35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDorka1979 wrote:Cześć laseczki
Qźwa cukier po godzinie od śniadania bardzo mi się nie podoba, wyszło 148 a ma być poniżej 120. Czyli odpadają płatki kukurydziane z mlekiem na śniadanie ( i mała łyżeczka cukru)
Zobaczymy jak będzie po obiedzie
Jakbys potrzebowala pomyslu na zarcie, to wal jak w dym - mam ciutke doswiadczenia w te klocki.
A, i zapomnij o cukrze.
Wypisz sobie zamienniki WW i wyliczaj.iwcia77, Sabina, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:no doszłam, że o ebole chodzi ale na początku myślę sobie.. czy murzyni też mają jabole?
jaki nic zaszlas w ciaze dzis rano Reni
Reni, Simba, iwcia77, ania.g, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIwone wrote:Pusur nie wiesz jak? zobacz
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d616768435b2.jpgIwone, iwcia77, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Aniu Marcel jest piekny
A propos Marcela, ostatnio zaczelismy sie zastanawiac nad tym imieniem zamiast Leona.
Wtedy bedzie Marcel i Max czyli M&M'spaszczakin, Simba, iwcia77, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:No to juz wiemy. Dla Simby zalatwiamy mamke na etat, dla Bozi ( a raczej dla jej chlopa ) - seksuologa, zanim jej zycie legnie w gruzach.
Iwone, iwcia77, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySluchajcie, podczas gdy mlody lezy i maltretuje motyla, ja zdazylam sie wykapac, zjesc sniadanie, przeczytac zaleglosci na forum z wczoraj i jeszcze odpisac. Czy to nie fantastyczne? I budzace nadzieje, ze z dzieckiem da sie zyc!
Alis, peppapig, BISCA, Iwone, iwcia77, ania.g, Mega, Parka, Sabina lubią tę wiadomość
-
zakneblowałaś go???!
Pusurek wrote:Sluchajcie, podczas gdy mlody lezy i maltretuje motyla, ja zdazylam sie wykapac, zjesc sniadanie, przeczytac zaleglosci na forum z wczoraj i jeszcze odpisac. Czy to nie fantastyczne? I budzace nadzieje, ze z dzieckiem da sie zyc!Simba, peppapig, kapturnica, BISCA, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhttp://naforum.zapodaj.net/thumbs/2aaaa96a990e.jpg
Sliczne, co?
Jedna laska na mojej ulubionej grupie na fb robi takie na zamowienie. Czapki i majteczki. Dla dzieci i doroslych... Ktoras by chciala moze dla chlopa swego? Za sowke go przebrac?Bozia?
kapturnica, BISCA, iwcia77, ania.g lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny