35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMala79 wrote:A ja wlasnie zostalam zaskoczona telefonem od mojego faceta az mnie normalnie zatkalo.... zadal jedno ale konkretne pytanie czy moze wybrac klinike leczenia nieplodnosci,bo tego stanu rzeczy jaki jest teraz to On nie rozumie...
Drugie o co poprosil to zebym przywiozla Mu wszystkie dokumenty swoje teraz bo On chce byc pewien tego, ze nie zaszkodzi to mojej osobie ... czyzby ogladal wczoraj film "nad zycie" ???
Zdrurnialam chociaz z drugiej strony ciesze sie ogromnie, ze chce mi/nam pomocchyba mi humor wraca
Lete sie najesc do konca bo co chwile cos podjadam tylko z szufladkiFajne, że myśli przede wszystkim o Tobie, o Was
malgos741, caffe, Mega, Bliska 77, Mala79, kkisia, iwcia77, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Pierdzielisz Burszta. Dupka wcinasz aby czy inna luteine? Wydluzylby faze lutealna.
Chociaz nie, od przyszlego nie ma sensu, chlop we wtorek jedzie do Kazachstanu i nie beddzie go 2-3 tyg., wiec cykl w plecyPusurek, Bliska 77, Mala79 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBurszta dzięki
Ale ja to chyba zaczekam do potwierdzenia u gin, zanim tak naprwdę uwierzę, albo na brzuchNie wiem. Po ostatnim razie jakoś tak aż się boje wierzyć, że to może być prawda
Ty nie masz dostępu do żadnych leków, prawda? Na dupka ani na luteinę nie masz co liczyć, żeby Ci wydłużyło cykl?Bursztyn, Mega, Bliska 77, kkisia, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBliska 77 wrote:Sabina, tak cichutko ale z wiara
, az mi ciarki przeszly, przypomnialo mi sie jak to u mnie bylo
malgos741, Pusurek, Mega, Bliska 77, kkisia, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:nie wcinam, bo mialam zawsze ok 12 dni, i gienek powiedzial ze jest ok. Progesteronmi dal na wszelki wypadek, wiec moge zapodac od przyszlego cyklu.
Chociaz nie, od przyszlego nie ma sensu, chlop we wtorek jedzie do Kazachstanu i nie beddzie go 2-3 tyg., wiec cykl w plecy
A w Kazachstanie to maja magnesy?Sabina, malgos741, Bursztyn, caffe, Mega, Bliska 77, Mala79, kkisia, BISCA, iwcia77, moremi, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Burszta dzięki
Ale ja to chyba zaczekam do potwierdzenia u gin, zanim tak naprwdę uwierzę, albo na brzuchNie wiem. Po ostatnim razie jakoś tak aż się boje wierzyć, że to może być prawda
Ty nie masz dostępu do żadnych leków, prawda? Na dupka ani na luteinę nie masz co liczyć, żeby Ci wydłużyło cykl?pisalam wyzej, ze dal mi gienek na wszelki wypadek gdyby taka koniecznosc zaszla, mam 2 opakowania, od Bozi dostalam w spadku 1/2 opakowania, wiec moze wystarczzy na 3 najblizsze cykle a potem moze cos skoluje...jesli bedzie trzeba
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2014, 15:49
Pusurek, Sabina, kapturnica, iwcia77, moremi, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:no i juz budyn
pisalam wyzej, ze dal mi gienek na wszelki wypadek gdyby taka koniecznosc zaszla, mam 2 opakowania, od bozi dostalam w spadku 1/2 opakowania, wiec moze wystarczzy na 3 najblizsze cykle a potem moze cos skoluje...jesli bedzie trzeba
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Ja bym wziela od przyszlego, on tak nie dziala od razu. u mnie zanim zaczal wydluzac faze lut minely 2 miesiace, a w 4 z dupkiem zaszlam.
A w Kazachstanie to maja magnesy?
pewnie maja, ale on bedzie na totalnym zadupiu...powiem mu zeby postarala sie zakupic
zaluje ze mu nie powiedzialam zeby z podrozy swych przywozil, bo byl chyba wszedzie, no moze poza Japonia i jeszcze czyms.Sabina, Mega, Pusurek, Bliska 77, kkisia, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:oj weeeź, bo się wstydze
ale łóżko też swoje lata ma...Sabina, Mala79, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Sabinko piękne te twoje dwie krechy, tez bym chciała takie zobaczyć
gratuluje
Sabina, malgos741, Mala79, kkisia, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Aga jak rzeczywiście się udało, to odziedziczę po Tobie lipcowy termin
Sabinka, jestem dobrej mysli, tak po prostu, mowie CiWiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2014, 16:15
Sabina, malgos741, Mala79, kkisia, Mega, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
Sabina sklonila mnie do refleksji, jejku to dopiero sie dzialo, mimo wszelkich objawow ciazowych, nie dopuszczalam do siebie nawet takiej mysli ale po kolejnym dniu temp ponad 37 i dzieki dopingowi dziewczyn, tescior w 35dniu byl cuuuuudownyyyy!!!! A teraz cudne dzieciatko siedzi obok i "jedzie samochodem" plujac sie przy tym niemozliwie
dziewczyny, uda Wam sie zobaczycie, zycze Wam tego z calego sercaWiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2014, 16:22
Sabina, Pusurek, Mala79, malgos741, Bursztyn, kkisia, kapturnica, caffe, Mega, Parka, iwcia77, moremi, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Gość jest w porządku
Hehe no mam teraz taka cichą nadzieję, iż obecny partner stanie na wysokości zadania i nareszcie będziemy z Synkiem szczęśliwi
Sabina wrote:Masz konkretnego mężaFajne, że myśli przede wszystkim o Tobie, o Was
Sabinka jeszcze nie mąż, ale kto wie może za jakiś czas obrączka się pojawi, chociaż to nie jest dla nas aż takie ważne oboje jesteśmy rozwodnikami z przejściami więc trochę inaczej do tego tematu podchodzimy i nam się po prostu nie spieszy w tej kwestii...
Sabina, Bliska 77, malgos741, kkisia, caffe, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMala79 wrote:Sabinka jeszcze nie mąż
, ale kto wie może za jakiś czas obrączka się pojawi, chociaż to nie jest dla nas aż takie ważne oboje jesteśmy rozwodnikami z przejściami więc trochę inaczej do tego tematu podchodzimy i nam się po prostu nie spieszy w tej kwestii...
Grunt, że jesteście szczęśliwi
Bliska 77, Mala79, BISCA, macduska, Iwone, Mega, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBry
Sabina
Pusur a ty tylko magnesy masz w glowie
Mala ja jakos sie tak wewnetrznie uspokoilam jak zapisalismy sie do kliniki , i tez decyzje podjol chlop tydzen temu w niedziele jak dostalam @ , w piatek byl na badaniach a wizyta juz w srodeSabina, Bursztyn, malgos741, BISCA, Mala79, macduska, caffe, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dziewczynki, powiedzcie mi jeszcze od ktorego dnia po owulce zaczyna sie brac dupka? I przez ile dni? kiedy odstawic? Wiem, ze temat przeijal sie pewnie z milion razy ale nie zakodowalam bo nie zwracalam na to uwagi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2014, 17:11
iwcia77 lubi tę wiadomość