35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
macduska wrote:no bo pisałaś ze za tydzień jedziesz...
dlatego pytam
11go jest świeto, małż bierze urlop na poniedziałek to będzie długi weekendmacduska, Sabina, Mega, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Iwone wrote:Ania próbowałaś starymi metodami- spirytusem zasuszać?
Pampersy nie powinny przykrywać pępkaEwaT, malgos741, Iwone, Sabina, kapturnica, Mega, Bliska 77, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
macduska wrote:no bo pisałaś ze za tydzień jedziesz...
dlatego pytam
planujesz wyjazd do UK niebawem czy w jakiejś nieokreslonej przyszłosci?
jak obronie licencjat na wiosne
zalezy mi na papierze bo mam nadzieje go nostryfikować w UKmacduska, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ania.g wrote:No właśnie nie. Tylko tym zasranym oceniseptem bo jest jakieś nowe zarządzenie dotyczące pielęgnacji pępków. Szlag mnie trafia bo przy dwójce dzieci stosowałam spirytus 70% i wszystko pięknie się goiło i odpadało. A teraz się babrze. Teraz się zastanawiam czy się nie wstrzymać z tą izbą i nie spróbować przez kilka dni ze spirytusem.
ania.g, macduska, Iwone, dorbie, Mega, Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:i bardzo dobrze
myślę ze będziesz dobrym nauczycielem ( bo to planujesz o ile pamiętam)
chciałabym tam zrobić specjalizacje na dzieci specjalnej troski jeśli to bedzie mozliwemacduska, dorbie, peppapig, Pusurek, Mega, Sabina, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:angielski ma najłatwiejszą gramatyke na świecie
Chociaz ani jednego ani drugiego biegle nie znam tylko tyle, zeby sie dogadac i to tez czasami chwile u mnie zajmuje zanim posklejam zdania musi to smiesznie wygladac ...
UCiekam do domku tymczasemEwaT, macduska, Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:ja bym spróbowała już dziś
Ja bym się wstrzymała z izbą, co ci tam zrobią? Jeszcze złapiecie jakieś Rota, teraz wszedzie panuje
Spróbuj spirytusem 70%, gazikami Leko - alkohol izopropylenowy tez z dobrze robi, nawet stara gencjana na spirytusieEwaT, ania.g, Sabina, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:No właśnie nie. Tylko tym zasranym oceniseptem bo jest jakieś nowe zarządzenie dotyczące pielęgnacji pępków. Szlag mnie trafia bo przy dwójce dzieci stosowałam spirytus 70% i wszystko pięknie się goiło i odpadało. A teraz się babrze. Teraz się zastanawiam czy się nie wstrzymać z tą izbą i nie spróbować przez kilka dni ze spirytusem.
dorbie, EwaT, ania.g, malgos741, Mega, Bliska 77, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość