35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Pusurek wrote:Ciiiiiiiichutko. Na pilingi przeciez idziesz. A wiesz jak ciaza pieknie dziala na cere? Bedziesz jak ten rozy kwiat. Tylko zajsc trzeba, a do tego byc moze potrzebny Ci dupek. Wiec bierzesz i nie piszczysz.
ja wiecej syfow na gebie nie zniose i spustoszenia ktore czynia...
spprobuje z dupkiem, jesli bedzie katastrofa to odstawie, trudnomalgos741, Pusurek, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sabinka
trzymam kciuki aby kolejne testy były zdane, krecha coraz mocniejsza ( choć ta już jest dla mnie konkretna), bety super pozytywne, ciąża nudna i spokojna
malgos741, kkisia, BISCA, Mega, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:No dlatego bierzesz dupka, ale dalej nie kumam po co Ci 16 dniowa faza lutealna?
Bursztyn, Bliska 77, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Kapta dobiłaś mnie
bo ja tak dostaję za każdym razem - biorę, biorę, i znienacka przychodzi @ to przestaję braćBliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Majac wysoka prolakttyne po obciazeniu moze byc zaburzone zzagniezdzenie jak i wysokosc progesteronu..U mnie byl taki se minimum 10 ale zadne kokosy..A to jak ktora dziewczyna dostaje okres po odstawieniu to wsio zalezy od organizmu..Nigdzie nie napisalam ,ze ja chce miec 16dni faze lutealna...,,Tylko ze u mnie biorac 2dni po ovu przez 10dni progesteron tak przychodzi okres..U innych przyjdzie wczesniej a u mnie 3,4 po odstawieniu..
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Moze masz niski progesteron i szybko spada..Bierzesz duipka???Moze byc za slaby ,,Moze lutke 100tke 2razy dziennie??Ja na lutce 2razu 50 dostaje po odstawieniu te3dni potem
poziom prolaktyny w normie,
testu po obciążeniu nie robiłam bo gin mówi że teraz się tego nie robi
poziomu progesteronu nie sprawdzałam bo gin nie kazał
mówiłam mu że może teraz skoro odstawiamy stymulację to zrobić jakieś badania to mówił, że nie wyjdą miarodajne
Bliska 77, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Przeczytalam sobie ulotke dupka. Jest troche ewentualnych skutkow uboczbych, w tym wieksze ryzyko zacgorowalnosci na raka jajnikow czy blony sluzowej macicy. Jednak hormony to nie jest takie hop siup.... Ja mam przepisany przed gieka, "na wszelki wypadek" hdybym musiala skorzystac. Czasem dziwie sie kiedy niektore babki aplikuja sobie rozne medykamenty na wlasna reke
Reni, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:biorę luteinę 3x50,
poziom prolaktyny w normie,
testu po obciążeniu nie robiłam bo gin mówi że teraz się tego nie robi
poziomu progesteronu nie sprawdzałam bo gin nie kazał
mówiłam mu że może teraz skoro odstawiamy stymulację to zrobić jakieś badania to mówił, że nie wyjdą miarodajne
A kiedy miałaś robione hormony?macduska lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
a na ovufriendzie to co druga.. acardy, bromki, lutki, dupki i inne
p.s. witałam się?
Bursztyn wrote:Czasem dziwie sie kiedy niektore babki aplikuja sobie rozne medykamenty na wlasna rekeWiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2014, 18:15
malgos741, Mala79, BISCA, kkisia, Bliska 77, Bursztyn, Sabina, Mega, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Co mam zrobic z dzieckiem, ktore nie chce spac? Jakies propozycje? Toc nawet nie moge spokojnie na forum popisac.
Pusurek, Bliska 77, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4