X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2014, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    prolaktynę tak ze 3 ckle temu, hormony tarczycy 1,5 roku temu
    a estradiol, lh , fsh ?
    ja jak biorę na wysoką prolaktynę lek to mój ginek kazał robić co miesiąc prl.
    dla mnie to powinnaś zrobić badania ale cóż ja nie jestem ginkiem ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2014, 18:27

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • Reni Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2014, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzisiaj widziałam się z moją przyjaciółką, która też myśli o drugim dziecku
    w zeszłym roku zachorowała na różę i dostała mega dużą dawkę antybiotyków i wyobraźcie sobie.. że po zakończeniu leczenia jej sprzęt przestał działać. Jajniki wygasły
    Laska ma 35 lat i stan przed meno
    badania hormonalne na to wskazywały.. porozpieprzane wartości po skali norm..
    część lekarzy nie chciała podjąć się leczenia, bo już nie ma po co .. tak stwierdzili
    trafiła lekarza endo, który się podjął.. ma spróbować zastymulować pracę jajników..
    może uda się je obudzić..
    no wiecie co wierzyć mi sie nie chce

iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2014, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Jak wpadniesz na dobry pomysł to się podziel ;)
    Ja zawsze jak nie mógł zasnąć to Mu śpiewałam hehehe i chyba miał mnie szybko dosyć bo tak po 5ciu max 10 ściu minutach patrzenia na matkę wydzierająca kalafę - próbującą ślicznie śpiewać - zasypiał :-) hahaha

malgos741, peppapig, ania.g, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2014, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    w zeszłym roku zachorowała na różę i dostała mega dużą dawkę antybiotyków i wyobraźcie sobie.. że po zakończeniu leczenia jej sprzęt przestał działać. Jajniki wygasły
    część lekarzy nie chciała podjąć się leczenia, bo już nie ma po co .. tak stwierdzili
    trafiła lekarza endo, który się podjął.. ma spróbować zastymulować pracę jajników..

Nie rozumiem podejścia lekarzy, że ma się ponad 30stke to już się zamiata pod stół taką kobietę i wciska teorię meno i nie ma po co leczyć...

iwcia77 lubi tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2014, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a próbowałyście usypiać dzieć odgłosem suszarki do włosów?
    ja prawie tak usypiam swoje klientki a wiem że niektóre tak robiły nawet szum suszarki nagrywały na komórę i tak puszczały i dzicię spało ;-)

Mala79, Bursztyn, ania.g, Sabina, Mega, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2014, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pierdole, jestem jednak chuj nie matka...zapomnialam o rozdaniu nagrod w Pucharze Lekkoatletycznym, w ktorym corka miala do odebrania 3 nagrody. Zawsze jest impra w klubie z pizza, dyplomami i nagrodami, to uwienczenie calego sezonu. Fak. Corka mowi, ze spoko, kolezanka odebrala za nia nagrody, ale widze, ze jej troche przykro. Dzizas...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2014, 18:42

dorbie, ania.g, Sabina, caffe, Mega, Parka, Bliska 77, iwcia77, moremi, Bozia3 lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2014, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Jak wpadniesz na dobry pomysł to się podziel ;)
    Przylaczam sie

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2014, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Ja pierdole, jestem jednak chuj nie matka...zapomnialam o rozdaniu nagrod w Pucharze Lekkoatletycznym, w ktorym corka miala do odebrania 3 nagrody. Zawsze jest impra w klubie z pizza, dyplomami i nagrodami, to uwienczenie calego sezonu. Fak. Corka mowi, ze spoko, kolezanka odebrala za nia nagrody, ale widze, ze jej troche przykro. Dzizas...
    To wszystko przez to, że Braciszek nie mógł zasnąć :-)... Ale córcia zrozumie mamuśkę i wybaczy najwyżej coś sama wymyśli w zamian za to :-)

Pusurek lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2014, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Nie budyń, tylko nim ja się nastukałam z moje wypociny, to Wy już pobiegłyście dalej i od razu dostałam odpowiedź :)
    Budyń budyń, zacznij się przyzwyczajać do tego stwierdzenia ;)

Sabina, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2014, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    a estradiol, lh , fsh ?
    ja jak biorę na wysoką prolaktynę lek to mój ginek kazał robić co miesiąc prl.
    dla mnie to powinnaś zrobić badania ale cóż ja nie jestem ginkiem ;-)

nie robiłam bo mi nie kazał
    a teraz mówi ze nie mogę bo po stymulacji i tak będą niemiarodajne
    nie chce mi się zmieniać gina
    ewentualnie moze pójść do starego ginka jak myslicie?

malgos741 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2014, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:

ups
    :-(

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2014, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:

no róża to paskudztwo,

jak jej zapodali silne antybiotyki to możliwe ze jajniki powiedziały " gówno" i przestały działać :-(

iwcia77 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2014, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:

no Pusur , nie to żeby cię dołowac ale wtopę zaliczyłas
    co by nie mówić :-/

Mala79, Pusurek, malgos741, Iwone, Mega, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2014, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.iv.pl/images/50996379521777632361.jpg

Mala79, malgos741, BISCA, Pusurek, Sabina, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2014, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    no to dlaczego ci nie przypomniala?

Pusurek, Mega, Bliska 77, moremi lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2014, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala79 wrote:
    Ja zawsze jak nie mógł zasnąć to Mu śpiewałam hehehe i chyba miał mnie szybko dosyć bo tak po 5ciu max 10 ściu minutach patrzenia na matkę wydzierająca kalafę - próbującą ślicznie śpiewać - zasypiał :-) hahaha
    Próbowałam, rozdarł się jeszcze bardziej...

Mala79, Sabina, Mega lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2014, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    nie robiłam bo mi nie kazał
    a teraz mówi ze nie mogę bo po stymulacji i tak będą niemiarodajne
    nie chce mi się zmieniać gina
    ewentualnie moze pójść do starego ginka jak myslicie?
    Wszystko zalezy z jakiego powodu zrezygnowałaś z tego wcześniejszego ginka.. może warto się przypomnieć zawsze będziesz miała odniesienie do tego co mówi drugi chociaż tak na chłopski rozum im więcej się człowiek stara, lata, i jeździ tym bardziej jest rozchwiany bo każdy gada co innego i bądź tu mądry i pisz wierszem kogo słuchać...

malgos741, macduska lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2014, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Próbowałam, rozdarł się jeszcze bardziej...
    Ups to może spróbuj z urzadzeniem o którym pisała Malgos strone wczesniej zwane suszarka do włosow

malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2014, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusur, zdarza się nawet w najlepszej rodzinie ;) A tak na serio, spróbuj jej to teraz jakoś wynagrodzić. Zostaw Adama z tatusiem i zróbcie sobie babski wypad.

Pusurek, malgos741, Iwone, Sabina, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2014, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala79 wrote:
    Ups to może spróbuj z urzadzeniem o którym pisała Malgos strone wczesniej zwane suszarka do włosow
    Suszarkę już dobrze znamy, działa też szum okapu kuchennego, wirowanie pralki i odkurzacz. Tylko ile można...

Mala79, malgos741, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

‹‹ 5306 5307 5308 5309 5310 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ