35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
gdzie wszyskie?
myśmy wrócili od mojego brata, ojca chrzestnego Tupka, mamy fotelik nowy w prezencie bo w ten pourodzeniowy mały sie już z trudem mieśći a mamy podróż w Bieszczady w nastepny weekend
Dorka, to pocieszajace co napisałaś
malgos741, Dorka1979, peppapig, Sabina, Reni, Mega, Pusurek, Bliska 77, iwcia77, moremi, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ania próbowałaś starymi metodami- spirytusem zasuszać?ania.g wrote:A my jednak jutro musimy podjechać z tym pępkiem na izbę przyjęć bo jest tak sobie. Także młodą na 8 do szkoły i prosto do stolicy. Oczywiście trzeba będzie swoje odczekać ale co zrobić.
Pampersy nie powinny przykrywać pępka
ania.g lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynie martw się, mi cały starch przeszedł po tym jak moja lekarka dokładnie pomierzyła małą a po tygodniu była już 41 gram cięższa więc wszystko gra. Z cukrem też wszystko chyba dobrze bo po zwyklym jedzeniu mam do 120 to chyba dobrze bo mam 120 nie przekraczać. Nie przejmuj się że nie udało Ci się nic załatwić ja nie mam Ci napewno tego za złeMala79 wrote:No to chociaz tyle zrobił dobrego w tym całym zamieszaniu z Toba
A tak wogole to jak sie czujesz mnie caly czas męczy to co Tobie napisalam na pw...
Mala79, Sabina, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny