X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2014, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    A może to tylko jakies plamienie, ten tego - rozumiesz? ;D
    niestety niestety nie, rozkreca sie na calego
    no trudno...

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2014, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala79 wrote:
    A ja wlasnie zostalam zaskoczona telefonem od mojego faceta az mnie normalnie zatkalo.... zadal jedno ale konkretne pytanie czy moze wybrac klinike leczenia nieplodnosci,bo tego stanu rzeczy jaki jest teraz to On nie rozumie...
    Drugie o co poprosil to zebym przywiozla Mu wszystkie dokumenty swoje teraz bo On chce byc pewien tego, ze nie zaszkodzi to mojej osobie ... czyzby ogladal wczoraj film "nad zycie" ???
    Zdrurnialam chociaz z drugiej strony ciesze sie ogromnie, ze chce mi/nam pomoc :-) :-) :-) chyba mi humor wraca
    Lete sie najesc do konca bo co chwile cos podjadam tylko z szufladki
    Masz konkretnego męża :) Fajne, że myśli przede wszystkim o Tobie, o Was :)

malgos741, caffe, Mega, Bliska 77, Mala79, kkisia, iwcia77, Bozia3 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2014, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Pierdzielisz Burszta. Dupka wcinasz aby czy inna luteine? Wydluzylby faze lutealna.
    nie wcinam, bo mialam zawsze ok 12 dni, i gienek powiedzial ze jest ok. Progesteronmi dal na wszelki wypadek, wiec moge zapodac od przyszlego cyklu.
    Chociaz nie, od przyszlego nie ma sensu, chlop we wtorek jedzie do Kazachstanu i nie beddzie go 2-3 tyg., wiec cykl w plecy :/

Pusurek, Bliska 77, Mala79 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2014, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Burszta dzięki :)
    Ale ja to chyba zaczekam do potwierdzenia u gin, zanim tak naprwdę uwierzę, albo na brzuch ;) Nie wiem. Po ostatnim razie jakoś tak aż się boje wierzyć, że to może być prawda :D

Ty nie masz dostępu do żadnych leków, prawda? Na dupka ani na luteinę nie masz co liczyć, żeby Ci wydłużyło cykl?

Bursztyn, Mega, Bliska 77, kkisia, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2014, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    Sabina, tak cichutko ale z wiara <3, az mi ciarki przeszly, przypomnialo mi sie jak to u mnie bylo ;)
    Aga jak rzeczywiście się udało, to odziedziczę po Tobie lipcowy termin :)

malgos741, Pusurek, Mega, Bliska 77, kkisia, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2014, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    nie wcinam, bo mialam zawsze ok 12 dni, i gienek powiedzial ze jest ok. Progesteronmi dal na wszelki wypadek, wiec moge zapodac od przyszlego cyklu.
    Chociaz nie, od przyszlego nie ma sensu, chlop we wtorek jedzie do Kazachstanu i nie beddzie go 2-3 tyg., wiec cykl w plecy :/
    Ja bym wziela od przyszlego, on tak nie dziala od razu. u mnie zanim zaczal wydluzac faze lut minely 2 miesiace, a w 4 z dupkiem zaszlam.
    A w Kazachstanie to maja magnesy? ;)

Sabina, malgos741, Bursztyn, caffe, Mega, Bliska 77, Mala79, kkisia, BISCA, iwcia77, moremi, Bozia3 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2014, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Burszta dzięki :)
    Ale ja to chyba zaczekam do potwierdzenia u gin, zanim tak naprwdę uwierzę, albo na brzuch ;) Nie wiem. Po ostatnim razie jakoś tak aż się boje wierzyć, że to może być prawda :D

Ty nie masz dostępu do żadnych leków, prawda? Na dupka ani na luteinę nie masz co liczyć, żeby Ci wydłużyło cykl?
    no i juz budyn ;) pisalam wyzej, ze dal mi gienek na wszelki wypadek gdyby taka koniecznosc zaszla, mam 2 opakowania, od Bozi dostalam w spadku 1/2 opakowania, wiec moze wystarczzy na 3 najblizsze cykle a potem moze cos skoluje...jesli bedzie trzeba

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2014, 15:49

Pusurek, Sabina, kapturnica, iwcia77, moremi, Bozia3 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2014, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    no i juz budyn ;) pisalam wyzej, ze dal mi gienek na wszelki wypadek gdyby taka koniecznosc zaszla, mam 2 opakowania, od bozi dostalam w spadku 1/2 opakowania, wiec moze wystarczzy na 3 najblizsze cykle a potem moze cos skoluje...jesli bedzie trzeba
    Nie budyń, tylko nim ja się nastukałam z moje wypociny, to Wy już pobiegłyście dalej i od razu dostałam odpowiedź :)

iwcia77 lubi tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2014, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Ja bym wziela od przyszlego, on tak nie dziala od razu. u mnie zanim zaczal wydluzac faze lut minely 2 miesiace, a w 4 z dupkiem zaszlam.
    A w Kazachstanie to maja magnesy? ;)
    no to moze rzeczywiscie sprobuje z tym dupkiem...?
    pewnie maja, ale on bedzie na totalnym zadupiu...powiem mu zeby postarala sie zakupic :)
    zaluje ze mu nie powiedzialam zeby z podrozy swych przywozil, bo byl chyba wszedzie, no moze poza Japonia i jeszcze czyms.

Sabina, Mega, Pusurek, Bliska 77, kkisia, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Mega Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2014, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    oj weeeź, bo się wstydze ;-)

ale łóżko też swoje lata ma...
    Dobra, dobra... ;) :P

Sabina, Mala79, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2014, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabinko piękne te twoje dwie krechy, tez bym chciała takie zobaczyć :) gratuluje <3

Sabina, malgos741, Mala79, kkisia, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2014, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Aga jak rzeczywiście się udało, to odziedziczę po Tobie lipcowy termin :)
    No, tez o tym pomyslalam, ja ciazowy cykl rozpoczelam 11 pazdziernika, test zrobilam 9listopada ;)
    Sabinka, jestem dobrej mysli, tak po prostu, mowie Ci <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2014, 16:15

Sabina, malgos741, Mala79, kkisia, Mega, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2014, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina sklonila mnie do refleksji, jejku to dopiero sie dzialo, mimo wszelkich objawow ciazowych, nie dopuszczalam do siebie nawet takiej mysli ale po kolejnym dniu temp ponad 37 i dzieki dopingowi dziewczyn, tescior w 35dniu byl cuuuuudownyyyy!!!! A teraz cudne dzieciatko siedzi obok i "jedzie samochodem" plujac sie przy tym niemozliwie
    dziewczyny, uda Wam sie zobaczycie, zycze Wam tego z calego serca <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2014, 16:22

Sabina, Pusurek, Mala79, malgos741, Bursztyn, kkisia, kapturnica, caffe, Mega, Parka, iwcia77, moremi, Bozia3 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2014, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Gość jest w porządku

Hehe no mam teraz taka cichą nadzieję, iż obecny partner stanie na wysokości zadania i nareszcie będziemy z Synkiem szczęśliwi :-)
    Sabina wrote:
    Masz konkretnego męża :) Fajne, że myśli przede wszystkim o Tobie, o Was :)

Sabinka jeszcze nie mąż :-), ale kto wie może za jakiś czas obrączka się pojawi, chociaż to nie jest dla nas aż takie ważne oboje jesteśmy rozwodnikami z przejściami więc trochę inaczej do tego tematu podchodzimy i nam się po prostu nie spieszy w tej kwestii...

Sabina, Bliska 77, malgos741, kkisia, caffe, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2014, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala79 wrote:
    Sabinka jeszcze nie mąż :-), ale kto wie może za jakiś czas obrączka się pojawi, chociaż to nie jest dla nas aż takie ważne oboje jesteśmy rozwodnikami z przejściami więc trochę inaczej do tego tematu podchodzimy i nam się po prostu nie spieszy w tej kwestii...
    Oj tam nomenklatura ;) Grunt, że jesteście szczęśliwi :)

Bliska 77, Mala79, BISCA, macduska, Iwone, Mega, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2014, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Dokladnie

Sabina, Mala79, Mega lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2014, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Yhmy i tego się bedziemy trzymać :-) Jest zupełnym przeciwieństwem mojego byłego....

Sabina, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2014, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja właśnie oglądam wózki dziecięce bo mój kolega z pracy z którym jestem na zmianie zostanie Tatą w grudniu :-) i opowiada mi wszystko a to Jego pierwsze Baby więc podekscytowany na maxa

Bliska 77, Sabina, caffe, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2014, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry :)

Sabina <3

Pusur a ty tylko magnesy masz w glowie ;)

Mala ja jakos sie tak wewnetrznie uspokoilam jak zapisalismy sie do kliniki , i tez decyzje podjol chlop tydzen temu w niedziele jak dostalam @ , w piatek byl na badaniach a wizyta juz w srode :)

Sabina, Bursztyn, malgos741, BISCA, Mala79, macduska, caffe, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2014, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki, powiedzcie mi jeszcze od ktorego dnia po owulce zaczyna sie brac dupka? I przez ile dni? kiedy odstawic? Wiem, ze temat przeijal sie pewnie z milion razy ale nie zakodowalam bo nie zwracalam na to uwagi

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2014, 17:11

iwcia77 lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
‹‹ 5302 5303 5304 5305 5306 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ