie pytam?? Masakra z tymi dziecmi...
może z kupą być długo - ostatnio przewinęłam go o 21.00 a potem o 10.00 rano - i był zadowolony
ja w sumie też...
teraz uskuteczniam prasowanie - moja mama mnie ostatnio odwiedziła i jak zobaczyła puste pułki w szafie - i wielką kupę do prasowania - to się zlitowałą i zabrała dziś Kajtka na 3 godzinny spacer - a ja miałam prasować w tym czasie..na razie jem i czytam, ale już się biorę do roboty
iwcia77, macduska, ania.g, Mega, BISCA, Sabina lubią tę wiadomość
-
i obowiązkowo na nadchodzące dni
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/fef0d22aaf90.jpgBozia3 wrote:tak - jeszcze mu zafunduje sówkę na koguta... i antykoncepcja zupełnie nam przestanie być potrzebna..a głupia caffe wydaje 1000 zł na coś tam anty...Bozia3, iwcia77, macduska, paszczakin, Sabina lubią tę wiadomość
-
a co to za litość?! pfff..
myślałam, że się zlitowała i poprasowała
Bozia3 wrote:a mojemu to zupełnie nie przeszkadza..może z kupą być długo - ostatnio przewinęłam go o 21.00 a potem o 10.00 rano - i był zadowolony
ja w sumie też...
teraz uskuteczniam prasowanie - moja mama mnie ostatnio odwiedziła i jak zobaczyła puste pułki w szafie - i wielką kupę do prasowania - to się zlitowałą i zabrała dziś Kajtka na 3 godzinny spacer - a ja miałam prasować w tym czasie..na razie jem i czytam, ale już się biorę do roboty
iwcia77, Bozia3, Pusurek, paszczakin, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:a mojemu to zupełnie nie przeszkadza..
może z kupą być długo - ostatnio przewinęłam go o 21.00 a potem o 10.00 rano - i był zadowolony
ja w sumie też...
Jakby sie naprawde zlitowala, to by zabrala Kajtka na spacer, potem do siebie do domu i wziela prasowanie ze soba
Ja sie dzisiaj doczytalam, ze w naszej cudownej ubezpieczalni przysluguje dofinansowanie do sprzataczki przez pierwsze 3 miesiace po porodzie. Cudoooooownie
Na jedno dziecko 20h a na blizniaki 40hWiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 13:45
iwcia77, Bozia3, Pusurek, macduska, paszczakin, ania.g, Mega, BISCA, Sabina lubią tę wiadomość
-
dorzucimy biegaczy i powypaczane kostki, parkujące tylko na chwilę auta .. i można jechaćPusurek wrote:Jest. Ale np. w Trajsity debile po nich jezdza. I jebnieci rolkarze ( czyli i ja
). Z dzieckiem tam raczej nie ma sie co wypuszczac.
Pusurek, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Ja nie wiem jak dawniej kobity sobie radzily. Moja babcia, ktora miala trojke malych dzieci rok po roku, opowiadala, ze jak miala dyzury w szpitalu to zabierala towarzystwo ze soba i brala prasowanie wlasnie.
A my tu sie ze soba piescimy
No ale babcia nie miala dodatkowych obowiazkow w postaci obecnosci w internecie. Sorry, nie rozerwiemy sie!Pusurek, Reni, iwcia77, macduska, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:a co to za litość?! pfff..
myślałam, że się zlitowała i poprasowaładla mnie to duże odciążenie - bo w domu on by się obudził już dawno - a ostatnio on albo śpi, albo je, albo wrzeszczy - a w wózku czy w samochodzie może spać godzinami...
Simba, Reni, iwcia77, macduska, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:teraz uskuteczniam prasowanie - moja mama mnie ostatnio odwiedziła i jak zobaczyła puste pułki w szafie - i wielką kupę do prasowania - to się zlitowałą i zabrała dziś Kajtka na 3 godzinny spacer - a ja miałam prasować w tym czasie..
na razie jem i czytam, ale już się biorę do roboty
U mnie prasowanie dalej nie istnieje, chlop cis niesmialo zapytal ostatnio, czy jak wezmie Adasia to ja mu koszule uprasuje, bo ma impreze firmowa. Cwaniaczek, Adas wlasnie spal, wiec mial pilnowac spiacego dzieciaka, a mnie pogonic do zelazka... zabilam go wzrokiem i wzial koszule, ktorej nie trzeba prasowac. Izi?Bozia3, iwcia77, macduska, Mega, BISCA, Sabina lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Ja nie wiem jak dawniej kobity sobie radzily. Moja babcia, ktora miala trojke malych dzieci rok po roku, opowiadala, ze jak miala dyzury w szpitalu to zabierala towarzystwo ze soba i brala prasowanie wlasnie.
A my tu sie ze soba piescimy
No ale babcia nie miala dodatkowych obowiazkow w postaci obecnosci w internecie. Sorry, nie rozerwiemy sie!
Simba, iwcia77, Reni, macduska, Sabina lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:czujesz to? kupa w kant!
. Towar sam mu się produkuje...
Reni, Simba, iwcia77, macduska, paszczakin, Mega, BISCA, Sabina lubią tę wiadomość