35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLaski izi, dopiero wlazalam do domu. Po obiedzie się pochwalę. Tylko ja na razie bardzo ostrożnie, nic nie zaznaczam, nie napalam się, zobaczymy co los niesie
Mala79, Pusurek, kapturnica, Bliska 77, Mega, macduska, malgos741, BISCA, ania.g, Dorka1979, Parka, iwcia77, moremi, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:A moje dziecko nie chce spac. W nocy krecil sie i wiercil, wierzgal kopytami, ewidentnie brzuszek. Jakies tam baki puszczal, ale niesmiale. Kupy nie walnal, bo moze sie bal, ze mu nie przebiore i bedzie taki osrany lezal?
Umeczylismy sie oboje na maxa. Rano przyszla do niego corka, a ja zalapalam godzien snu. A teraz powta - lezy w bujaczku i pospal cale 20 minut...Czy to juz czas na wodke i makowke czy jeszcze nie?
mój wujek był tak uspokajany - rożek szmatki w wódce i do ssania mu ojciec dawał
wuj jest inżynierem więc jakoś desrukcyjnie ta wódka nie zadziałała
także możesz próbowac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2014, 13:40
kapturnica, Pusurek, Mega, Sabina, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymacduska wrote:mój wujek był tak uspokajany - rożek szmatki w wódce i do ssania mu ojciec dawał
wuj jest inżynierem więc jakoś desrukcyjnie ta wódka nie zadziałała
także możesz probowac
To ja jeszcze pomysle z ta wodka.
Macduska, poprawilam cytat.A na gwiazdke dostaniesz slownik ortograficzny.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2014, 13:57
kapturnica, Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Witam się.
Złapałam wkurwa na meża.
Dwa tygodnie temu zadzwoniła dziewczyna z ubezpieczenia ze kończy nam się OC 29 października i czy wysłac kontynuacje.
Mąż że nie niech nie wysyła bo on pojedzie w inne miejsce i będzie taniej. OK
Wczoraj jedziemy z cmentarza wieczorem , mijamy radiowóz. Pytam jak z tym OC? Ubezpieczyłeś?
Okazało się ze nie bo zapomniał!!!!
Dobrze że nas nie zatrzymali, dzisiaj jesteśmy uziemieni a jutro to chyba się do pracy teleportuję.
Kurwa.
fajnie chyba kazdemu sie cos takiego zdarza pamietam jak jezdzilam samochodem dwa tyg bez przegladu a jak sobie uswiadomilaz ze zapomnielismy to balam sie do domu z pra y wrocic
macduska, malgos741, Mega, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymacduska wrote:może makówki w takim razie?
Ale skad ja teraz makowki wezme?? Wodki u nas pod dostatkiem, to porzadny polski dom, ale makowka?
kapturnica, Bliska 77, macduska, malgos741, Mala79, BISCA, Mega, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySabina wrote:Laski izi, dopiero wlazalam do domu. Po obiedzie się pochwalę. Tylko ja na razie bardzo ostrożnie, nic nie zaznaczam, nie napalam się, zobaczymy co los niesie
Czasami warto tak podejsc bez emocji chociaz nie powiem bo to trudne bardzo zwlaszcza jesli temat dotyczy upragnionej wyczekiwanej... dobra juz nic wiecej nie napisze, i bron boze nie zapeszam, czekam az sie pochwaliszmalgos741, Sabina, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:a nam po dzisiejszej nocy odpadła częśc łóżka
macduska, malgos741, dorbie, peppapig, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBliska 77 wrote:fajnie chyba kazdemu sie cos takiego zdarza pamietam jak jezdzilam samochodem dwa tyg bez przegladu a jak sobie uswiadomilaz ze zapomnielismy to balam sie do domu z pra y wrocic
my trzy lata temu jezdziliśmy pół roku bez przegladu -
i gapnęliśmy się 100 km od domu
wracalismy 50 na godzinę... z duszą na ramieniuBliska 77, malgos741, Mala79, Sabina, BISCA, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Ze niby chemia - farkamologia - medycyna?
Ale skad ja teraz makowki wezme?? Wodki u nas pod dostatkiem, to porzadny polski dom, ale makowka?
malgos741, Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBliska 77 wrote:O cholera to mnie w kompleksy wpedzilas u nas nigdy wodki niet tylko winko i piwko ew.walker
Sa tez rumy ( oh, ja mi sie marzy Passoa z sokiem pomaranczowym albo Malibu z ananasem ), giny, łychy ( chlop lubi dosc, ja nie przepadam ), Martini i inne Bianca, winka takie i srakie. I co? I nic. Bo jak nie w ciazy, to karmie, a chlopu samemu sie nie chce.
macduska, malgos741, Bliska 77, Mala79, Mega, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySabina wrote:Laski izi, dopiero wlazalam do domu. Po obiedzie się pochwalę. Tylko ja na razie bardzo ostrożnie, nic nie zaznaczam, nie napalam się, zobaczymy co los niesie
Sabina, bladzioch, nie bladzioch - to już cos !!!
wiadomo że nie polecisz wyprawki kupowac ale
ucieszyć się można i trzeba nawet
malgos741, Iwone, Bliska 77, Sabina, BISCA, Mega, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:U nas barek sie nie domyka. Wodke przywozimy za kazdym wyjazdem, tylko potem pic nie ma kto.
Sa tez rumy ( oh, ja mi sie marzy Passoa z sokiem pomaranczowym albo Malibu z ananasem ), giny, łychy ( chlop lubi dosc, ja nie przepadam ), Martini i inne Bianca, winka takie i srakie. I co? I nic. Bo jak nie w ciazy, to karmie, a chlopu samemu sie nie chce.
rozumiem że nie macie tam wielu znajomych Polaków?
u nas nic się nie uchowa zbyt długo...Pusurek, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymacduska wrote:rozumiem że nie macie tam wielu znajomych Polaków?
u nas nic się nie uchowa zbyt długo...malgos741, Bliska 77, BISCA, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Pusur ja bym nie wytrzymała z tym malibu lib passoa uwielbiam je choć z łyczka albo dwa bym musiała
Bliska 77, macduska, Mala79, Pusurek, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017