35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja tam jeszcze godzinka ( strzyzenie i modelowanie ) i chyba do domku jak jeszcze nie zadzwoni jedną klientka bo miałam ją umodelowac
macduska, Sabina lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Macduśka nie zazdroszczę, zdowia dla syna...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2014, 17:16
Iwone, macduska, Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Doczytałam Was moje drogie przekupki
100 lat dla Iwon ktore dzis obchodza imieniny , nawet jesli imieninuja zawsze ,kiedy tylko ich imie jest wymienione w kalendarzu heheheMega, kapturnica, macduska, iwcia77, ania.g, Sabina lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:rocznice ślubu też mam dwie- cywilnego i kościelnego, szkoda że urodzin nie można obchodzić dwa razy do roku
Iwone, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:W naszych biedrach kolo jogurtow leza i kinder mlecznych kanapek
kapturnica, iwcia77, Mala79 lubią tę wiadomość
-
Rozmawiałam dziś z koleżanką, która rodziła w tym samym szpitalu co nasza Mysza. Ta moja miała cc dzień po tym, jak zniknęła Mysza. Wypytałam ją, czy gdzieś tam nie urodził się Wojtuś kobiecie dojrzałej - pierworódce..
. ALe niestety nikogo takiego nie spotkała. Była w szpitalu do soboty - ale w dwójce, więc miała jedną panią za towarzyszkę - no a na korytarzach nie zaprzyjaźniała się z nikim...Tak więc wtopa - więcej niczego się nie dowiemy. Szkoda, że Mysza tak nas zostawiła w zawieszeniu - cokolwiek się stało...
Simba, macduska, Iwone, malgos741, kapturnica, Pusurek, iwcia77, Mala79, ania.g, caffe, Sabina, peppapig, paszczakin, Reni, Parka, gosia7122, Mega, Bliska 77, moremi, BISCA lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Rozmawiałam dziś z koleżanką, która rodziła w tym samym szpitalu co nasza Mysza. Ta moja miała cc dzień po tym, jak zniknęła Mysza. Wypytałam ją, czy gdzieś tam nie urodził się Wojtuś kobiecie dojrzałej - pierworódce..
. ALe niestety nikogo takiego nie spotkała. Była w szpitalu do soboty - ale w dwójce, więc miała jedną panią za towarzyszkę - no a na korytarzach nie zaprzyjaźniała się z nikim...Tak więc wtopa - więcej niczego się nie dowiemy. Szkoda, że Mysza tak nas zostawiła w zawieszeniu - cokolwiek się stało...
Iwone, malgos741, iwcia77, Bozia3, Sabina, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Rozmawiałam dziś z koleżanką, która rodziła w tym samym szpitalu co nasza Mysza. Ta moja miała cc dzień po tym, jak zniknęła Mysza. Wypytałam ją, czy gdzieś tam nie urodził się Wojtuś kobiecie dojrzałej - pierworódce..
Bozia a może starsza siostra kuzynki bratowej szwagra twojej ciotecznej siostry tam pracuje ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2014, 19:13
malgos741, iwcia77, Mala79, Bozia3, Sabina, Mega, Bliska 77, moremi lubią tę wiadomość