X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2014, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my jednak jutro musimy podjechać z tym pępkiem na izbę przyjęć bo jest tak sobie. Także młodą na 8 do szkoły i prosto do stolicy. Oczywiście trzeba będzie swoje odczekać ale co zrobić.

malgos741, Sabina, Mega lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2014, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    no to dlaczego ci nie przypomniala?
    Bo sama nie pamietala... mamusia pamieta zawsze o wszystkim, ale budyn jednak jest silniejszy. Moze bedzie miala nauczke, zeby ogarniac tez swoje sprawy sama. Ale przykro mi na maxa, tak czy owak.

malgos741, Sabina, Mega, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2014, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusur,
    Wiesz dzieciak będzie spał coraz mniej niestety. Czas czuwania się wydłuża, mozesz się cieszyć, ze masz ciekawe świata dziecko. Jak śpi to się niczego nie nauczy.

Pamiętam jak moi byli tacy to się zastanawiałam dlaczego nie mają takiego prztyczka ON/OFF?

Mala79, malgos741, Pusurek, Sabina, Mega, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2014, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Bo sama nie pamietala... mamusia pamieta zawsze o wszystkim, ale budyn jednak jest silniejszy. Moze bedzie miala nauczke, zeby ogarniac tez swoje sprawy sama. Ale przykro mi na maxa, tak czy owak.

No to mioże być Ci przykro trochę mniej wobec tego.
    Gorzej jakbyś to tylko ty zawaliła, a tak młoda będzie miała naukę na przyszłosc.

Przytulam.

Pusurek, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2014, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    eee to spoko ;)

Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    mi gin kazał brac od 16 dc, zapodałam dzisiaj bo już czułam owulkę

a jeśli chodzi o skutki to mi zawsze cycki się powiększają przynajmniej o jeden rozmiar

o cerze nie wypowiem się, nie miałam i nie mam puki co problemów - największym "osiągnięciem " były kiedyś dwa malutkie pryszczyki na nosie na co mój tata powiedział " co cię tak wysyfiło???'

A stymulację miałaś jakim lekiem? Clomid?

macduska lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala79 wrote:
    Nie rozumiem podejścia lekarzy, że ma się ponad 30stke to już się zamiata pod stół taką kobietę i wciska teorię meno i nie ma po co leczyć...
    Mój dawny konował twierdził że to za wcześnie na meno że należy to jak najszybciej leczyć aby okres przywrócić i nie wolno tak o sobie stwierdzić że to meno bo to za młoda kobieta i jak jej okresu nie przywrocą to będzie się szybko starzeć. Ja przez rok brałam w wieku 31 lat hormonalną terapię zastępczą a potem przeszłam na zwykłe antykoncepcyjne tabsy bo jak on twierdził przy hipogonadyźmie musi mi długie lata nawet po 50- tce podtrzymywać okres abym się nie starzała. Jak widać nie tylko okres mi wrócił

Iwone, macduska, dorbie, EwaT, ania.g, caffe, Sabina, Mega, iwcia77, moremi, Bozia3 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Suszarkę już dobrze znamy, działa też szum okapu kuchennego, wirowanie pralki i odkurzacz. Tylko ile można...

http://www.filmiki.jeja.pl/19190,jak-sprawic-by-dziecko-zasnelo-w.html

Iwone, ania.g, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2014, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja spędzam miły niedzielny wieczór na rozwiazywaniu testu z niemieckiego - pierworodny ma jutro sprawdzian.

Nienawidzę tego jezyka, miłam go 4 lata w liceum.
    Tak MIAŁAM bo się nie uczyłam dla mnie to czrana magia, śni mi się w koszmarach.

malgos741, Dorka1979, Mala79, dorbie, Iwone, EwaT, Sabina, Mega, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2014, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    A stymulację miałaś jakim lekiem? Clomid?

Fostimon

dorbie lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2014, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka i reszta ciężarówek - nie czas już na nowe zdjęcie?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2014, 19:28

malgos741, BISCA, Mala79, Dorka1979, ania.g, Mega, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2014, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    no róża to paskudztwo,

jak jej zapodali silne antybiotyki to możliwe ze jajniki powiedziały " gówno" i przestały działać :-(

ciekawe czym ją leczyli, bo może coś do tych antybiotyków dodali jakiś Encorton albo dalacinem leczyli, a nie penicyliną. Dalacin to paskudztwo, jest w tej chwili lekiem III rzutu, a lekarze dają go o tak na zęby, zatoki czy też różę

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2014, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka1979 wrote:
    Mój dawny konował twierdził że to za wcześnie na meno że należy to jak najszybciej leczyć aby okres przywrócić i nie wolno tak o sobie stwierdzić że to meno bo to za młoda kobieta i jak jej okresu nie przywrocą to będzie się szybko starzeć. Ja przez rok brałam w wieku 31 lat hormonalną terapię zastępczą a potem przeszłam na zwykłe antykoncepcyjne tabsy bo jak on twierdził przy hipogonadyźmie musi mi długie lata nawet po 50- tce podtrzymywać okres abym się nie starzała. Jak widać nie tylko okres mi wrócił

No to chociaz tyle zrobił dobrego w tym całym zamieszaniu z Toba

A tak wogole to jak sie czujesz mnie caly czas męczy to co Tobie napisalam na pw...

Dorka1979 lubi tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2014, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala79 wrote:
    http://www.filmiki.jeja.pl/19190,jak-sprawic-by-dziecko-zasnelo-w.html
    szkoda że nie znałam tego patentu 6 lat temu :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2014, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    A ja spędzam miły niedzielny wieczór na rozwiazywaniu testu z niemieckiego - pierworodny ma jutro sprawdzian.

Tak MIAŁAM bo się nie uczyłam dla mnie to czrana magia, śni mi się w koszmarach.

Niby jest łatwiejszy ale też go nie lubie nawet jak mieszkałam w Niemczech posługiwałam się angielskim hahaha

iwcia77 lubi tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2014, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:

ja mojemu też ostatnio próbowałam pomóc z niemieckiego, ale niestety nie pamiętam już prawie niczego ze szkoły i poszłam na łatwiznę. Ściągnęłam z netu odpowiedzi do podręcznika i sprawdziany ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2014, 19:36

macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2014, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    szkoda że nie znałam tego patentu 6 lat temu :D
    Przypadek sprawił, że się natknełam na tą stronkę

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2014, 19:39

Iwone, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2014, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala79 wrote:
    Przypadek sprawił, że się natknełam na to stronke
    może mi się ten patent już nie przyda, ale liczę w przyszłości na wnuki, to na nich wypróbuję :D

Mega lubi tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2014, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:

uwielbiam niemiecki
    precyzyjny piękny język

kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2014, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala79 wrote:
    Niby jest łatwiejszy ale też go nie lubie nawet jak mieszkałam w Niemczech posługiwałam się angielskim hahaha

łatwiejszy????
    od czego?

‹‹ 5307 5308 5309 5310 5311 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ