X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2014, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    U nas barek sie nie domyka. Wodke przywozimy za kazdym wyjazdem, tylko potem pic nie ma kto. ;) Sa tez rumy ( oh, ja mi sie marzy Passoa z sokiem pomaranczowym albo Malibu z ananasem ), giny, łychy ( chlop lubi dosc, ja nie przepadam ), Martini i inne Bianca, winka takie i srakie. I co? I nic. Bo jak nie w ciazy, to karmie, a chlopu samemu sie nie chce.
    No wlasnie a ja tak tesknie za czerwonym wytrawnym, rozowym z lodem (wiem Bursztynku to profanacja) albo np za oliwkami cierpkimi zbeltanymi z martini ;)
    Oj biedne my biedne

malgos741, Simba, Mala79, Sabina, dorbie, BISCA, Pusurek, Bursztyn, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2014, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    rozumiem że nie macie tam wielu znajomych Polaków?

u nas nic się nie uchowa zbyt długo...
    A my raczej z tych nie pijacych ew wlasnie piwka i drinusie i winka saczacych

malgos741, Mala79, Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2014, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    U nas barek sie nie domyka. Wodke przywozimy za kazdym wyjazdem, tylko potem pic nie ma kto. ;) Sa tez rumy ( oh, ja mi sie marzy Passoa z sokiem pomaranczowym albo Malibu z ananasem ), giny, łychy ( chlop lubi dosc, ja nie przepadam ), Martini i inne Bianca, winka takie i srakie. I co? I nic. Bo jak nie w ciazy, to karmie, a chlopu samemu sie nie chce.
    U mnie barek tez pelen ale ja go nie tykam wcale moj facet sam jak On to mowi - "z lusterem pic nie bedzie", wiec czeka sobie zawartosc na lepsze czasy :-)

Pusurek, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2014, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miała być niespodzianka, ale się doczytałyście ;)
    A miało być takie ątre ;)

Jak pisałam, tym razem zero szału, jestem bardzo spokojna, ale i pozytywnie nastawiona, bo mój organizm od kilku dni wysyła mi ciche sygnały :) A dzisiejszy test jest z dedykacją dla męża 0dirol.gif bo jutro ma urodziny 0heart.gif

Mój ranny sikaniec <3
    http://iv.pl/images/09084116649971387817.jpg

malgos741, caffe, Mala79, dorbie, Reni, Pusurek, Iwone, Bursztyn, Simba, peppapig, Bliska 77, Mega, BISCA, kapturnica, macduska, ania.g, gosia7122, Dorka1979, Parka, iwcia77, moremi, Bozia3 lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2014, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina widać dwie kreski <3 jupi :-)
    Ale mąż będzie miał prezent :-)
    a kiedy powtarzasz?

Sabina, Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2014, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    Sabina widać dwie kreski <3 jupi :-)
    Ale mąż będzie miał prezent :-)
    a kiedy powtarzasz?
    Dziś kupiłam dwa testy :) Na pewno posikam jutro :)
    Na betę na razie nie pójdę, bo od jutra mamy kontrole w pracy, więc nie mam się jak urwać :)

malgos741, dorbie, caffe, Mala79, Pusurek, Simba, Bliska 77, Mega, kkisia, macduska, Parka, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2014, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super daj znać jak zrobisz <3

Mega lubi tę wiadomość

kariotypy ok
    mutacja MTHFR
  • caffe Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2014, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina, gratuluję :) :) :) :) :)

Chłop jeszcze nie wie? ;D

malgos741, Sabina, Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2014, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe no i Sabina pokazala tescik :-)
    Teraz nic tylko czekac do rana i zawinac zamiast jednego to dwa testy i dac mezowi w prezencie :-) Sie zapewne bardzo ucieszy :-)

malgos741, Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2014, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mąż wie, siedział nawet ze mną w łazience, jak to czyniłam :) To on był pewien, że się udało :) Już wczoraj mi mówił, że jest dobrze :) (poznał po cycach ;) )

Dzięki dziewczyny :) Miło mi Was czytać :) <3

Pusurek, Iwone, Bursztyn, caffe, malgos741, Simba, Mega, kkisia, BISCA, kapturnica, macduska, gosia7122, Dorka1979, Parka, iwcia77, moremi, Bozia3 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2014, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina, to mu nie mow! Siknij jutro, zloty papier, kokardka, prezent najlepszy na swiecie bedziesz miala! :)

Eee, doczytalam. Znaczy jutro lecisz po prezent, bo tu falstart zrobilas i pobite gary. ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2014, 15:19

caffe, malgos741, peppapig, Bursztyn, Bliska 77, Mega, kkisia, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2014, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Sabina, to mu nie mow! Siknij jutro, zloty papier, kokardka, prezent najlepszy na swiecie bedziesz miala! :)

Eee, doczytalam. Znaczy jutro lecisz po prezent, bo tu falstart zrobilas i pobite gary. ;)
    Już wymyśliliśmy :) Na prezent pojedziemy sobie sami (tylko ja i on) zimową porą do Krakowa :) Dzieć do przedszkola, a my w długą :) To będzie taki wspólny prezent, prawie jak randka, bo mąz ma urodzinki jutro, a ja dokładnie za miesiąc 03.12 :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2014, 15:22

Pusurek, Bursztyn, Iwone, caffe, malgos741, Mala79, peppapig, Bliska 77, Mega, kkisia, macduska, Dorka1979, Parka, iwcia77, moremi, Bozia3 lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2014, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabinka zawiało nadzieją na przerwanie fatum na naszym forum. Teraz już tylko wypatrywać kolejnych zieloności :)
    Myślę że mogę Ci już oficjalnie pogratulować <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2014, 15:25

Sabina, malgos741, BISCA, peppapig, Mala79, Bliska 77, Mega, kkisia, kapturnica, macduska, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2014, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    /Ja też miałam urodzinki tylko z mężem :-) a drugie oficjalne z mężem i mamuską.

macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość

kariotypy ok
    mutacja MTHFR
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2014, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja wlasnie zostalam zaskoczona telefonem od mojego faceta az mnie normalnie zatkalo.... zadal jedno ale konkretne pytanie czy moze wybrac klinike leczenia nieplodnosci,bo tego stanu rzeczy jaki jest teraz to On nie rozumie...
    Drugie o co poprosil to zebym przywiozla Mu wszystkie dokumenty swoje teraz bo On chce byc pewien tego, ze nie zaszkodzi to mojej osobie ... czyzby ogladal wczoraj film "nad zycie" ???
    Zdrurnialam chociaz z drugiej strony ciesze sie ogromnie, ze chce mi/nam pomoc :-) :-) :-) chyba mi humor wraca
    Lete sie najesc do konca bo co chwile cos podjadam tylko z szufladki

caffe, Sabina, malgos741, Mega, kkisia, macduska, ania.g, Parka, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2014, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry

Sabina, gratuluje !!! :) kreche widac golym okiem :) bardzo sie ciesze ze udalo sie wkoncu :)
    Peppa, przykro mi, sytauacje niezbyt przyjemna, chlop sie ewidentnie miga, chyba powinniscie pogadac...robienie czegokolwiek na sile nigdy nie przynosi pozytywnych efektow
    U mnie sie rozkreca @, wiec jesli tak dalej pojdzie to bede musiala zaznaczyc dzis pierwszy dzien malpy. A to by oznaczalo ze faza lutealna skrocila mi sie do 9 dni...pierwszy raz w zyciu chyba...Zaskoczyla mnie, bo przyczolgala sie cichutko i bezbolesnie... Nie przychodzi mi nic innego na mysl, jak slowo: "starosc"....

caffe, Bliska 77, Mega, Mala79, kkisia, kapturnica, macduska, Parka, moremi, Bozia3 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • caffe Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2014, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala79 wrote:
    A ja wlasnie zostalam zaskoczona telefonem od mojego faceta az mnie normalnie zatkalo.... zadal jedno ale konkretne pytanie czy moze wybrac klinike leczenia nieplodnosci,bo tego stanu rzeczy jaki jest teraz to On nie rozumie...
    Drugie o co poprosil to zebym przywiozla Mu wszystkie dokumenty swoje teraz bo On chce byc pewien tego, ze nie zaszkodzi to mojej osobie ... czyzby ogladal wczoraj film "nad zycie" ???
    Zdrurnialam chociaz z drugiej strony ciesze sie ogromnie, ze chce mi/nam pomoc :-) :-) :-) chyba mi humor wraca
    Lete sie najesc do konca bo co chwile cos podjadam tylko z szufladki
    Gość jest w porządku :)

Sabina, malgos741, Mala79, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2014, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    U mnie sie rozkreca @, wiec jesli tak dalej pojdzie to bede musiala zaznaczyc dzis pierwszy dzien malpy. A to by oznaczalo ze faza lutealna skrocila mi sie do 9 dni...pierwszy raz w zyciu chyba...Zaskoczyla mnie, bo przyczolgala sie cichutko i bezbolesnie... Nie przychodzi mi nic innego na mysl, jak slowo: "starosc"....
    Pierdzielisz Burszta. Dupka wcinasz aby czy inna luteine? Wydluzylby faze lutealna.

Bursztyn, moremi lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2014, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Dzien dobry

Sabina, gratuluje !!! :) kreche widac golym okiem :) bardzo sie ciesze ze udalo sie wkoncu :)
    Peppa, przykro mi, sytauacje niezbyt przyjemna, chlop sie ewidentnie miga, chyba powinniscie pogadac...robienie czegokolwiek na sile nigdy nie przynosi pozytywnych efektow
    A może to tylko jakies plamienie, ten tego - rozumiesz? ;D

Bursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2014, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina, tak cichutko ale z wiara <3, az mi ciarki przeszly, przypomnialo mi sie jak to u mnie bylo ;)

Sabina, malgos741, caffe, Mega, Mala79, kkisia, Dorka1979, iwcia77 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

‹‹ 5301 5302 5303 5304 5305 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ