35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPusurku bo sie boje podać
ale taki ostatnio podany to był 24 maja!
Moremi pytasz jak sie czuje pisałm juz troche wczesniej ale przeziebienie mioja za to od dzisiaj zaczął sie problem z pecherzem na razie nie jest źle ale powoli zaczyna bolec i bardzo dużo siusiam ( a ja mam problemy z pecherzem od kilku dobrych lat i nerka wtedy tez mnie boli). Mdlosci powoli ustają ale są wieczory,ze wracają niestety.
No i ciagle chodze niewyspana
No i stres czy Maluch żyje bo dawno nie byłam na wizycie a jeszcze serduszka nie widziałam a tu w srode zaczne 12 tc.Sabina, iwcia77, malgos741, macduska, Parka, BISCA, Mala79, Mega, caffe, Pusurek lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Powiększyły mi się piersi i to po tym mąz poznał, że coś się znaczy
Mi przed okresem może tylko ciut się zwiększały,a teraz sporo
I mocno boli mnie dół brzucha. W ciąży z córą też mocno mnie bolało, tylko że teraz mam straszne schizy. Boję się, że chwilę to się skończy
Nawet nie umiem się cieszyć. No niby się cieszę, ale nie wierzę nic a nic.
Mam ciągle wrażenie, jakbym dostaławała okresu, więc latam jak ta głupia do wc i oglądam majtyZe schizuje na amen. Nawet ksiondz A nie da wtedy rozgrzeszenia
Sabina, iwcia77, malgos741, Parka, Dorka1979, Iwone, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnymoremi wrote:Nie myśl nawet w ten sposób. Jeżeli idzie źle, to byś wiedziała. Ja czułam za każdym razem, że coś jest nie tak. Nie ma sensu zawracać sobie głowy. Bierz nospę i odpoczywaj.
Tak długo czekałam, że chyba przestałam wierzyć, no i teraz jakoś pod górę mam z tą wiarąmalgos741, iwcia77, Parka, BISCA, Iwone lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Powiększyły mi się piersi i to po tym mąz poznał, że coś się znaczy
Mi przed okresem może tylko ciut się zwiększały,a teraz sporo
I mocno boli mnie dół brzucha. W ciąży z córą też mocno mnie bolało, tylko że teraz mam straszne schizy. Boję się, że chwilę to się skończy
Nawet nie umiem się cieszyć. No niby się cieszę, ale nie wierzę nic a nic.
Mam ciągle wrażenie, jakbym dostaławała okresu, więc latam jak ta głupia do wc i oglądam majtyZe schizuje na amen. Nawet ksiondz A nie da wtedy rozgrzeszenia
Sabina, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
inessa wrote:Pusurku bo sie boje podać
ale taki ostatnio podany to był 24 maja!
Moremi pytasz jak sie czuje pisałm juz troche wczesniej ale przeziebienie mioja za to od dzisiaj zaczął sie problem z pecherzem na razie nie jest źle ale powoli zaczyna bolec i bardzo dużo siusiam ( a ja mam problemy z pecherzem od kilku dobrych lat i nerka wtedy tez mnie boli). Mdlosci powoli ustają ale są wieczory,ze wracają niestety.
No i ciagle chodze niewyspana
No i stres czy Maluch żyje bo dawno nie byłam na wizycie a jeszcze serduszka nie widziałam a tu w srode zaczne 12 tc.Sabina, iwcia77, malgos741, inessa, macduska, Mala79, Iwone, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:O Ty i nic mi nie mówisz?! Zaraz klapsa na dupsko dostaniesz
iwcia77, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Dorka1979 wrote:Według moich obliczeń to wychodzi mi jakieś 10 do 12 godzin na dobę w zależności od dnia
iwcia77, Dorka1979, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySimba wrote:Dobrze. Nadrobilam forum, a teraz gratulacje dla Sabiny
Wspaniala wiadomosc!
Pochwale sie, ze od dzisiaj nie chodze do roboty
I cale szczescie, bo wczoraj caly dzien i cala noc mialam taka migrene, ze i tak nie dalabym rady.
Milego dnia laseczki!iwcia77, moremi, Sabina, macduska, Mala79 lubią tę wiadomość
-
Dorka1979 wrote:Ja też oficjalnie od piątku już na l4 na cukrzycę ciążową.
Ps. Gdzie Mysza? Melduje się czasami?iwcia77, Sabina, Dorka1979, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Reni wrote:to szukaj
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/140033daf577.jpgSabina, Reni, Pusurek lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyReni wrote:jak przyzwyczaiłaś dziecko, że tylko firmówki się liczą to cierp
250-270 to ja rzadko dla siebie takie kupuję a gdzie gówniarzowi bez przesady w dupach się poprzewracało
p.s. witałam się?dorbie, Mala79 lubią tę wiadomość