35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymacduska wrote:Zadanie na dzisiaj dla was:
Mam zorganizować przyjątko dla 8 osób + 9 dzici ( 14-10 lat) w sobotę
i proszę o podpowiedź jakiś fajnych, nieskomplikowanych acz efektownych dań, którymi powalę przybyłych gości na kolana.
Hmm to moze tak na poczatek upiecz pajączka naszej kolezanki forumowej jest rewelacyjny w wygladzie zapewne dzieciakom sie spodobaa pozniej zajrzyj do przepisow moze cos odpowiedniego znajdziesz i prostego ja niestety z wymagan mam zawsze od dzieci pizze jak robimy sobie dzieciece party wiec to oklepane
iwcia77, paszczakin lubią tę wiadomość
-
Malgos, Kapta i Peppa, życzę abyscie byly na fali Sabci
Idę zrobić dzieciom kolację, niestety zadna z tych salatek nie wchodzi w grę, ale przynajmniej dorsza moge usmazyc.
Boziu, Twoja relacja z weekendu wymiata, co za pamiec!Mala79, kapturnica, macduska, peppapig, malgos741, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOgladam wlasnie fakty Tvn
Mama z babcia weszly do sklepu a wozek ktory stal przed sklepem z miesiecznym dzieckiem przejechal sobie na druga strone ulicy wprost pod przejezdzajacy samochod na szczescie kierowca jechal przepisowo i zdazyl wyhamowac ....
Co Wy na to ???Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2014, 19:23
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mala79 wrote:Ogladam wlasnie fakty Tvn
Mama z babcia weszly do sklepu a wozek ktory stal przed sklepem z miesiecznym dzieckiem przejechal sobie na druga strone ulicy wprost pod przejezdzajacy samochod na szczescie kierowca jechal przepisowo i zdazyl wyhamowac ....
Co Wy na to ???malgos741, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
peppapig wrote:Świętują
...tak mi sie przypomnialo
fajny prezent
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2014, 19:34
Mala79, malgos741, macduska, peppapig, Pusurek, moremi, BISCA, caffe, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny