35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:Pewnie, ze nie. Ale myslec o tym, ze ciaza to jednak wielkie ryzyko, sluchac lekarzy, ktorzy nie dawali jej nadziei. A ona chyba chciala miec dziecko bardziej niz zyc. I jeszcze uwazala, ze odeszla spelniona.
To ciut tak, jak z popelnieniem samobojstwa. Dokonujesz jednego wyboru i pozostawiasz najblizszych w niewyobrazalnym cierpieniu.
Eh, nie wiem. To nie byl dobry film na wieczor.ania.g, Viola, Iwone, macduska, Mega, iwcia77, Parka, Mala79 lubią tę wiadomość
-
Czy Wyście powariowały jedna z drugą? Obie w ciąży i obie po nocach siedzą! Poskarżę się Pani! Może chociaż uwagę do dzienniczka Wam wpisze.
Dzień dobrySimba, ania.g, Sabina, macduska, Mega, peppapig, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Dzień dobry
Nawet jestem wyspana. Nauczyłam się spania w ratach. Marcel śpi po 3,5 godz więc da radę wytrzymać. Teraz wypiłam kawkę a on sobie leży od godz obok na kanapie i się rozglądamoremi, Sabina, Mega, peppapig, malgos741, Bliska 77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Dzien bryyy..A ja zmienilam wczoraj film na inny..Kwiat pustyni lecial na dwojce..Moze nie za wesola biografia ale przynajmniej sie konczy happy endem..Pozdrowka lseczki..Ja lekki dołeczek bo chyba ovu bedzie z niedroznej strony..Drugi miech pod rzad...No ale co zrobisz jak nic nie zrobisz..Jutro u gina sie upewnie ..
Buziolki :*moremi, ania.g, Sabina, macduska, Mega, peppapig, malgos741, Parka, Mala79, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
Kapta, kup lepszą szufelkę i się odkop. U gina zobasczymy. Jak bedzie po niedrożnej stronie, to liczymy nas ten cud, o którym tyle piszą - jajowód przeciwny przechwyci jajo
kapturnica, iwcia77, Parka, Bliska 77, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Cześć dziewczyny
Te które mają jeszcze mamę, taka moja rada starajcie się z matkami dogadać. Czasami jest lepiej przemilczeć, niż później żałować, że coś się powiedziało za dużo.
Kochajcie swoje mamy, bo jak ich braknie, to już nic nie da się zrobić.macduska, kapturnica, BISCA, peppapig, malgos741, iwcia77, Pusurek, Parka, Bliska 77, Reni, Sabina, Viola, gosia7122, ania.g, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam się.
Złapałam wkurwa na meża.
Dwa tygodnie temu zadzwoniła dziewczyna z ubezpieczenia ze kończy nam się OC 29 października i czy wysłac kontynuacje.
Mąż że nie niech nie wysyła bo on pojedzie w inne miejsce i będzie taniej. OK
Wczoraj jedziemy z cmentarza wieczorem , mijamy radiowóz. Pytam jak z tym OC? Ubezpieczyłeś?
Okazało się ze nie bo zapomniał!!!!
Dobrze że nas nie zatrzymali, dzisiaj jesteśmy uziemieni a jutro to chyba się do pracy teleportuję.
Kurwa.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2014, 10:47
kapturnica, Iwone, Mega, BISCA, Sabina, Sabina, peppapig, iwcia77, malgos741, Pusurek, Parka, Mala79, Bliska 77, ania.g, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
moremi wrote:Kapta, kup lepszą szufelkę i się odkop. U gina zobasczymy. Jak bedzie po niedrożnej stronie, to liczymy nas ten cud, o którym tyle piszą - jajowód przeciwny przechwyci jajo
Takie cuda chodza po lesie a nie u mnie..
Niestety w moim przypadku to mission impossible bo u mnie niedrożność spowodowana jest zrostami jajnika z jajowodem , czyli kompletny galimatias takie pokrecenie..Jajo nie ma szansów sie przedostac niestety
Kurwa wiecznie pod jebana górke..
Mega, peppapig, malgos741, Mala79, Sabina, moremi lubią tę wiadomość