35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
iwcia77 wrote:nie rycz mala nie rycz..o czym ten film?
tańcz głupia tańcz
film jest o siatkarce Agacie Mróz u której zdiagnozowali raka i dowiedziała się że jest w ciąży..
http://www.youtube.com/watch?v=AVJNJn_D_KYiwcia77, Iwone, Sabina lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
iwcia77 wrote:to komu ja ciuszki ciazowe oddam ???
sa tu jakies krasnoludki ( 34-36) czekajace na ciaze???
chyba Mega i Malgos ...''a reszta???
ale najpierw muszę zaciążyć
iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
iwcia77 wrote:pod tym wzgledem to do nich pasuje
, ale salsa i samba tez nie pogardze
normalnie bal murzynow
iwcia77 lubi tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
malgos741 wrote:a ja ci wcześniej chciałam napisać:
tańcz głupia tańcz
film jest o siatkarce Agacie Mróz u której zdiagnozowali raka i dowiedziała się że jest w ciąży..
http://www.youtube.com/watch?v=AVJNJn_D_KY -
iwcia77 wrote:ooooooo ! kurde...musze se sciagnac
iwcia77 lubi tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Pusurek wrote:U mnie odwrotnie...
Corka przyszla ze szkoly w srode i oznajmila, ze maja bal w szkole. Te szkolne bale to szal cial i uprzezy, kiece jak z dywanu w Cannes, makijaze i szpile. Pytam w co sie ubierze, a ona wielce zdziwiona, ze jak to w co? Przeciez nie idzie na zaden bal. Pytam: Bo w sukience nie pojdziesz? Ano, bingo...
Wczoraj mowi mi, ze kolega z klasy zaprosil ja na bal. Napierw robil podchody i pytal przez innego kolege, w koncu sam sie odwazyl. I co? Dostal kosza. Powiedziala mu krotkie i tresciwe: Nie. Wyobrazam sobie, jak sie chlopaczyna czul. W tym wieku to hanba... A fajny to chlopak, tak w ogole.
Dzizas, co z tej corki mojej wyrosnie...Jak się znajdzie taki co wart to wtedy powie tak
EwaT, Sabina, Pusurek, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
iwcia77 wrote:a mnie wali na leb...swieto zmarlych a mi na "tance" sie zebralo
leci Conga, Kravitz itp i z Ivo sie bujamy ( bo tancem tego nazwac nie mozna)
Simba, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
To ja z innej beczki. Odezwał się dziś do mnie mój cioteczny brat (8 lat starszy)kiedyś mieliśmy świetny kontakt, wspólne imprezy, koncerty, melanże. W końcu troszkę nam się drogi rozeszły i tak jakoś czas zleciał. Ostatnio widzieliśmy się rok temu i nawet nie wiedział że byłam w ciąży ani że urodziłam. Dzisiejsza rozmowa:" Hej, wybieramy się jutro na cmentarz do Milanówka, możemy przy okazji wpaść? Ja mówię a jesteście wszyscy zdrowi i bez katarów?" Tu nastąpiła cisza w telefonie." tak, jesteśmy, kataru też nie mamy" Wiesz bo my mamy w domu noworodka który ma niecałe dwa tyg. I tu nastąpiła znacząca dłuższa cisza
" ale jak to, co?" Wiesz urodziłam syna 20 października. Znowu cisza( wyobrażam sobie teraz jego minę w tym momencie, pewnie była bezcenna) Zatkało go w zupełności." ale mnie zaskoczyłaś..." Miałam ubaw przez resztę spaceru.
Simba, Iwone, Bozia3, Bliska 77, Sabina, Pusurek, megan8, iwcia77, Mega, Parka, Mala79 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
ania.g wrote:To ja z innej beczki. Odezwał się dziś do mnie mój cioteczny brat (8 lat starszy)kiedyś mieliśmy świetny kontakt, wspólne imprezy, koncerty, melanże. W końcu troszkę nam się drogi rozeszły i tak jakoś czas zleciał. Ostatnio widzieliśmy się rok temu i nawet nie wiedział że byłam w ciąży ani że urodziłam. Dzisiejsza rozmowa:" Hej, wybieramy się jutro na cmentarz do Milanówka, możemy przy okazji wpaść? Ja mówię a jesteście wszyscy zdrowi i bez katarów?" Tu nastąpiła cisza w telefonie." tak, jesteśmy, kataru też nie mamy" Wiesz bo my mamy w domu noworodka który ma niecałe dwa tyg. I tu nastąpiła znacząca dłuższa cisza
" ale jak to, co?" Wiesz urodziłam syna 20 października. Znowu cisza( wyobrażam sobie teraz jego minę w tym momencie, pewnie była bezcenna) Zatkało go w zupełności." ale mnie zaskoczyłaś..." Miałam ubaw przez resztę spaceru.
ania.g, peppapig lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017