35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Pusurek wrote:U nas barek sie nie domyka. Wodke przywozimy za kazdym wyjazdem, tylko potem pic nie ma kto.
Sa tez rumy ( oh, ja mi sie marzy Passoa z sokiem pomaranczowym albo Malibu z ananasem ), giny, łychy ( chlop lubi dosc, ja nie przepadam ), Martini i inne Bianca, winka takie i srakie. I co? I nic. Bo jak nie w ciazy, to karmie, a chlopu samemu sie nie chce.
Oj biedne my biednemalgos741, Simba, Mala79, Sabina, dorbie, BISCA, Pusurek, Bursztyn, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:U nas barek sie nie domyka. Wodke przywozimy za kazdym wyjazdem, tylko potem pic nie ma kto.
Sa tez rumy ( oh, ja mi sie marzy Passoa z sokiem pomaranczowym albo Malibu z ananasem ), giny, łychy ( chlop lubi dosc, ja nie przepadam ), Martini i inne Bianca, winka takie i srakie. I co? I nic. Bo jak nie w ciazy, to karmie, a chlopu samemu sie nie chce.
Pusurek, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMiała być niespodzianka, ale się doczytałyście
A miało być takie ątre
Jak pisałam, tym razem zero szału, jestem bardzo spokojna, ale i pozytywnie nastawiona, bo mój organizm od kilku dni wysyła mi ciche sygnałyA dzisiejszy test jest z dedykacją dla męża
bo jutro ma urodziny
Mój ranny sikaniec
http://iv.pl/images/09084116649971387817.jpgmalgos741, caffe, Mala79, dorbie, Reni, Pusurek, Iwone, Bursztyn, Simba, peppapig, Bliska 77, Mega, BISCA, kapturnica, macduska, ania.g, gosia7122, Dorka1979, Parka, iwcia77, moremi, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Sabina widać dwie kreski
jupi
Ale mąż będzie miał prezent
a kiedy powtarzasz?Sabina, Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnymalgos741 wrote:Sabina widać dwie kreski
jupi
Ale mąż będzie miał prezent
a kiedy powtarzasz?Na pewno posikam jutro
Na betę na razie nie pójdę, bo od jutra mamy kontrole w pracy, więc nie mam się jak urwaćmalgos741, dorbie, caffe, Mala79, Pusurek, Simba, Bliska 77, Mega, kkisia, macduska, Parka, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMąż wie, siedział nawet ze mną w łazience, jak to czyniłam
To on był pewien, że się udało
Już wczoraj mi mówił, że jest dobrze
(poznał po cycach
)
Dzięki dziewczynyMiło mi Was czytać
Pusurek, Iwone, Bursztyn, caffe, malgos741, Simba, Mega, kkisia, BISCA, kapturnica, macduska, gosia7122, Dorka1979, Parka, iwcia77, moremi, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySabina, to mu nie mow! Siknij jutro, zloty papier, kokardka, prezent najlepszy na swiecie bedziesz miala!
Eee, doczytalam. Znaczy jutro lecisz po prezent, bo tu falstart zrobilas i pobite gary.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2014, 15:19
caffe, malgos741, peppapig, Bursztyn, Bliska 77, Mega, kkisia, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:Sabina, to mu nie mow! Siknij jutro, zloty papier, kokardka, prezent najlepszy na swiecie bedziesz miala!
Eee, doczytalam. Znaczy jutro lecisz po prezent, bo tu falstart zrobilas i pobite gary.Na prezent pojedziemy sobie sami (tylko ja i on) zimową porą do Krakowa
Dzieć do przedszkola, a my w długą
To będzie taki wspólny prezent, prawie jak randka, bo mąz ma urodzinki jutro, a ja dokładnie za miesiąc 03.12
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2014, 15:22
Pusurek, Bursztyn, Iwone, caffe, malgos741, Mala79, peppapig, Bliska 77, Mega, kkisia, macduska, Dorka1979, Parka, iwcia77, moremi, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Sabinka zawiało nadzieją na przerwanie fatum na naszym forum. Teraz już tylko wypatrywać kolejnych zieloności
Myślę że mogę Ci już oficjalnie pogratulować
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2014, 15:25
Sabina, malgos741, BISCA, peppapig, Mala79, Bliska 77, Mega, kkisia, kapturnica, macduska, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
/Ja też miałam urodzinki tylko z mężem
a drugie oficjalne z mężem i mamuską.
macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnyA ja wlasnie zostalam zaskoczona telefonem od mojego faceta az mnie normalnie zatkalo.... zadal jedno ale konkretne pytanie czy moze wybrac klinike leczenia nieplodnosci,bo tego stanu rzeczy jaki jest teraz to On nie rozumie...
Drugie o co poprosil to zebym przywiozla Mu wszystkie dokumenty swoje teraz bo On chce byc pewien tego, ze nie zaszkodzi to mojej osobie ... czyzby ogladal wczoraj film "nad zycie" ???
Zdrurnialam chociaz z drugiej strony ciesze sie ogromnie, ze chce mi/nam pomocchyba mi humor wraca
Lete sie najesc do konca bo co chwile cos podjadam tylko z szufladkicaffe, Sabina, malgos741, Mega, kkisia, macduska, ania.g, Parka, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry
Sabina, gratuluje !!!kreche widac golym okiem
bardzo sie ciesze ze udalo sie wkoncu
Peppa, przykro mi, sytauacje niezbyt przyjemna, chlop sie ewidentnie miga, chyba powinniscie pogadac...robienie czegokolwiek na sile nigdy nie przynosi pozytywnych efektow
U mnie sie rozkreca @, wiec jesli tak dalej pojdzie to bede musiala zaznaczyc dzis pierwszy dzien malpy. A to by oznaczalo ze faza lutealna skrocila mi sie do 9 dni...pierwszy raz w zyciu chyba...Zaskoczyla mnie, bo przyczolgala sie cichutko i bezbolesnie... Nie przychodzi mi nic innego na mysl, jak slowo: "starosc"....caffe, Bliska 77, Mega, Mala79, kkisia, kapturnica, macduska, Parka, moremi, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Mala79 wrote:A ja wlasnie zostalam zaskoczona telefonem od mojego faceta az mnie normalnie zatkalo.... zadal jedno ale konkretne pytanie czy moze wybrac klinike leczenia nieplodnosci,bo tego stanu rzeczy jaki jest teraz to On nie rozumie...
Drugie o co poprosil to zebym przywiozla Mu wszystkie dokumenty swoje teraz bo On chce byc pewien tego, ze nie zaszkodzi to mojej osobie ... czyzby ogladal wczoraj film "nad zycie" ???
Zdrurnialam chociaz z drugiej strony ciesze sie ogromnie, ze chce mi/nam pomocchyba mi humor wraca
Lete sie najesc do konca bo co chwile cos podjadam tylko z szufladkiSabina, malgos741, Mala79, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:U mnie sie rozkreca @, wiec jesli tak dalej pojdzie to bede musiala zaznaczyc dzis pierwszy dzien malpy. A to by oznaczalo ze faza lutealna skrocila mi sie do 9 dni...pierwszy raz w zyciu chyba...Zaskoczyla mnie, bo przyczolgala sie cichutko i bezbolesnie... Nie przychodzi mi nic innego na mysl, jak slowo: "starosc"....
Bursztyn, moremi lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Dzien dobry
Sabina, gratuluje !!!kreche widac golym okiem
bardzo sie ciesze ze udalo sie wkoncu
Peppa, przykro mi, sytauacje niezbyt przyjemna, chlop sie ewidentnie miga, chyba powinniscie pogadac...robienie czegokolwiek na sile nigdy nie przynosi pozytywnych efektow
U mnie sie rozkreca @, wiec jesli tak dalej pojdzie to bede musiala zaznaczyc dzis pierwszy dzien malpy. A to by oznaczalo ze faza lutealna skrocila mi sie do 9 dni...pierwszy raz w zyciu chyba...Zaskoczyla mnie, bo przyczolgala sie cichutko i bezbolesnie... Nie przychodzi mi nic innego na mysl, jak slowo: "starosc"....Bursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość