35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:Iwcia, Wloszko. Przeca wlasnie bawelna nie grzeje, ona jeszcze do tego pot trzyma i nie oddaje. Musi byc welna od skory. TA welna nie gryzie, jest mieciutka i aksamitna.
2 lata Norwezki mnie uczyly, jak to dziala. A ja nie i nie ( bo nie stac mnie bylo na koszulke za kase, za ktora ja kupowalam jedzenia na tydzien). Ale jak sie przekonalam, to umarl w butach! Jestem pierwsza ambasadorka welny na swiecie.
iwcia77, Pusurek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDorka1979 wrote:a gdzie się kupuje takie magnesy? Bo może z moich okolic bym coś dorwała tylko nie wiem gdzie się udać bo ja to internetowa zakupowiczka i nie orientuje się jakie sklepy u nas są
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dorbie wrote:Nie, nic.
I takie fajne kombinezony. To była prezentacja Anny Ibisz01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Lasencje..
Ja melduje sie po wizycie u gina..Lewy jajnik nic!!a bolal mnie do wczoraj..Dzis od rana bol prawego i dzis na usg..
Na prawym sa dwa pechole!!!..jeden na 2cm i drugi na 14,5mm
Endo 9,7mm czyli w porzadku....
Pregnyl podany izadanie domowe bzykanie 3dni kolejne pod rzad i modlitwa by wreszcie cos peklo..
Najdziwniejsze to ,ze bylam tylko na pol clo i tak szybko pecherze..Awczesniej w16tym dniu dopiero i to na calej dawce..Byc moze dzieki bromkowitak towyglada...
Z tsh se polecialam troche i musze zmniejszyc dawke leku bo mam 0,089
iwcia77, malgos741, Mala79, macduska, Bliska 77, gosia7122, peppapig, caffe, moremi, dorbie, ania.g, Simba, Parka, EwaT, BISCA, Bozia3, Mega, paszczakin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kapta to teraz do dzieła
trzy doby twoje ćwiczenia ćwiczonka i jeszcze raz ćwiczonka
iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMala79 wrote:No to teraz do skarpety i zostaw sobie na grudzień to miesiąc wiekszych wydatków bynajmniej u mnie...
u każdego, ale jakieś talony dostaniemy i maz ma jakąś fuchę dodatkową za którą mu maja w grudniu zapłacic
damu radę
iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Lasencje..
Ja melduje sie po wizycie u gina..Lewy jajnik nic!!a bolal mnie do wczoraj..Dzis od rana bol prawego i dzis na usg..
Na prawym sa dwa pechole!!!..jeden na 2cm i drugi na 14,5mm
Endo 9,7mm czyli w porzadku....
Pregnyl podany izadanie domowe bzykanie 3dni kolejne pod rzad i modlitwa by wreszcie cos peklo..
Najdziwniejsze to ,ze bylam tylko na pol clo i tak szybko pecherze..Awczesniej w16tym dniu dopiero i to na calej dawce..Byc moze dzieki bromkowitak towyglada...
Z tsh se polecialam troche i musze zmniejszyc dawke leku bo mam 0,089
no to owocnych bzyków!
i łóżka nie rozwalcie koleżanko!kapturnica, peppapig, dorbie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymacduska wrote:u każdego, ale jakieś talony dostaniemy i maz ma jakąś fuchę dodatkową za którą mu maja w grudniu zapłacic
damu radęmacduska lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny nie dziekuje....Bo juz zdarzalo sie ,.ze pechole ladne byly a nawet nic nie peklo...Zobaczym co bedzie teraz..
Sabbb pluj na moj wykres bos ty swiezynka ciazowa to wiruski maszMala79, macduska, iwcia77, moremi, malgos741, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny