X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2014, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia wrote:
    Bry :)

Pusur a ty tylko magnesy masz w glowie ;)
    Kurde, bo mnie az telepie, jak widze, w jakich zakamarkach swiata towarzycho sie obraca. ;) Ja tam w zyciu nie bede, to se chociaz na magnes popatrze. A maz Bursztyna szczegolnie podrozujacy. No bo powiedz, kto normalny sam z siebie do Kazachstanu jezdzi? ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2014, 17:14

kkisia, Mala79, Sabina, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2014, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozumie doskonale i jeszcze taka okazja :)

Ja nie zbieram ale chyba zaczne ;)
    Super to wyglada

Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2014, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Dziewczynki, powiedzcie mi jeszcze od ktorego dnia po owulce zaczyna sie brac dupka? I przez ile dni? kiedy odstawic? Wiem, ze temat przeijal sie pewnie z milion razy ale nie zakodowalam bo nie zwracalam na to uwagi
    Najle4piej 2dni po skoku zaczac brac i przez 10dni :)
    Sabbbcia super!!Po takim czasie to juz naprawde nalezalo Ci sie..Gratki i sciskam mamuska ;)

Bursztyn, Sabina, macduska, malgos741, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Dziewczynki, powiedzcie mi jeszcze od ktorego dnia po owulce zaczyna sie brac dupka? I przez ile dni? kiedy odstawic? Wiem, ze temat przeijal sie pewnie z milion razy ale nie zakodowalam bo nie zwracalam na to uwagi
    Od 16 dnia cyklu ( po owulacji ) przez 10 dni. Jesli test ciazowy bedzie pozytywny - ladujesz dupka dalej.

iwcia77, moremi, Misiabella lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:

Kurde, bo mnie az telepie, jak widze, w jakich zakamarkach swiata towarzycho sie obraca. ;) Ja tam w zyciu nie bede, to se chociaz na magnes popatrze. A maz Bursztyna szczegolnie podrozujacy. No bo powiedz, kto normalny sam z siebie do Kazachstanu jezdzi? ;)

jesli da rade to napewno zakupi:) Jak pomysle ze mogl przywiezc z jakis Malezji, Sri Lanek, Indonezji, Javy, Indii czy innych Qatarow to mnie troche skreca, ale wtedy jakos o tym nie myslalam. Moglas Pusur cicho siedziec to by mi teraz zal dupy nie sciskal ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2014, 17:17

Pusurek, Sabina, kkisia, malgos741, Mega, Simba, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2014, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    jesli da rade to napewno zakupi:) Jak pomysle ze mogl przywiezc z jakis Malezji, Sri Lanek, Indonezji, Javy, Indii czy innych Qatarow to mnie troche skreca, ale wtedy jakos o tym nie myslalam. Moglas Pusur cicho siedziec to by mi teraz zal dupy nie sciskal ;)
    Ja pierdocze... Ide sie powiesic...

BISCA, Bursztyn, Sabina, malgos741, kkisia, Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2014, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Od 16 dnia cyklu ( po owulacji ) przez 10 dni. Jesli test ciazowy bedzie pozytywny - ladujesz dupka dalej.
    czyli jesli mam owulke 12 dnia, to 4 czekam i od 16 laduje? za dlugo chyba... i przez 10 dni? dluuugo

malgos741 lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2014, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Najle4piej 2dni po skoku zaczac brac i przez 10dni :)
    Sabbbcia super!!Po takim czasie to juz naprawde nalezalo Ci sie..Gratki i sciskam mamuska ;)
    Bursztyn ma dosc wczesna owulacje, przy braniu dupka 2 dni po skoku duzo se tam nie wydluzy.
    Ja mialam identyczne cykle ( wczesna owulka, krotki cykl )i od 16 dc zadzialalo.

Bursztyn, moremi lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2014, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Ja pierdocze... Ide sie powiesic...
    przez magnesy gupie? daj spokoj ;)

Pusurek, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2014, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    czyli jesli mam owulke 12 dnia, to 4 czekam i od 16 laduje? za dlugo chyba... i przez 10 dni? dluuugo
    Tak by wypadalo. Bo czekasz az jajo poleci i az sie chlopaki do niego dobiora. Potem podroz w druga strone. Dupek jest na zagniezdzenie i utrzymanie zagniezdzenia, za wczesnie nie jest az tak potrzebny.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2014, 17:24

Bursztyn, moremi lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2014, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Tak by wypadalo. Bo czekasz az jajo poleci i az sie chlopaki do niego dobiora. Potem podroz w druga strone. Dupek jest na utrzymanie zagniezdzenia, za wczesnie nie jest az tak potrzebny.
    ok, to tak zrobie w takim razie
    i temp. nie bedzie maiarodajna po dupku pozniej., zgadzaa sie?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2014, 17:26

iwcia77 lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2014, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Burszta mi gin kazała brać właśnie od 16dc przez 10 dni, ale w tym cyklu zrobiłam inaczej. Podsłuchałam, że Moremi bierze od 2 dpo i ja też tak zrobiłam ;). Czy to pomogło? NIe wiem, ale ładuję dupka dalej :)

Bursztyn, malgos741, Pusurek, kapturnica, kkisia, Iwone, Mega, iwcia77, moremi, Bozia3 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2014, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    ok, to tak zrobie w takim razie
    i temp. nie bedzie maiarodajna po dupku pozniej., zgadzaa sie?
    Ja nie wiem, jak z tempka, niby syntetyk czyli dupek nie zmienia tepmeratur.

Bursztyn lubi tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2014, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Ja nie wiem, jak z tempka, niby syntetyk czyli dupek nie zmienia tepmeratur.
    ok
    jakies nieprzyjemne skutki uboczne?

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2014, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam wieczorem.
    No to rozumiem!
    wracam po 3 godzinach i ze trzy srony do nadrobienia. aż miło zajrzec na forum. Brawo!!!

malgos741, Sabina, kkisia, Mala79, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2014, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Burszta mi gin kazała brać właśnie od 16dc przez 10 dni, ale w tym cyklu zrobiłam inaczej. Podsłuchałam, że Moremi bierze od 2 dpo i ja też tak zrobiłam ;). Czy to pomogło? NIe wiem, ale ładuję dupka dalej :)
    Fajnie, ze sie udalo, ciekawe czy przypadek, czy sie juz tak ladnie uregulowalo. Progesteron naturalnie skacze w ok. 20 dc przy 28 dniowych cyklach, nie ma sensu zapodawac go duzo wczesniej, bo on tam wtedy nie ma nic do roboty, chyba ze owulka byla wczesniej.
    Jeden dzien pewnie nie gra roli, ale branie go od 14 dnia cyklu to ciut za wczesnie. Trzeba pamietac, ze on utrzymuje zagniezdzajace sie jajo, wiec przerwanie go w 24 dniu moze nie byc dobre.

Bursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2014, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    ok
    Ja nie mam żadnych, gorzej znoszę luteinę. Tempiu dupek mi nie podnosi, może jak bierze się duże dawki (patrz Paszczak), to wtedy jest różnica.

iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2014, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    ok
    Mnie bolaly cycki przy owulacji, a nie jak zawsze przed okresem. Dupek raczej lagodzi bolesnosci pms, ale pewnie co kobita, to inaczej ma. ;)

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2014, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale syfy na paszczy po nim nie wychodza??? o.O

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2014, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Fajnie, ze sie udalo, ciekawe czy przypadek, czy sie juz tak ladnie uregulowalo. Progesteron naturalnie skacze w ok. 20 dc przy 28 dniowych cyklach, nie ma sensu zapodawac go duzo wczesniej, bo on tam wtedy nie ma nic do roboty, chyba ze owulka byla wczesniej.
    Jeden dzien pewnie nie gra roli, ale branie go od 14 dnia cyklu to ciut za wczesnie. Trzeba pamietac, ze on utrzymuje zagniezdzajace sie jajo, wiec przerwanie go w 24 dniu moze nie byc dobre.
    Ja mam 25-dniowe cykle, owulkę mam 11-12 dc. Więc 24 dc to już końcówka, tak jak dziś :) Inaczej dupkiem bym sobie nienaturalnie wydłużała cykl

kapturnica, moremi lubią tę wiadomość

‹‹ 5303 5304 5305 5306 5307 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również: