X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2014, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Materacyk do lozeczka

Jaki? Gdzie kupic? Na co zwrocic uwage?
    http://www.jakkupowac.pl/jaki-materac-do-lozeczka-kupic/

Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2014, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    to komu ja ciuszki ciazowe oddam ??? ;D sa tu jakies krasnoludki ( 34-36) czekajace na ciaze??? ;D chyba Mega i Malgos ...''a reszta???
    krasnoludki krasnoludki, nic na to nie poradzisz ;)

malgos741, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2014, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia dobra wiadomość działaj :-)

p.s. na tym forum nie używamy zdrobnień ;-)
    AsiaPoli wrote:
    pojedynczy plemniczek z moim jajeczkiem w proboweczce ten teges i juz gotowy zarodek jest....no i jak wszystko pojdzie dobrze zaczynamy kuracje i heloł jesli bedzie szlo ok to po swietach moge juz miec transer naszego gotowego maluszka do mojego brzuszka.

Sabina, Simba, moremi, iwcia77, Mega, BISCA, Parka lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2014, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witałam się? ;-)

Sabina, Simba, moremi, iwcia77, Mega, Parka lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 listopada 2014, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andżej wpadaj na kielicha, razem razniej, znaczy w kupie :) A kupy nikt nie ruszy <3

EwaT, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2014, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurku ja w temacie zbyt wiele nie pomoge, tyle ze dalecy znajomi pare lat temu mieli podobna sytuacje i se radzili troszke, to dosc zlozona sprawa to nie tylko kwestia podatku ale rowniez wielu iinnych rzeczy, jak np przychod Twoj, czy wspolny zakup itp, ci znajomi placili podatek (nabyli nieruchomosc w PL i mięli tu również przychody) w PL ale mowie to sa "niuanse" ktorych jest calkiem sporo i to bylo ladnych kilka lat temu

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2014, 21:51

Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2014, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na te okoliczność żarcik ;-)

W noc z piątku na sobotę zabiłem 15 zombie. Wiecie może dlaczego noszą ze sobą cukierki?

Sabina, ania.g, Simba, moremi, Pusurek, iwcia77, Mega, BISCA lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2014, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Materacyk do lozeczka

Jaki? Gdzie kupic? Na co zwrocic uwage?
    7 lat temu jak kupowałam młodszej to na czasie był kokos-gryka. Teraz mam taki sam. Do dostania na allegro np.

Sabina, Simba, EwaT, Iwone, iwcia77 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 listopada 2014, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    7 lat temu jak kupowałam młodszej to na czasie był kokos-gryka. Teraz mam taki sam. Do dostania na allegro np.
    Moja córka miała taki sam :)

ania.g, Iwone, iwcia77 lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2014, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    to komu ja ciuszki ciazowe oddam ??? ;D sa tu jakies krasnoludki ( 34-36) czekajace na ciaze??? ;D chyba Mega i Malgos ...''a reszta???
    Ja, ja poproszę :-)

iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 listopada 2014, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    :-)
    ja, ale ciązy nie ma :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2014, 22:18

• moremi Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2014, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I jeszcze Bursztyn drobnica :-)

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 listopada 2014, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak po filmie? Splakane? Ja nie, chyba raczej zla. Egoistka byla z tej Agaty chyba troche...

Mega lubi tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2014, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Jak po filmie? Splakane? Ja nie, chyba raczej zla. Egoistka byla z tej Agaty chyba troche...
    Mijam teraz takie filmy szerokim łukiem bo jestem jeszcze zbyt rozchwiana emocjonalnie po porodzie. Jakbym teraz obejrzała to ryk byłby na 100 %

Iwone, moremi, Pusurek, iwcia77, Sabina, Mega lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2014, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tam ryczałam jak bóbr..

Iwone, iwcia77, Sabina, Mega lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2014, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    ja sobie popłakałam, bo moja mama też zmarła na sepsę i też miała białaczkę. Niestety "za stara" była na przeszczep :(

Czy Agata była egoistką!? nie wiem, chciała po sobie coś zostawić. Przeszczep nie gwarantował jej w 100% przeżycia

moremi, Viola, gosia7122 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 listopada 2014, 23:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:

Czy Agata była egoistką!? nie wiem, chciała po sobie coś zostawić. Przeszczep nie gwarantował jej w 100% przeżycia
    Chciala po sobie cos zostawic? Czy to wlasnie nie egoizm? Zostawic meza i malenkie dziecko?
    Dla mnie Agata Mroz byla fantastycznym sportowcem. Ale w tym filmie nie do konca chyba udalo sie pokazac tworcom, ze dokonala slusznego wyboru. Nie da sie jednak ukryc faktow, ze podczas trwania malzenstwa, 3/4 spedzila w szpitalu, zmarla, kiedy ich corka miala 2 miesiace. Jej pogrzeb byl w ich 1 rocznice slubu... Jak mozna tak zrobic czlowiekowi, ktorego sie kocha?
    Ale jakbym nie osadzala - straszna tragedia. :(

dorbie, iwcia77, Sabina, kapturnica, Mega, Parka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 listopada 2014, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Chciala po sobie cos zostawic? Czy to wlasnie nie egoizm? Zostawic meza i malenkie dziecko?
    Dla mnie Agata Mroz byla fantastycznym sportowcem. Ale w tym filmie nie do konca chyba udalo sie pokazac tworcom, ze dokonala slusznego wyboru. Nie da sie jednak ukryc faktow, ze podczas trwania malzenstwa, 3/4 spedzila w szpitalu, zmarla, kiedy ich corka miala 2 miesiace. Jej pogrzeb byl w ich 1 rocznice slubu... Jak mozna tak zrobic czlowiekowi, ktorego sie kocha?
    Ale jakbym nie osadzala - straszna tragedia. :(
    Pusur, ale co miała zrobić?
    Powiedziec, nie nie wyjdę za ciebie bo jestem chora?
    Myslisz, ze wtedy m,niej by cierpiał?
    W końcu jak brali ślub to nie mogła zakładać, ze przegra z chorobą.

moremi, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2014, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, filmu nie ogladalam ale pamietam to doskonale, to wszystko dzialo sie w krotkim czasie po tym jak ja urodzilam pierwsza corke i pamietam ze przezylam to bardzo, nie bylam w stanie wyobrazic sobie tej calej sytuacji, to jest cholernie ciezki temat i tragedia dla najblizszych, teraz nie ma co mowic co by bylo gdyby.....
    mialam klezanke, ktorej juz nie ma, bo .....zostala coreczka w wieku mojej starszej i tata coreczki, coz nie chce o tym pisac, minely trzy lata a facet do tej pory nie jest w stanie sie pozbieracni zyje tylko dla tej coreczki, az mi ciarki przechodza, dbajmy o najblizszych bo nic i nnikt ne jest wieczny.....
    Spokojnej nocy

Pusurek, malgos741, dorbie, megan8, macduska, Iwone, iwcia77, ania.g, Sabina, Mega, peppapig, Parka, Mala79, gosia7122 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 listopada 2014, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Pusur, ale co miała zrobić?
    Powiedziec, nie nie wyjdę za ciebie bo jestem chora?
    Myslisz, ze wtedy m,niej by cierpiał?
    W końcu jak brali ślub to nie mogła zakładać, ze przegra z chorobą.
    Pewnie, ze nie. Ale myslec o tym, ze ciaza to jednak wielkie ryzyko, sluchac lekarzy, ktorzy nie dawali jej nadziei. A ona chyba chciala miec dziecko bardziej niz zyc. I jeszcze uwazala, ze odeszla spelniona.

To ciut tak, jak z popelnieniem samobojstwa. Dokonujesz jednego wyboru i pozostawiasz najblizszych w niewyobrazalnym cierpieniu.

Eh, nie wiem. To nie byl dobry film na wieczor.

kapturnica lubi tę wiadomość

‹‹ 5296 5297 5298 5299 5300 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ