35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykkisia wrote:Bry
Pusur a ty tylko magnesy masz w glowie
Ja tam w zyciu nie bede, to se chociaz na magnes popatrze. A maz Bursztyna szczegolnie podrozujacy. No bo powiedz, kto normalny sam z siebie do Kazachstanu jezdzi?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2014, 17:14
kkisia, Mala79, Sabina, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bursztyn wrote:Dziewczynki, powiedzcie mi jeszcze od ktorego dnia po owulce zaczyna sie brac dupka? I przez ile dni? kiedy odstawic? Wiem, ze temat przeijal sie pewnie z milion razy ale nie zakodowalam bo nie zwracalam na to uwagi
Sabbbcia super!!Po takim czasie to juz naprawde nalezalo Ci sie..Gratki i sciskam mamuskaBursztyn, Sabina, macduska, malgos741, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:Dziewczynki, powiedzcie mi jeszcze od ktorego dnia po owulce zaczyna sie brac dupka? I przez ile dni? kiedy odstawic? Wiem, ze temat przeijal sie pewnie z milion razy ale nie zakodowalam bo nie zwracalam na to uwagi
iwcia77, moremi, Misiabella lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:
Kurde, bo mnie az telepie, jak widze, w jakich zakamarkach swiata towarzycho sie obraca.Ja tam w zyciu nie bede, to se chociaz na magnes popatrze. A maz Bursztyna szczegolnie podrozujacy. No bo powiedz, kto normalny sam z siebie do Kazachstanu jezdzi?
jesli da rade to napewno zakupi:) Jak pomysle ze mogl przywiezc z jakis Malezji, Sri Lanek, Indonezji, Javy, Indii czy innych Qatarow to mnie troche skreca, ale wtedy jakos o tym nie myslalam. Moglas Pusur cicho siedziec to by mi teraz zal dupy nie sciskalWiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2014, 17:17
Pusurek, Sabina, kkisia, malgos741, Mega, Simba, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:jesli da rade to napewno zakupi:) Jak pomysle ze mogl przywiezc z jakis Malezji, Sri Lanek, Indonezji, Javy, Indii czy innych Qatarow to mnie troche skreca, ale wtedy jakos o tym nie myslalam. Moglas Pusur cicho siedziec to by mi teraz zal dupy nie sciskal
BISCA, Bursztyn, Sabina, malgos741, kkisia, Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Od 16 dnia cyklu ( po owulacji ) przez 10 dni. Jesli test ciazowy bedzie pozytywny - ladujesz dupka dalej.
malgos741 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Najle4piej 2dni po skoku zaczac brac i przez 10dni
Sabbbcia super!!Po takim czasie to juz naprawde nalezalo Ci sie..Gratki i sciskam mamuska
Ja mialam identyczne cykle ( wczesna owulka, krotki cykl )i od 16 dc zadzialalo.Bursztyn, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:czyli jesli mam owulke 12 dnia, to 4 czekam i od 16 laduje? za dlugo chyba... i przez 10 dni? dluuugo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2014, 17:24
Bursztyn, moremi lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Tak by wypadalo. Bo czekasz az jajo poleci i az sie chlopaki do niego dobiora. Potem podroz w druga strone. Dupek jest na utrzymanie zagniezdzenia, za wczesnie nie jest az tak potrzebny.
i temp. nie bedzie maiarodajna po dupku pozniej., zgadzaa sie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2014, 17:26
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:czyli jesli mam owulke 12 dnia, to 4 czekam i od 16 laduje? za dlugo chyba... i przez 10 dni? dluuugo
. Czy to pomogło? NIe wiem, ale ładuję dupka dalej
Bursztyn, malgos741, Pusurek, kapturnica, kkisia, Iwone, Mega, iwcia77, moremi, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySabina wrote:Burszta mi gin kazała brać właśnie od 16dc przez 10 dni, ale w tym cyklu zrobiłam inaczej. Podsłuchałam, że Moremi bierze od 2 dpo i ja też tak zrobiłam
. Czy to pomogło? NIe wiem, ale ładuję dupka dalej
Jeden dzien pewnie nie gra roli, ale branie go od 14 dnia cyklu to ciut za wczesnie. Trzeba pamietac, ze on utrzymuje zagniezdzajace sie jajo, wiec przerwanie go w 24 dniu moze nie byc dobre.Bursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:Fajnie, ze sie udalo, ciekawe czy przypadek, czy sie juz tak ladnie uregulowalo. Progesteron naturalnie skacze w ok. 20 dc przy 28 dniowych cyklach, nie ma sensu zapodawac go duzo wczesniej, bo on tam wtedy nie ma nic do roboty, chyba ze owulka byla wczesniej.
Jeden dzien pewnie nie gra roli, ale branie go od 14 dnia cyklu to ciut za wczesnie. Trzeba pamietac, ze on utrzymuje zagniezdzajace sie jajo, wiec przerwanie go w 24 dniu moze nie byc dobre.Inaczej dupkiem bym sobie nienaturalnie wydłużała cykl
kapturnica, moremi lubią tę wiadomość