WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra ide nasikać psem..nie pisać dużo

moremi, BISCA, iwcia77, Sabina, macduska, Dorka1979, Mala79, Mega, Pusurek lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Moremi Ty zbereźnico.. ;-) nie każdy tak ma!
    Czy dostanę uwagę do dzienniczka?

BISCA, iwcia77, EwaT, Reni lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    u Pusura sa zamkniete w szafce :)
    Albo pod pradem

Simba, Pusurek lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2014, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wize, że Wy ostatnio albo kupy, albo magnesy ;) O kupach to chociaz coś powiem, bo się trochę znam ;) Ale magnesy? Nie mam, nie zbieram i raczej nie bedę zbierać. Nie lubię przyzwyczajać się do drobiazgów, utrudniają sprzatanie i utrzymanie porządku. Ordnung mus sein!

iwcia77, macduska, moremi, malgos741, kapturnica, EwaT, Simba, Mega, Pusurek, Alis lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Albo pod pradem
    no Pusur to o magnesy dba jak o oltarz :) mi sie wydaje, ze ona ma je na drzwiczkach wewnetrzych od szafki ...

ja polowe swojej stracilam w pewnym wypadku...moje wisza na Junkersie i kiedys byl facet z gazowni czyscic tego junkersa i zdjal ta metalowa klapke i tak postawil na ziemi ze jebla z hukiem w kafelki kuchenne i czesc poodpadala lamiac sie na pol a czesc polamala sie w drobnice...myslalam ze sie zaplacze. czesc posklejalam ale kolekcja mocno zubozala :(

Sabina, Simba, moremi, Mega, Pusurek lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni - cieszę się, że CI się podoba...miałam go w pracy, a z domu wysłałam Pusurowi...

Ewka - jeśli czekasz na śluz - i on się w końcu pojawia - to ok, ale jeśli generalnie masz problem ze śluzem , to żel naprawdę jest w porządku - jest po prostu nawet przyjemniej po nim...no i ja zaciążyłam z nim...a stosowałam wszystkie bajery = począwszy od Sroki + kończąc na sodzie...

Sabina - ja bym zażyła lutkę - przecież to to samo jest....dupek syntetyczny, a lutka naturalna ot i cała różnica...na pewno nie zaszkodzi

Małgos - testuj jutro - bo ja tu cosik czuję, że będzie git :)

iwcia77, Sabina, malgos741, macduska, moremi, Mala79, BISCA lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2014, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiedy Małgosia nas nie słucha! Jak może, no :-O
    Bozia dzienks:-)

iwcia77, malgos741, moremi, BISCA, Mega lubią tę wiadomość

• mysza1975 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczór!

Nie jestem w stanie Was nadrobić. Proszę o krótkie streszczenie. Komu gratulować ciąży, kto nowy dołączył, za kogo trzymać kciuki.

U nas dzień podobny do dnia i noc do nocy. Przewijanie, karmienie, spacer, kapiel. Dobrze, że M jest na urlopie, bo nie wiemjakbym podołała jeszcze tym zwykłym domowym obowiązkom.

iwcia77, malgos741, macduska, Parka, kkisia, Sabina, Simba, dorbie, moremi, Mala79, Iwone, BISCA, Mega, Pusurek, gosia7122 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    Dobry wieczór!

Nie jestem w stanie Was nadrobić. Proszę o krótkie streszczenie. Komu gratulować ciąży, kto nowy dołączył, za kogo trzymać kciuki.

U nas dzień podobny do dnia i noc do nocy. Przewijanie, karmienie, spacer, kapiel. Dobrze, że M jest na urlopie, bo nie wiemjakbym podołała jeszcze tym zwykłym domowym obowiązkom.
    Sabcia w ciazy
    Malgos prawdopodobnie tez tylko miga sie testowania i do srody siedzimy w zawieszeniu :)

malgos741, Sabina, mysza1975, Dorka1979, moremi, Mala79, Iwone, BISCA lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    Dobry wieczór!

a ciebie to Moremi wywolala :D

malgos741, Sabina, mysza1975, moremi, BISCA lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2014, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysza dawaj czesciej znak że żyjesz :-) z czasem będzie coraz lepiej, a jął Wojtus pójdzies na studia to już w ogóle będziesz mieć luzy B-)

iwcia77, malgos741, Dorka1979, Mega, caffe lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    własnie się dopatrzyłam, że Katharinka ma temin na maj2015
    no tak jak już jest się w ciąży to już nie ma co się spoufalać z plebsem niezaciążonym :-(

macduska, Simba, moremi, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2014, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    kochana ja ci nie pomogę bo u mnie zawsze gin dawał lutkę dowcipnie ..
    Mi też kazała dupka odstawić i stosować luteinę dowcipną 2x dziennie po 100 do 18 tygodnia ciąży

iwcia77, malgos741, Mala79 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    własnie się dopatrzyłam, że Katharinka ma temin na maj2015
    no tak jak już jest się w ciąży to już nie ma co się spoufalać z plebsem niezaciążonym :-(
    a gdzies ty ja wypatrzyla??

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2014, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    znowó nie ma Bursztyna
    musze jom podpytać na spowiedzi co robi kiedy menża nie ma
    A.
    Pewnie używa wibratora albo te jajeczko dowcipne na baterię ;)

EwaT, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co się dzieje z elfikiem? awatar zdjęła? odeszła?

Mega lubi tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Reni - cieszę się, że CI się podoba...miałam go w pracy, a z domu wysłałam Pusurowi...

Ewka - jeśli czekasz na śluz - i on się w końcu pojawia - to ok, ale jeśli generalnie masz problem ze śluzem , to żel naprawdę jest w porządku - jest po prostu nawet przyjemniej po nim...no i ja zaciążyłam z nim...a stosowałam wszystkie bajery = począwszy od Sroki + kończąc na sodzie...

Sabina - ja bym zażyła lutkę - przecież to to samo jest....dupek syntetyczny, a lutka naturalna ot i cała różnica...na pewno nie zaszkodzi

Małgos - testuj jutro - bo ja tu cosik czuję, że będzie git :)
    z jakiego żródła miałas ten żel?

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Mysza dawaj czesciej znak że żyjesz :-) z czasem będzie coraz lepiej, a jął Wojtus pójdzies na studia to już w ogóle będziesz mieć luzy B-)
    to tak jak w tym kawale:

- mamusiu czy maciezynstwo jest trudne?
    - nie coreczko, tylko pierwszych 30 lat...
    ;D

macduska, Sabina, mysza1975, Dorka1979, Mala79, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2014, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    co się dzieje z elfikiem? awatar zdjęła? odeszła?

pisała mi pare dni temu ze ma ważne egzaminy i nie ma czsu
    ale widziałam że wczoraj komentowała wykres u kogoś, a tu jej nie było ....

szkoda :-(

iwcia77, moremi, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no weszłam w przyjaciólki, żeby do Ciebie napisać i patrzyłam przy okazji kogo tam mam wykresy i patrzę Katharinka.. luknęłam czy uciekła na stałe czy zmieniła forum
    i patrze a ona na belly juz
    iwcia77 wrote:
    a gdzies ty ja wypatrzyla??
    d

iwcia77, Sabina, moremi lubią tę wiadomość

‹‹ 5337 5338 5339 5340 5341 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ