35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
macduska wrote:prolaktynę tak ze 3 ckle temu, hormony tarczycy 1,5 roku temu
ja jak biorę na wysoką prolaktynę lek to mój ginek kazał robić co miesiąc prl.
dla mnie to powinnaś zrobić badania ale cóż ja nie jestem ginkiemWiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2014, 18:27
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
dzisiaj widziałam się z moją przyjaciółką, która też myśli o drugim dziecku
w zeszłym roku zachorowała na różę i dostała mega dużą dawkę antybiotyków i wyobraźcie sobie.. że po zakończeniu leczenia jej sprzęt przestał działać. Jajniki wygasły
Laska ma 35 lat i stan przed meno
badania hormonalne na to wskazywały.. porozpieprzane wartości po skali norm..
część lekarzy nie chciała podjąć się leczenia, bo już nie ma po co .. tak stwierdzili
trafiła lekarza endo, który się podjął.. ma spróbować zastymulować pracę jajników..
może uda się je obudzić..
no wiecie co wierzyć mi sie nie chceiwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyania.g wrote:Jak wpadniesz na dobry pomysł to się podziel
hahaha
malgos741, peppapig, ania.g, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:dzisiaj widziałam się z moją przyjaciółką, która też myśli o drugim dziecku
w zeszłym roku zachorowała na różę i dostała mega dużą dawkę antybiotyków i wyobraźcie sobie.. że po zakończeniu leczenia jej sprzęt przestał działać. Jajniki wygasły
część lekarzy nie chciała podjąć się leczenia, bo już nie ma po co .. tak stwierdzili
trafiła lekarza endo, który się podjął.. ma spróbować zastymulować pracę jajników..
no wiecie co wierzyć mi sie nie chce
Nie rozumiem podejścia lekarzy, że ma się ponad 30stke to już się zamiata pod stół taką kobietę i wciska teorię meno i nie ma po co leczyć...iwcia77 lubi tę wiadomość
-
a próbowałyście usypiać dzieć odgłosem suszarki do włosów?
ja prawie tak usypiam swoje klientki a wiem że niektóre tak robiły nawet szum suszarki nagrywały na komórę i tak puszczały i dzicię spałoMala79, Bursztyn, ania.g, Sabina, Mega, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnyJa pierdole, jestem jednak chuj nie matka...zapomnialam o rozdaniu nagrod w Pucharze Lekkoatletycznym, w ktorym corka miala do odebrania 3 nagrody. Zawsze jest impra w klubie z pizza, dyplomami i nagrodami, to uwienczenie calego sezonu. Fak. Corka mowi, ze spoko, kolezanka odebrala za nia nagrody, ale widze, ze jej troche przykro. Dzizas...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2014, 18:42
dorbie, ania.g, Sabina, caffe, Mega, Parka, Bliska 77, iwcia77, moremi, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:Ja pierdole, jestem jednak chuj nie matka...zapomnialam o rozdaniu nagrod w Pucharze Lekkoatletycznym, w ktorym corka miala do odebrania 3 nagrody. Zawsze jest impra w klubie z pizza, dyplomami i nagrodami, to uwienczenie calego sezonu. Fak. Corka mowi, ze spoko, kolezanka odebrala za nia nagrody, ale widze, ze jej troche przykro. Dzizas...
... Ale córcia zrozumie mamuśkę i wybaczy najwyżej coś sama wymyśli w zamian za to
Pusurek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymalgos741 wrote:a estradiol, lh , fsh ?
ja jak biorę na wysoką prolaktynę lek to mój ginek kazał robić co miesiąc prl.
dla mnie to powinnaś zrobić badania ale cóż ja nie jestem ginkiem
nie robiłam bo mi nie kazał
a teraz mówi ze nie mogę bo po stymulacji i tak będą niemiarodajne
nie chce mi się zmieniać gina
ewentualnie moze pójść do starego ginka jak myslicie?malgos741 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:Ja pierdole, jestem jednak chuj nie matka...zapomnialam o rozdaniu nagrod w Pucharze Lekkoatletycznym, w ktorym corka miala do odebrania 3 nagrody. Zawsze jest impra w klubie z pizza, dyplomami i nagrodami, to uwienczenie calego sezonu. Fak. Corka mowi, ze spoko, kolezanka odebrala za nia nagrody, ale widze, ze jej troche przykro. Dzizas...
ups
-
nick nieaktualnyReni wrote:dzisiaj widziałam się z moją przyjaciółką, która też myśli o drugim dziecku
no wiecie co wierzyć mi sie nie chce
no róża to paskudztwo,
jak jej zapodali silne antybiotyki to możliwe ze jajniki powiedziały " gówno" i przestały działaćiwcia77 lubi tę wiadomość
-
no Pusur , nie to żeby cię dołowac ale wtopę zaliczyłas
co by nie mówićMala79, Pusurek, malgos741, Iwone, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Ja pierdole, jestem jednak chuj nie matka...zapomnialam o rozdaniu nagrod w Pucharze Lekkoatletycznym, w ktorym corka miala do odebrania 3 nagrody. Zawsze jest impra w klubie z pizza, dyplomami i nagrodami, to uwienczenie calego sezonu. Fak. Corka mowi, ze spoko, kolezanka odebrala za nia nagrody, ale widze, ze jej troche przykro. Dzizas...
Pusurek, Mega, Bliska 77, moremi lubią tę wiadomość
-
Mala79 wrote:Ja zawsze jak nie mógł zasnąć to Mu śpiewałam hehehe i chyba miał mnie szybko dosyć bo tak po 5ciu max 10 ściu minutach patrzenia na matkę wydzierająca kalafę - próbującą ślicznie śpiewać - zasypiał
hahaha
Mala79, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnymacduska wrote:nie robiłam bo mi nie kazał
a teraz mówi ze nie mogę bo po stymulacji i tak będą niemiarodajne
nie chce mi się zmieniać gina
ewentualnie moze pójść do starego ginka jak myslicie?malgos741, macduska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusur, zdarza się nawet w najlepszej rodzinie
A tak na serio, spróbuj jej to teraz jakoś wynagrodzić. Zostaw Adama z tatusiem i zróbcie sobie babski wypad.
Pusurek, malgos741, Iwone, Sabina, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Mala79 wrote:Ups to może spróbuj z urzadzeniem o którym pisała Malgos strone wczesniej zwane suszarka do włosow
Mala79, malgos741, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4