35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
iwcia77 wrote:to komu ja ciuszki ciazowe oddam ???
sa tu jakies krasnoludki ( 34-36) czekajace na ciaze???
chyba Mega i Malgos ...''a reszta???
malgos741, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Asia dobra wiadomość działaj
p.s. na tym forum nie używamy zdrobnień
AsiaPoli wrote:pojedynczy plemniczek z moim jajeczkiem w proboweczce ten teges i juz gotowy zarodek jest....no i jak wszystko pojdzie dobrze zaczynamy kuracje i heloł jesli bedzie szlo ok to po swietach moge juz miec transer naszego gotowego maluszka do mojego brzuszka.Sabina, Simba, moremi, iwcia77, Mega, BISCA, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurku ja w temacie zbyt wiele nie pomoge, tyle ze dalecy znajomi pare lat temu mieli podobna sytuacje i se radzili troszke, to dosc zlozona sprawa to nie tylko kwestia podatku ale rowniez wielu iinnych rzeczy, jak np przychod Twoj, czy wspolny zakup itp, ci znajomi placili podatek (nabyli nieruchomosc w PL i mięli tu również przychody) w PL ale mowie to sa "niuanse" ktorych jest calkiem sporo i to bylo ladnych kilka lat temu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2014, 21:51
Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
na te okoliczność żarcik
W noc z piątku na sobotę zabiłem 15 zombie. Wiecie może dlaczego noszą ze sobą cukierki?Sabina, ania.g, Simba, moremi, Pusurek, iwcia77, Mega, BISCA lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Materacyk do lozeczka
Jaki? Gdzie kupic? Na co zwrocic uwage?Sabina, Simba, EwaT, Iwone, iwcia77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
iwcia77 wrote:to komu ja ciuszki ciazowe oddam ???
iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:to komu ja ciuszki ciazowe oddam ???
ja, ale ciązy nie maWiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2014, 22:18
iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Jak po filmie? Splakane? Ja nie, chyba raczej zla. Egoistka byla z tej Agaty chyba troche...
Iwone, moremi, Pusurek, iwcia77, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Ja tam ryczałam jak bóbr..
Iwone, iwcia77, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Pusurek wrote:Jak po filmie? Splakane? Ja nie, chyba raczej zla. Egoistka byla z tej Agaty chyba troche...
Czy Agata była egoistką!? nie wiem, chciała po sobie coś zostawić. Przeszczep nie gwarantował jej w 100% przeżyciamoremi, Viola, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIwone wrote:
Czy Agata była egoistką!? nie wiem, chciała po sobie coś zostawić. Przeszczep nie gwarantował jej w 100% przeżycia
Dla mnie Agata Mroz byla fantastycznym sportowcem. Ale w tym filmie nie do konca chyba udalo sie pokazac tworcom, ze dokonala slusznego wyboru. Nie da sie jednak ukryc faktow, ze podczas trwania malzenstwa, 3/4 spedzila w szpitalu, zmarla, kiedy ich corka miala 2 miesiace. Jej pogrzeb byl w ich 1 rocznice slubu... Jak mozna tak zrobic czlowiekowi, ktorego sie kocha?
Ale jakbym nie osadzala - straszna tragedia.dorbie, iwcia77, Sabina, kapturnica, Mega, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:Chciala po sobie cos zostawic? Czy to wlasnie nie egoizm? Zostawic meza i malenkie dziecko?
Dla mnie Agata Mroz byla fantastycznym sportowcem. Ale w tym filmie nie do konca chyba udalo sie pokazac tworcom, ze dokonala slusznego wyboru. Nie da sie jednak ukryc faktow, ze podczas trwania malzenstwa, 3/4 spedzila w szpitalu, zmarla, kiedy ich corka miala 2 miesiace. Jej pogrzeb byl w ich 1 rocznice slubu... Jak mozna tak zrobic czlowiekowi, ktorego sie kocha?
Ale jakbym nie osadzala - straszna tragedia.
Powiedziec, nie nie wyjdę za ciebie bo jestem chora?
Myslisz, ze wtedy m,niej by cierpiał?
W końcu jak brali ślub to nie mogła zakładać, ze przegra z chorobą.moremi, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, filmu nie ogladalam ale pamietam to doskonale, to wszystko dzialo sie w krotkim czasie po tym jak ja urodzilam pierwsza corke i pamietam ze przezylam to bardzo, nie bylam w stanie wyobrazic sobie tej calej sytuacji, to jest cholernie ciezki temat i tragedia dla najblizszych, teraz nie ma co mowic co by bylo gdyby.....
mialam klezanke, ktorej juz nie ma, bo .....zostala coreczka w wieku mojej starszej i tata coreczki, coz nie chce o tym pisac, minely trzy lata a facet do tej pory nie jest w stanie sie pozbieracni zyje tylko dla tej coreczki, az mi ciarki przechodza, dbajmy o najblizszych bo nic i nnikt ne jest wieczny.....
Spokojnej nocyPusurek, malgos741, dorbie, megan8, macduska, Iwone, iwcia77, ania.g, Sabina, Mega, peppapig, Parka, Mala79, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymacduska wrote:Pusur, ale co miała zrobić?
Powiedziec, nie nie wyjdę za ciebie bo jestem chora?
Myslisz, ze wtedy m,niej by cierpiał?
W końcu jak brali ślub to nie mogła zakładać, ze przegra z chorobą.
To ciut tak, jak z popelnieniem samobojstwa. Dokonujesz jednego wyboru i pozostawiasz najblizszych w niewyobrazalnym cierpieniu.
Eh, nie wiem. To nie byl dobry film na wieczor.kapturnica lubi tę wiadomość