X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2014, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Materacyk do lozeczka

Jaki? Gdzie kupic? Na co zwrocic uwage?
    http://www.jakkupowac.pl/jaki-materac-do-lozeczka-kupic/

Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2014, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    to komu ja ciuszki ciazowe oddam ??? ;D sa tu jakies krasnoludki ( 34-36) czekajace na ciaze??? ;D chyba Mega i Malgos ...''a reszta???
    krasnoludki krasnoludki, nic na to nie poradzisz ;)

malgos741, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2014, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia dobra wiadomość działaj :-)

p.s. na tym forum nie używamy zdrobnień ;-)
    AsiaPoli wrote:
    pojedynczy plemniczek z moim jajeczkiem w proboweczce ten teges i juz gotowy zarodek jest....no i jak wszystko pojdzie dobrze zaczynamy kuracje i heloł jesli bedzie szlo ok to po swietach moge juz miec transer naszego gotowego maluszka do mojego brzuszka.

Sabina, Simba, moremi, iwcia77, Mega, BISCA, Parka lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2014, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witałam się? ;-)

Sabina, Simba, moremi, iwcia77, Mega, Parka lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 listopada 2014, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andżej wpadaj na kielicha, razem razniej, znaczy w kupie :) A kupy nikt nie ruszy <3

EwaT, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2014, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurku ja w temacie zbyt wiele nie pomoge, tyle ze dalecy znajomi pare lat temu mieli podobna sytuacje i se radzili troszke, to dosc zlozona sprawa to nie tylko kwestia podatku ale rowniez wielu iinnych rzeczy, jak np przychod Twoj, czy wspolny zakup itp, ci znajomi placili podatek (nabyli nieruchomosc w PL i mięli tu również przychody) w PL ale mowie to sa "niuanse" ktorych jest calkiem sporo i to bylo ladnych kilka lat temu

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2014, 21:51

Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2014, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na te okoliczność żarcik ;-)

W noc z piątku na sobotę zabiłem 15 zombie. Wiecie może dlaczego noszą ze sobą cukierki?

Sabina, ania.g, Simba, moremi, Pusurek, iwcia77, Mega, BISCA lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2014, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Materacyk do lozeczka

Jaki? Gdzie kupic? Na co zwrocic uwage?
    7 lat temu jak kupowałam młodszej to na czasie był kokos-gryka. Teraz mam taki sam. Do dostania na allegro np.

Sabina, Simba, EwaT, Iwone, iwcia77 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 listopada 2014, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    7 lat temu jak kupowałam młodszej to na czasie był kokos-gryka. Teraz mam taki sam. Do dostania na allegro np.
    Moja córka miała taki sam :)

ania.g, Iwone, iwcia77 lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2014, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    to komu ja ciuszki ciazowe oddam ??? ;D sa tu jakies krasnoludki ( 34-36) czekajace na ciaze??? ;D chyba Mega i Malgos ...''a reszta???
    Ja, ja poproszę :-)

iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 listopada 2014, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    :-)
    ja, ale ciązy nie ma :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2014, 22:18

• moremi Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2014, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I jeszcze Bursztyn drobnica :-)

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 listopada 2014, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak po filmie? Splakane? Ja nie, chyba raczej zla. Egoistka byla z tej Agaty chyba troche...

Mega lubi tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2014, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Jak po filmie? Splakane? Ja nie, chyba raczej zla. Egoistka byla z tej Agaty chyba troche...
    Mijam teraz takie filmy szerokim łukiem bo jestem jeszcze zbyt rozchwiana emocjonalnie po porodzie. Jakbym teraz obejrzała to ryk byłby na 100 %

Iwone, moremi, Pusurek, iwcia77, Sabina, Mega lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2014, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tam ryczałam jak bóbr..

Iwone, iwcia77, Sabina, Mega lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2014, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    ja sobie popłakałam, bo moja mama też zmarła na sepsę i też miała białaczkę. Niestety "za stara" była na przeszczep :(

Czy Agata była egoistką!? nie wiem, chciała po sobie coś zostawić. Przeszczep nie gwarantował jej w 100% przeżycia

moremi, Viola, gosia7122 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 listopada 2014, 23:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:

Czy Agata była egoistką!? nie wiem, chciała po sobie coś zostawić. Przeszczep nie gwarantował jej w 100% przeżycia
    Chciala po sobie cos zostawic? Czy to wlasnie nie egoizm? Zostawic meza i malenkie dziecko?
    Dla mnie Agata Mroz byla fantastycznym sportowcem. Ale w tym filmie nie do konca chyba udalo sie pokazac tworcom, ze dokonala slusznego wyboru. Nie da sie jednak ukryc faktow, ze podczas trwania malzenstwa, 3/4 spedzila w szpitalu, zmarla, kiedy ich corka miala 2 miesiace. Jej pogrzeb byl w ich 1 rocznice slubu... Jak mozna tak zrobic czlowiekowi, ktorego sie kocha?
    Ale jakbym nie osadzala - straszna tragedia. :(

dorbie, iwcia77, Sabina, kapturnica, Mega, Parka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 listopada 2014, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Chciala po sobie cos zostawic? Czy to wlasnie nie egoizm? Zostawic meza i malenkie dziecko?
    Dla mnie Agata Mroz byla fantastycznym sportowcem. Ale w tym filmie nie do konca chyba udalo sie pokazac tworcom, ze dokonala slusznego wyboru. Nie da sie jednak ukryc faktow, ze podczas trwania malzenstwa, 3/4 spedzila w szpitalu, zmarla, kiedy ich corka miala 2 miesiace. Jej pogrzeb byl w ich 1 rocznice slubu... Jak mozna tak zrobic czlowiekowi, ktorego sie kocha?
    Ale jakbym nie osadzala - straszna tragedia. :(
    Pusur, ale co miała zrobić?
    Powiedziec, nie nie wyjdę za ciebie bo jestem chora?
    Myslisz, ze wtedy m,niej by cierpiał?
    W końcu jak brali ślub to nie mogła zakładać, ze przegra z chorobą.

moremi, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2014, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, filmu nie ogladalam ale pamietam to doskonale, to wszystko dzialo sie w krotkim czasie po tym jak ja urodzilam pierwsza corke i pamietam ze przezylam to bardzo, nie bylam w stanie wyobrazic sobie tej calej sytuacji, to jest cholernie ciezki temat i tragedia dla najblizszych, teraz nie ma co mowic co by bylo gdyby.....
    mialam klezanke, ktorej juz nie ma, bo .....zostala coreczka w wieku mojej starszej i tata coreczki, coz nie chce o tym pisac, minely trzy lata a facet do tej pory nie jest w stanie sie pozbieracni zyje tylko dla tej coreczki, az mi ciarki przechodza, dbajmy o najblizszych bo nic i nnikt ne jest wieczny.....
    Spokojnej nocy

Pusurek, malgos741, dorbie, megan8, macduska, Iwone, iwcia77, ania.g, Sabina, Mega, peppapig, Parka, Mala79, gosia7122 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 listopada 2014, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Pusur, ale co miała zrobić?
    Powiedziec, nie nie wyjdę za ciebie bo jestem chora?
    Myslisz, ze wtedy m,niej by cierpiał?
    W końcu jak brali ślub to nie mogła zakładać, ze przegra z chorobą.
    Pewnie, ze nie. Ale myslec o tym, ze ciaza to jednak wielkie ryzyko, sluchac lekarzy, ktorzy nie dawali jej nadziei. A ona chyba chciala miec dziecko bardziej niz zyc. I jeszcze uwazala, ze odeszla spelniona.

To ciut tak, jak z popelnieniem samobojstwa. Dokonujesz jednego wyboru i pozostawiasz najblizszych w niewyobrazalnym cierpieniu.

Eh, nie wiem. To nie byl dobry film na wieczor.

kapturnica lubi tę wiadomość

‹‹ 5296 5297 5298 5299 5300 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ