35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
My wstalismy o 10h. Sniadanie i z powrotem do lozka nadrabiac ovu w miekkim i cieplyme lozeczku. Uwielbiam niedziele
M poszedl bo kurczka z rozna, obiad z glowy. Mozna nic nie robic
Sabina, peppapig, malgos741, iwcia77, macduska, Mega, Simba, Pusurek, Parka, Mala79, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Iwone wrote:Cześć dziewczyny
Te które mają jeszcze mamę, taka moja rada starajcie się z matkami dogadać. Czasami jest lepiej przemilczeć, niż później żałować, że coś się powiedziało za dużo.
Kochajcie swoje mamy, bo jak ich braknie, to już nic nie da się zrobić.peppapig, iwcia77, macduska, Iwone lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny
Faktycznie ciszej cosik,
Ja nie jestem zbyt zadowolona z chłopa...
Kiedy ja jestem podjarana faktem że może się udać...on ucieka,kurwa normalnie się chowa..przede mną, nie chce się bzykać,idzie spać, ledwo dwa marne serca...żesz kurwa!
Normalnie dupy mu nie dam aż do następnej owulki!
Co ja mam z nim zrobić...przeca se dziecka z obcym chłopem nie zrobie...iwcia77, malgos741, macduska, Mega, Iwone, Simba, Sabina, Mala79, Bliska 77, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Witam się.
Złapałam wkurwa na meża.
Dwa tygodnie temu zadzwoniła dziewczyna z ubezpieczenia ze kończy nam się OC 29 października i czy wysłac kontynuacje.
Mąż że nie niech nie wysyła bo on pojedzie w inne miejsce i będzie taniej. OK
Wczoraj jedziemy z cmentarza wieczorem , mijamy radiowóz. Pytam jak z tym OC? Ubezpieczyłeś?
Okazało się ze nie bo zapomniał!!!!
Dobrze że nas nie zatrzymali, dzisiaj jesteśmy uziemieni a jutro to chyba się do pracy teleportuję.
Kurwa.
Maduska jeśli mąż nie wypowiedział ubezpieczenia oc to macie z automatu w tej firmie przedłużone tylko trzeba iść do agenta lub internetowo. Wypowiedzenie trzeba złożyć 1 dzień przed koncem terminu oc. Jeśli tego nie zrobił a będzie chciał w innej firmie ubezpieczyć auto to może podwójnie płacić.
Witam się ale pospałam jak nigdyWiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2014, 12:05
peppapig, macduska, Mega, Bliska 77, moremi lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
kapturnica wrote:Sabcia masz bladziocha i sie nam tu kurna nci nie przechwaalsz???!!!????
i jest lepiej poinformowana od fbi
macduska, malgos741, Mega, BISCA, Iwone, kapturnica, Sabina, Mala79, moremi lubią tę wiadomość
-
O Sabina a mówiłam że będą dwie kreski
Ciche gratulacjeiwcia77, Mega, Iwone, Sabina, Bliska 77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualnymalgos741 wrote:Maduska jeśli mąż nie wypowiedział ubezpieczenia oc to macie z automatu w tej firmie przedłużone tylko trzeba iść do agenta lub internetowo. Wypowiedzenie trzeba złożyć 1 dzień przed koncem terminu oc. Jeśli tego nie zrobił a będzie chciał w innej firmie ubezpieczyć auto to może podwójnie płacić.
Witam się ale pospałam jak nigdy
wiem, ze kiedyś tak było, ale teraz zaszła jakaś zmiana i chyba to się nie przedłuza z automatu.
Niestety. -
nick nieaktualnypeppapig wrote:Cześć dziewczyny
Faktycznie ciszej cosik,
Kiedy ja jestem podjarana faktem że może się udać...on ucieka,kurwa normalnie się chowa..przede mną, nie chce się bzykać,idzie spać, ledwo dwa marne serca...żesz kurwa!
Co ja mam z nim zrobić...przeca se dziecka z obcym chłopem nie zrobie...
Pepa, jak ma coś być to i po jednym bzyku wyjdzie!
Głowa do góty.Mega, peppapig, Iwone, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymacduska wrote:wiem, ze kiedyś tak było, ale teraz zaszła jakaś zmiana i chyba to się nie przedłuza z automatu.
Niestety.
Też tak raz miałam,zapomniałam i udało się on-linemacduska lubi tę wiadomość
-
Sabina wrote:Cicho, niespodzianke planowalam, no
Popołudniu miałam wkleic fote, bo teraz nie mam jakale suuuuper!
Iwone, Sabina lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:wiem, ze kiedyś tak było, ale teraz zaszła jakaś zmiana i chyba to się nie przedłuza z automatu.
Niestety.
Można też sprawdzić czy auto ma oc i przegląd na stronie:
https://historiapojazdu.gov.pl01.2015 iuiinvicta Gdańska
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualnyDziewczyny ja dostałam dzisiaj doła..chce mi się płakać..będę wyła nad grobem dzisiaj normalnie..
Jest mi tak żal..tak tesknie do dziecka,jestem jakaś nienormalna!....do tego co odeszło do tego co będzie... Źle na mnie wolne działa..(albo mocz ciężarnych.. )
Iwone, dorbie lubią tę wiadomość
-
Pepa wyluzuj trochę, naprawdę trzymam za ciebie kciuki i gorąco wierze ze ci sie uda, ale porażka bedzie bolesna jak sie tak nastawiasz.....
A mnie moj dzisiaj z rana zaskoczył....Simba, malgos741, macduska, kapturnica, Bliska 77, peppapig, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
peppapig wrote:Cześć dziewczyny
Faktycznie ciszej cosik,
Co ja mam z nim zrobić...przeca se dziecka z obcym chłopem nie zrobie...
Z moim jest podobnie. On niby bardziej chce dziecka niż ja, ale jak są te dni, to albo jest chory, albo zmęczony. Teraz to mi się nie chce i ja jestem zmęczona
Mega, macduska, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość