35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Bursztyn ma dosc wczesna owulacje, przy braniu dupka 2 dni po skoku duzo se tam nie wydluzy.
Ja mialam identyczne cykle ( wczesna owulka, krotki cykl )i od 16 dc zadzialalo.Bursztyn, Sabina, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Ale skoro wczesna ovu to automatycznei krotszy cykl..Inaczej zbyt wydluzy druga faze...Przewaznie bierze sie 2dni po skoku przez 10dni wychodzi wtedy minimum faza lutealna 12 dni czyli taka ktora musi byc by zagniezdzenie bylo..Zbyt pozne wziecie niepotrzebnie moze wydluzyc fl nawet do 20dni a to chyba zbyt dlugo.....Ja biore 2dni po skoku i mam 15,16dni fl
kapturnica, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySabina wrote:Ja mam 25-dniowe cykle, owulkę mam 11-12 dc. Więc 24 dc to już końcówka, tak jak dziś
Inaczej dupkiem bym sobie nienaturalnie wydłużała cykl
Faza lutealna powinna trwac 14 dni, jest wtedy optymalna dla zagniezdzenia.
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Ale skoro wczesna ovu to automatycznei krotszy cykl..Inaczej zbyt wydluzy druga faze...Przewaznie bierze sie 2dni po skoku przez 10dni wychodzi wtedy minimum faza lutealna 12 dni czyli taka ktora musi byc by zagniezdzenie bylo..Zbyt pozne wziecie niepotrzebnie moze wydluzyc fl nawet do 20dni a to chyba zbyt dlugo.....Ja biore 2dni po skoku i mam 15,16dni fl
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:ok
jakies nieprzyjemne skutki uboczne?
mi gin kazał brac od 16 dc, zapodałam dzisiaj bo już czułam owulkę
a jeśli chodzi o skutki to mi zawsze cycki się powiększają przynajmniej o jeden rozmiar
o cerze nie wypowiem się, nie miałam i nie mam puki co problemów - największym "osiągnięciem " były kiedyś dwa malutkie pryszczyki na nosie na co mój tata powiedział " co cię tak wysyfiło???'iwcia77 lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Ale skoro wczesna ovu to automatycznei krotszy cykl..Inaczej zbyt wydluzy druga faze...Przewaznie bierze sie 2dni po skoku przez 10dni wychodzi wtedy minimum faza lutealna 12 dni czyli taka ktora musi byc by zagniezdzenie bylo..Zbyt pozne wziecie niepotrzebnie moze wydluzyc fl nawet do 20dni a to chyba zbyt dlugo.....Ja biore 2dni po skoku i mam 15,16dni fl
-
Bursztyn wrote:czyli @ przychodzi jakies 2-3 dni po odstawieniu?
Wsio zalezy od organizmu tak naprawde jak na niego zareagujesz......Zdarza sie ze laski dostaja nawet @ w trakcie brania..ale to pewnie przy duzych zaburzeniach cialka i fazy lutealnej.... -
Iwone wrote:Cześć dziewczyny
Te które mają jeszcze mamę, taka moja rada starajcie się z matkami dogadać. Czasami jest lepiej przemilczeć, niż później żałować, że coś się powiedziało za dużo.
Kochajcie swoje mamy, bo jak ich braknie, to już nic nie da się zrobić.Bursztyn, kapturnica, malgos741, Mala79, Iwone, iwcia77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Ale nie wiadomo jak ty zareagujesz..Ja nie miewam syfow nigdy....A po dupku pare bolesnych wyskoczylo mi nie raz..Zrob probe sie przekonasz
sprobuje, jesli minie wysyfi to odstawie i koniec
malgos741, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Srednio tak wlasnie jest miedzy 2a5po odstawieniu...
Wsio zalezy od organizmu tak naprawde jak na niego zareagujesz......Zdarza sie ze laski dostaja nawet @ w trakcie brania..ale to pewnie przy duzych zaburzeniach cialka i fazy lutealnej....
Kapta dobiłaś mnie
bo ja tak dostaję za każdym razem - biorę, biorę, i znienacka przychodzi @ to przestaję braćmalgos741 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:o nieeee! tylko nie to! nie biore!
Bursztyn, malgos741, Mala79, kkisia, Mega, Dorka1979, Sabina, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Wspomoc? Cialko ktore ma za zadanie wytwarzac progesteron, chcesz pogonic progesteronem? Nie kumam.
Dorka1979, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość