35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Lasencje..
Ja melduje sie po wizycie u gina..Lewy jajnik nic!!a bolal mnie do wczoraj..Dzis od rana bol prawego i dzis na usg..
Na prawym sa dwa pechole!!!..jeden na 2cm i drugi na 14,5mm
Endo 9,7mm czyli w porzadku....
Pregnyl podany izadanie domowe bzykanie 3dni kolejne pod rzad i modlitwa by wreszcie cos peklo..
Najdziwniejsze to ,ze bylam tylko na pol clo i tak szybko pecherze..Awczesniej w16tym dniu dopiero i to na calej dawce..Byc moze dzieki bromkowitak towyglada...
Z tsh se polecialam troche i musze zmniejszyc dawke leku bo mam 0,089
Powiedz mi czy ty mierzysz temperature nie wiesz może vczy pregnyl zawyża? Rano miałam 37, coś wysoko..caffe, macduska lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:mąż gotuje
mielone klopsy, ziemniaki tłuczone, sałatka z ogorka ze śmietana i czosnkiem
i w dupie mam kalorieiwcia77, macduska, Simba, malgos741, Mala79, kapturnica, EwaT, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:A ja dzisiaj smażę panierowanego camemberta i podaję go z sałatką z mixu sałat i roszponki z pomidorem, ogórkiem i sosem włoskim, a do tego grzanki czosnkowe
i w dupie mam kalorie
ja usmazylam pulpety z dorsza...wg przepisu Reniowego...zobaczymy jak bede smakowalycaffe, peppapig, macduska, Mala79, BISCA, Reni, Iwone, Mega lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:aha, no chyba nie ma szans zeby wrocila do nas , dostala zasluzoa bure od moremi i sie obrazila na amen
kapturnica, iwcia77, macduska, Simba, Parka, Mega, paszczakin lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
peppapig wrote:Uuu to kciuki&&&&
Powiedz mi czy ty mierzysz temperature nie wiesz może vczy pregnyl zawyża? Rano miałam 37, coś wysoko..
2dni po pregnylu powinien byc wzrost tempki bo wywolal owulke...peppapig lubi tę wiadomość
-
moremi wrote:I wyszło, że ja najgorsza.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2014, 18:24
moremi, macduska, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Nomierze,mierze..A nie widac???
2dni po pregnylu powinien byc wzrost tempki bo wywolal owulke...
Czyli pękło tempka z 36,5 poszła ażesz na 37 czyli jest dobrzekapturnica, Parka, caffe, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:A ja dzisiaj smażę panierowanego camemberta i podaję go z sałatką z mixu sałat i roszponki z pomidorem, ogórkiem i sosem włoskim, a do tego grzanki czosnkowe
i w dupie mam kalorie
no i pewnie tam trafią..iwcia77, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Iwcia i jak kotlety?
Moje smakowały wszystkim.zapach ladny, ale obawiam sie ze w srodku moga byc niedosmazone...
za duzy ogienek mialam i troszke sie zarumienily...no ale moze wyszly ok...dam znac
macduska, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:no ja jeszcze nie smakowalam , po 20 bedzie kolacja to sie dowiem
zapach ladny, ale obawiam sie ze w srodku moga byc niedosmazone...
za duzy ogienek mialam i troszke sie zarumienily...no ale moze wyszly ok...dam znac
iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Paszcza...
-Podczas weekendu część dziewczyn zajmowała się domem i chłopami - robiły sałatki jarzynowe, piekły ciasta, ubierały panterki i takie tam....niektóre tylko piekły ciasta - bo chłop wolał spędzać czas z kumplem przy piwie - panterki nie były potrzebne...
-Sabina ma dwa testy - bladziocha i ciemniocha, więc ciąża pewna - niestety nie zrobi niespodzianki męzowi na urodziny - bo testowali wspólnie (próbowałam to sobie wyobrazić - czy on jej ten test trzymał w muszli - a ona próbowała trafić? - nie wiem....)
-jest walka o magnesy - nagle wszystkie zbierają - natomiast pusur zagarnia perełki - jak to robi nie wiadomo - jakiś urok osobisty chyba...
- odnalazł się Bursztyn i wróciła na forum - po urlopie (ma problemy wciąż z trądzikiem, przeprowadzką no i takimi tam..rzeczami...)
- EwaT miała chwilowy kryzys - problem przemijania i sensu życia...- Simba chciała ją przytulać - no ale wiesz..tak wirtualnie to se można - nic z tego nie wyszło - Ewa musiała z kryzysu wyjść sama....
- nie wiem czy czytałaś, ale MacDuska okazała się być wacią - ponieważ faceci w naszych macicach widzą watę cukrową...przy okazji wyszło na jaw, że faceci czytają to forum - nie wiem czy to im dobrze robi...
- Pusur szczęśliwa, bo Zosia sprząta jej dom...a ona się oddaje magnesom i koniowatej - zaniedbując dzieci...mały coraz więcej ryczy, starsza nie odbiera medali za osiągnięcia sportowe - o wszystkim zapominają - niedługo czeka ich terapia rodzinna
- Reni wciąż nad nami czuwa - dokarmiając nas artykułami ze szmatławej wyborczej...- trzeba będzie jej rozszerzyć horyzonty trochę na bardziej ambitną prasę
-Iwone była posądzona o deprawowanie razem z Iwcią swojego 7 letniego syna - ale wybrnęły z tego zasłaniając się bezpieczną tematyką rozmów...
- KaRa wróciła na forum - jest znów w ciąży...tfu tfu tfu...
FajnieIwone lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnydorbie wrote:Czy słyszałyście taką opinię,że po odstawieniu tabletek antykoncepcyjnych są nieregularne miesiączki?
Czuję się jakbym była po jajeczkowaniu,śluz skąpy kremowy, cycki miękkie, a nie wzrosła mi tempka, dziś 36,43.
idę jutro do gin, by zobaczyła ten pecherzyk, co miał pęknąc, ale denerwuję się.
I wkrecam się,że może ja juz nie będe mogła...
Endo chyba miałam 6 w 19dc, to mało
No pocieszenia chciałamiwcia77, moremi lubią tę wiadomość