35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPusurku bo sie boje podać

ale taki ostatnio podany to był 24 maja!
Moremi pytasz jak sie czuje pisałm juz troche wczesniej ale przeziebienie mioja za to od dzisiaj zaczął sie problem z pecherzem na razie nie jest źle ale powoli zaczyna bolec i bardzo dużo siusiam ( a ja mam problemy z pecherzem od kilku dobrych lat i nerka wtedy tez mnie boli). Mdlosci powoli ustają ale są wieczory,ze wracają niestety.
No i ciagle chodze niewyspana
No i stres czy Maluch żyje bo dawno nie byłam na wizycie a jeszcze serduszka nie widziałam a tu w srode zaczne 12 tc.
Sabina, iwcia77, malgos741, macduska, Parka, BISCA, Mala79, Mega, caffe, Pusurek lubią tę wiadomość
-
Nie myśl nawet w ten sposób. Jeżeli idzie źle, to byś wiedziała. Ja czułam za każdym razem, że coś jest nie tak. Nie ma sensu zawracać sobie głowy. Bierz nospę i odpoczywaj.Sabina wrote:Powiększyły mi się piersi i to po tym mąz poznał, że coś się znaczy
Mi przed okresem może tylko ciut się zwiększały,a teraz sporo
I mocno boli mnie dół brzucha. W ciąży z córą też mocno mnie bolało, tylko że teraz mam straszne schizy. Boję się, że chwilę to się skończy
Nawet nie umiem się cieszyć. No niby się cieszę, ale nie wierzę nic a nic.
Mam ciągle wrażenie, jakbym dostaławała okresu, więc latam jak ta głupia do wc i oglądam majty
Ze schizuje na amen. Nawet ksiondz A nie da wtedy rozgrzeszenia 
Sabina, iwcia77, malgos741, Parka, Dorka1979, Iwone, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyKiedy to silniejsze ode mniemoremi wrote:Nie myśl nawet w ten sposób. Jeżeli idzie źle, to byś wiedziała. Ja czułam za każdym razem, że coś jest nie tak. Nie ma sensu zawracać sobie głowy. Bierz nospę i odpoczywaj.

Tak długo czekałam, że chyba przestałam wierzyć, no i teraz jakoś pod górę mam z tą wiarą
malgos741, iwcia77, Parka, BISCA, Iwone lubią tę wiadomość
-
wiem coś o tymSabina wrote:Powiększyły mi się piersi i to po tym mąz poznał, że coś się znaczy
Mi przed okresem może tylko ciut się zwiększały,a teraz sporo
I mocno boli mnie dół brzucha. W ciąży z córą też mocno mnie bolało, tylko że teraz mam straszne schizy. Boję się, że chwilę to się skończy
Nawet nie umiem się cieszyć. No niby się cieszę, ale nie wierzę nic a nic.
Mam ciągle wrażenie, jakbym dostaławała okresu, więc latam jak ta głupia do wc i oglądam majty
Ze schizuje na amen. Nawet ksiondz A nie da wtedy rozgrzeszenia 
Sabina, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
Widziałam ten wpis. Inessko Ty również powinnaś dostać klapa w dupę za takie myślenie. Zobaczysz od razu malucha machającego do Ciebie malutkimi łapkami i tyle. Innej opcji nie widzę.inessa wrote:Pusurku bo sie boje podać

ale taki ostatnio podany to był 24 maja!
Moremi pytasz jak sie czuje pisałm juz troche wczesniej ale przeziebienie mioja za to od dzisiaj zaczął sie problem z pecherzem na razie nie jest źle ale powoli zaczyna bolec i bardzo dużo siusiam ( a ja mam problemy z pecherzem od kilku dobrych lat i nerka wtedy tez mnie boli). Mdlosci powoli ustają ale są wieczory,ze wracają niestety.
No i ciagle chodze niewyspana
No i stres czy Maluch żyje bo dawno nie byłam na wizycie a jeszcze serduszka nie widziałam a tu w srode zaczne 12 tc.
Sabina, iwcia77, malgos741, inessa, macduska, Mala79, Iwone, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
na razie zaglądam w majty i czekam do środySabina wrote:O Ty i nic mi nie mówisz?! Zaraz klapsa na dupsko dostaniesz

iwcia77, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
Nie oszukuj. Spanie na raty się nie liczy.Dorka1979 wrote:Według moich obliczeń to wychodzi mi jakieś 10 do 12 godzin na dobę w zależności od dnia

iwcia77, Dorka1979, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa też oficjalnie od piątku już na l4 na cukrzycę ciążową.Simba wrote:Dobrze. Nadrobilam forum, a teraz gratulacje dla Sabiny
Wspaniala wiadomosc! 
Pochwale sie, ze od dzisiaj nie chodze do roboty
I cale szczescie, bo wczoraj caly dzien i cala noc mialam taka migrene, ze i tak nie dalabym rady.
Milego dnia laseczki!
iwcia77, moremi, Sabina, macduska, Mala79 lubią tę wiadomość
-
To piknie. Kolejna na diecie i w 9 miesiacu będzie nam żebrami świecićDorka1979 wrote:Ja też oficjalnie od piątku już na l4 na cukrzycę ciążową.

Ps. Gdzie Mysza? Melduje się czasami?
iwcia77, Sabina, Dorka1979, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Ciekawe ile magnesów zepsują Ci dzieciaki. Albo zgubią.Reni wrote:to szukaj

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/140033daf577.jpg
Sabina, Reni, Pusurek lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyNiby tak ale ja wydam dla córki te 250 zł za buty i na kilka miesięcy spokój a te za 50-60 zł to kilka razy w miesiącu bo się rozwalają a te za 250 zł to i prać można w pralceReni wrote:jak przyzwyczaiłaś dziecko, że tylko firmówki się liczą to cierp
250-270 to ja rzadko dla siebie takie kupuję a gdzie gówniarzowi bez przesady w dupach się poprzewracało
p.s. witałam się?
dorbie, Mala79 lubią tę wiadomość

!!!