X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra ide nasikać psem..nie pisać dużo

moremi, BISCA, iwcia77, Sabina, macduska, Dorka1979, Mala79, Mega, Pusurek lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Moremi Ty zbereźnico.. ;-) nie każdy tak ma!
    Czy dostanę uwagę do dzienniczka?

BISCA, iwcia77, EwaT, Reni lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    u Pusura sa zamkniete w szafce :)
    Albo pod pradem

Simba, Pusurek lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2014, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wize, że Wy ostatnio albo kupy, albo magnesy ;) O kupach to chociaz coś powiem, bo się trochę znam ;) Ale magnesy? Nie mam, nie zbieram i raczej nie bedę zbierać. Nie lubię przyzwyczajać się do drobiazgów, utrudniają sprzatanie i utrzymanie porządku. Ordnung mus sein!

iwcia77, macduska, moremi, malgos741, kapturnica, EwaT, Simba, Mega, Pusurek, Alis lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Albo pod pradem
    no Pusur to o magnesy dba jak o oltarz :) mi sie wydaje, ze ona ma je na drzwiczkach wewnetrzych od szafki ...

ja polowe swojej stracilam w pewnym wypadku...moje wisza na Junkersie i kiedys byl facet z gazowni czyscic tego junkersa i zdjal ta metalowa klapke i tak postawil na ziemi ze jebla z hukiem w kafelki kuchenne i czesc poodpadala lamiac sie na pol a czesc polamala sie w drobnice...myslalam ze sie zaplacze. czesc posklejalam ale kolekcja mocno zubozala :(

Sabina, Simba, moremi, Mega, Pusurek lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni - cieszę się, że CI się podoba...miałam go w pracy, a z domu wysłałam Pusurowi...

Ewka - jeśli czekasz na śluz - i on się w końcu pojawia - to ok, ale jeśli generalnie masz problem ze śluzem , to żel naprawdę jest w porządku - jest po prostu nawet przyjemniej po nim...no i ja zaciążyłam z nim...a stosowałam wszystkie bajery = począwszy od Sroki + kończąc na sodzie...

Sabina - ja bym zażyła lutkę - przecież to to samo jest....dupek syntetyczny, a lutka naturalna ot i cała różnica...na pewno nie zaszkodzi

Małgos - testuj jutro - bo ja tu cosik czuję, że będzie git :)

iwcia77, Sabina, malgos741, macduska, moremi, Mala79, BISCA lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2014, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiedy Małgosia nas nie słucha! Jak może, no :-O
    Bozia dzienks:-)

iwcia77, malgos741, moremi, BISCA, Mega lubią tę wiadomość

• mysza1975 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczór!

Nie jestem w stanie Was nadrobić. Proszę o krótkie streszczenie. Komu gratulować ciąży, kto nowy dołączył, za kogo trzymać kciuki.

U nas dzień podobny do dnia i noc do nocy. Przewijanie, karmienie, spacer, kapiel. Dobrze, że M jest na urlopie, bo nie wiemjakbym podołała jeszcze tym zwykłym domowym obowiązkom.

iwcia77, malgos741, macduska, Parka, kkisia, Sabina, Simba, dorbie, moremi, Mala79, Iwone, BISCA, Mega, Pusurek, gosia7122 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    Dobry wieczór!

Nie jestem w stanie Was nadrobić. Proszę o krótkie streszczenie. Komu gratulować ciąży, kto nowy dołączył, za kogo trzymać kciuki.

U nas dzień podobny do dnia i noc do nocy. Przewijanie, karmienie, spacer, kapiel. Dobrze, że M jest na urlopie, bo nie wiemjakbym podołała jeszcze tym zwykłym domowym obowiązkom.
    Sabcia w ciazy
    Malgos prawdopodobnie tez tylko miga sie testowania i do srody siedzimy w zawieszeniu :)

malgos741, Sabina, mysza1975, Dorka1979, moremi, Mala79, Iwone, BISCA lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    Dobry wieczór!

a ciebie to Moremi wywolala :D

malgos741, Sabina, mysza1975, moremi, BISCA lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2014, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysza dawaj czesciej znak że żyjesz :-) z czasem będzie coraz lepiej, a jął Wojtus pójdzies na studia to już w ogóle będziesz mieć luzy B-)

iwcia77, malgos741, Dorka1979, Mega, caffe lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    własnie się dopatrzyłam, że Katharinka ma temin na maj2015
    no tak jak już jest się w ciąży to już nie ma co się spoufalać z plebsem niezaciążonym :-(

macduska, Simba, moremi, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2014, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    kochana ja ci nie pomogę bo u mnie zawsze gin dawał lutkę dowcipnie ..
    Mi też kazała dupka odstawić i stosować luteinę dowcipną 2x dziennie po 100 do 18 tygodnia ciąży

iwcia77, malgos741, Mala79 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    własnie się dopatrzyłam, że Katharinka ma temin na maj2015
    no tak jak już jest się w ciąży to już nie ma co się spoufalać z plebsem niezaciążonym :-(
    a gdzies ty ja wypatrzyla??

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2014, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    znowó nie ma Bursztyna
    musze jom podpytać na spowiedzi co robi kiedy menża nie ma
    A.
    Pewnie używa wibratora albo te jajeczko dowcipne na baterię ;)

EwaT, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co się dzieje z elfikiem? awatar zdjęła? odeszła?

Mega lubi tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Reni - cieszę się, że CI się podoba...miałam go w pracy, a z domu wysłałam Pusurowi...

Ewka - jeśli czekasz na śluz - i on się w końcu pojawia - to ok, ale jeśli generalnie masz problem ze śluzem , to żel naprawdę jest w porządku - jest po prostu nawet przyjemniej po nim...no i ja zaciążyłam z nim...a stosowałam wszystkie bajery = począwszy od Sroki + kończąc na sodzie...

Sabina - ja bym zażyła lutkę - przecież to to samo jest....dupek syntetyczny, a lutka naturalna ot i cała różnica...na pewno nie zaszkodzi

Małgos - testuj jutro - bo ja tu cosik czuję, że będzie git :)
    z jakiego żródła miałas ten żel?

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Mysza dawaj czesciej znak że żyjesz :-) z czasem będzie coraz lepiej, a jął Wojtus pójdzies na studia to już w ogóle będziesz mieć luzy B-)
    to tak jak w tym kawale:

- mamusiu czy maciezynstwo jest trudne?
    - nie coreczko, tylko pierwszych 30 lat...
    ;D

macduska, Sabina, mysza1975, Dorka1979, Mala79, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2014, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    co się dzieje z elfikiem? awatar zdjęła? odeszła?

pisała mi pare dni temu ze ma ważne egzaminy i nie ma czsu
    ale widziałam że wczoraj komentowała wykres u kogoś, a tu jej nie było ....

szkoda :-(

iwcia77, moremi, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no weszłam w przyjaciólki, żeby do Ciebie napisać i patrzyłam przy okazji kogo tam mam wykresy i patrzę Katharinka.. luknęłam czy uciekła na stałe czy zmieniła forum
    i patrze a ona na belly juz
    iwcia77 wrote:
    a gdzies ty ja wypatrzyla??
    d

iwcia77, Sabina, moremi lubią tę wiadomość

‹‹ 5337 5338 5339 5340 5341 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ