35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnypeppapig wrote:Ja też jak mam to się ciurkiem leje a jak nie ma to susza jak fiks..
Biorę wiadro magnezu wiesiołka i conceive żel..
Może w końcu zadziała ?! Czego Tobie życzę
Ja tez ostatnimi czasy tak mam i cholera wie od czego to zalezy raz tego nadmiar, ze wkladek uzywam a innym razem susza jak na pustyni
Ale wyprobuje teraz dodatkowo ten zel moze on sprawi, ze sie cosik zmieni -
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Zadanie na dzisiaj dla was:
Mam zorganizować przyjątko dla 8 osób + 9 dzici ( 14-10 lat) w sobotę
i proszę o podpowiedź jakiś fajnych, nieskomplikowanych acz efektownych dań, którymi powalę przybyłych gości na kolana.malgos741, Mala79, BISCA, iwcia77, kapturnica, macduska, Simba lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyinessa wrote:Polecam na śluz pic dużo czystej wody mi wspomagała śluz
ale fakt, ze duzo osob nie pija wody w czystej postaci zbyt wiele
inessa, iwcia77, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Mala79 wrote:Ja tez ostatnimi czasy tak mam i cholera wie od czego to zalezy raz tego nadmiar, ze wkladek uzywam a innym razem susza jak na pustyni
Ale wyprobuje teraz dodatkowo ten zel moze on sprawi, ze sie cosik zmieniw sensie działa. U mnie dodatkowo poprawilo się po łykaniu inofolicu dwa razy dziennie. Magnez i witamina e też robią swoje.
iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Inessko a jak się czujesz?
Co do ciuchów z wełny merynosa, to marzę o takiej bieliźnie - łącznie z getrami. Na rejsy jest rewelacyjna. A w następnym roku przecież płynę na Arktykę.BISCA, iwcia77, Pusurek, Bozia3, Simba, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnymoremi wrote:Żel jest fantastyczny
w sensie działa. U mnie dodatkowo poprawilo się po łykaniu inofolicu dwa razy dziennie. Magnez i witamina e też robią swoje.
wiec sobie zafunduje no moze faceta wyśle po niego
a co do magnezu i witaminek to lykam jak indorek
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Inessko a jak się czujesz?
Co do ciuchów z wełny merynosa, to marzę o takiej bieliźnie - łącznie z getrami. Na rejsy jest rewelacyjna. A w następnym roku przecież płynę na Arktykę.moremi, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Mala79 wrote:no tak czasami niestety bywa nasz organizm nie uprzedza nas przed tym faktem iz bedzie bolec
nie ma lekko
O ile pamitam to Simba nie lubi tego slowa, a od kiedy zwricila na to uwage, ja tez nie przepadam...iwcia77, kapturnica, Simba lubią tę wiadomość
-
Mala79 wrote:Zelu juz spisalam nazwe
wiec sobie zafunduje no moze faceta wyśle po niego
a co do magnezu i witaminek to lykam jak indorek
Tutaj chyba najkorzystniej http://www.przedciaza.pl/iwcia77 lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyBISCA wrote:Mala, musisz uwazac z tym "iz".....
O ile pamitam to Simba nie lubi tego slowa, a od kiedy zwricila na to uwage, ja tez nie przepadam...
Łoki postaram sie go nie uzywac, chociaz zbyt czesto chyba tego nie robie, po prostu czasami pasuje do kontekstu tak na szybko skrobiac
Zapamietać Simba i Bisca nie lubia slowa "iż" starac sie go mało uzywaćBISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
dziewczyny ale kolacja : makaron z pesto z jarmużu mniam mniam mężuś się postarał pycha
nawet Maniek je
Mala79, iwcia77, macduska, dorbie, Mega lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnyWitam
Jeszcze raz dziękuje za tyle pozytywnych emocji, które mi niesiecieJak uwierzę, to zacznę się tak samo cieszyć
Na razie zwracam się z zapytaniem HELP!!!!!!
Do przyszłego wtorku starczy mi dupka, a planowałam umówić się na wizytę najwcześniej na piątek, bo wcześniej i tak nie ma po co. Boję się odstawić dupka, a mam w domu lutkę pod język. Mogę ją zacząć brać czy raczej nie eksperymentować?Parka, moremi, kapturnica, macduska, Simba, Iwone, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Witam
Jeszcze raz dziękuje za tyle pozytywnych emocji, które mi niesiecieJak uwierzę, to zacznę się tak samo cieszyć
Do przyszłego wtorku starczy mi dupka, a planowałam umówić się na wizytę najwcześniej na piątek, bo wcześniej i tak nie ma po co. Boję się odstawić dupka, a mam w domu lutkę pod język. Mogę ją zacząć brać czy raczej nie eksperymentować?Sabina lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Do przyszłego wtorku starczy mi dupka, a planowałam umówić się na wizytę najwcześniej na piątek, bo wcześniej i tak nie ma po co. Boję się odstawić dupka, a mam w domu lutkę pod język. Mogę ją zacząć brać czy raczej nie eksperymentować?
i opowiedz prosze jak to sie stało że zaszłaś?malgos741, Sabina, iwcia77, Simba, Mega lubią tę wiadomość
-
Do przyszłego wtorku starczy mi dupka, a planowałam umówić się na wizytę najwcześniej na piątek, bo wcześniej i tak nie ma po co. Boję się odstawić dupka, a mam w domu lutkę pod język. Mogę ją zacząć brać czy raczej nie eksperymentować?Sabina, iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Do przyszłego wtorku starczy mi dupka, a planowałam umówić się na wizytę najwcześniej na piątek, bo wcześniej i tak nie ma po co. Boję się odstawić dupka, a mam w domu lutkę pod język. Mogę ją zacząć brać czy raczej nie eksperymentować?
Niestety ja nie mam doswiadczenia z lutka, myslalam ze to to samo co duphaston, bo obydwa zawieraja progesteron..
Sabina lubi tę wiadomość