35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ania.g wrote:Jak nie poczekam to się kręci a za chwilę mu się ulewa nawet po cycu.
Mega lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:a ja proszę o instukcję robienia testów ovu
gin mi kazał
wiem w któtych dniach i jak itp
tylko w sumie po co może się po prostu bzykać tak co 1,5 dnia?Codziennie sie powinni w okresie okoloowualcyjnym bzykac z nizsza iloscia plemnikow..
macduska, Iwone, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:mojemu się nie ulewa prawie nigdy...natomiast jesli nie spi - to teraz większość czasu albo się wije od gazów albo ryczy...już się nie moge doczekać do końca 3 miesiąca
malgos741, Bozia3, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:ania - w nocy czekasz na odbicie? ja niestety wysiadam....w nocy - te dwa karmienia odpuszczam i nie odbijam - bo on zasypia na cycu i mnie się nie chce wstawać i zasypiam z nim....
iwcia77, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:że zgadzasz się jako świadek????
ano, ale ze raczej i tak sie nie dazajelo mi to jakies strone A4 tekstu
kuzyn wykazal zrozumienie, ze musi poczekac na wytlumaczenie do srody.. nosz kurde musze im najpierw o tej ciazy powiedziec, bo urodze, a oni nie beda wiedzieli..iwcia77, kapturnica, macduska, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Przez tel nie, ale osobiscie w szpitalu lachy nie robia. Czyli, ze maja, tak? Tyle dobrze.
Tak mi wtedy wlasnie wydali w piatkowy wieczor..
nie wiem, nie powiedzieli.. jak wroce z PL to tam po prostu pojade, teraz nie ma szans, my nadal bez fury..iwcia77, kapturnica, Simba, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
iwcia77 wrote:no napisalam oficjalnie na forum, wiec podkladke masz jakby co
simba pilnuje paszczaka i vice versa- to juz ustalone
no raczej, jak sie nie zamelduje 5 minut po porodzie, to ja mam telefon do niej, do jej mauza, do jej szpitala i do jej gina! HAHAHA!macduska, iwcia77, Pusurek, Iwone, Simba, kkisia, Reni, Mega, Sabina, BISCA lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:Nie mam sumienia go budzić, bo od tygodnia wstaje dość wcześnie do pracy, a poza tym jeszcze studia co dwa tyg. całe weekendy na uczelni.
Nie ma kiedy i jak
a rano taka szybka i ciekawa pobudka?nastaw sobie budzik 15 min przed mezowym
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2014, 21:49
iwcia77, kapturnica, Iwone, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:no raczej, jak sie nie zamelduje 5 minut po porodzie, to ja mam telefon do niej, do jej mauza, do jej szpitala i do jej gina! HAHAHA!
nawet fote jej wysle ze szpitala
to wam wklei
Pusur! pamietaj od momentu otrzymania wiadomosci , ze akcja sie zaczela masz byc pod whats app em dostepnaIwone, Pusurek, Sabina, BISCA, ania.g lubią tę wiadomość