35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWize, że Wy ostatnio albo kupy, albo magnesy
O kupach to chociaz coś powiem, bo się trochę znam
Ale magnesy? Nie mam, nie zbieram i raczej nie bedę zbierać. Nie lubię przyzwyczajać się do drobiazgów, utrudniają sprzatanie i utrzymanie porządku. Ordnung mus sein!
iwcia77, nick nieaktualny, moremi, malgos741, kapturnica, EwaT, Simba, Mega, nick nieaktualny, Alis lubią tę wiadomość
-
no Pusur to o magnesy dba jak o oltarzBISCA wrote:Albo pod pradem
mi sie wydaje, ze ona ma je na drzwiczkach wewnetrzych od szafki ...
ja polowe swojej stracilam w pewnym wypadku...moje wisza na Junkersie i kiedys byl facet z gazowni czyscic tego junkersa i zdjal ta metalowa klapke i tak postawil na ziemi ze jebla z hukiem w kafelki kuchenne i czesc poodpadala lamiac sie na pol a czesc polamala sie w drobnice...myslalam ze sie zaplacze. czesc posklejalam ale kolekcja mocno zubozala
nick nieaktualny, Simba, moremi, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Reni - cieszę się, że CI się podoba...miałam go w pracy, a z domu wysłałam Pusurowi...
Ewka - jeśli czekasz na śluz - i on się w końcu pojawia - to ok, ale jeśli generalnie masz problem ze śluzem , to żel naprawdę jest w porządku - jest po prostu nawet przyjemniej po nim...no i ja zaciążyłam z nim...a stosowałam wszystkie bajery = począwszy od Sroki + kończąc na sodzie...
Sabina - ja bym zażyła lutkę - przecież to to samo jest....dupek syntetyczny, a lutka naturalna ot i cała różnica...na pewno nie zaszkodzi
Małgos - testuj jutro - bo ja tu cosik czuję, że będzie git
iwcia77, nick nieaktualny, malgos741, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dobry wieczór!
Nie jestem w stanie Was nadrobić. Proszę o krótkie streszczenie. Komu gratulować ciąży, kto nowy dołączył, za kogo trzymać kciuki.
U nas dzień podobny do dnia i noc do nocy. Przewijanie, karmienie, spacer, kapiel. Dobrze, że M jest na urlopie, bo nie wiemjakbym podołała jeszcze tym zwykłym domowym obowiązkom.
iwcia77, malgos741, nick nieaktualny, Parka, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Simba, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, Iwone, BISCA, Mega, nick nieaktualny, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Sabcia w ciazymysza1975 wrote:Dobry wieczór!
Nie jestem w stanie Was nadrobić. Proszę o krótkie streszczenie. Komu gratulować ciąży, kto nowy dołączył, za kogo trzymać kciuki.
U nas dzień podobny do dnia i noc do nocy. Przewijanie, karmienie, spacer, kapiel. Dobrze, że M jest na urlopie, bo nie wiemjakbym podołała jeszcze tym zwykłym domowym obowiązkom.
Malgos prawdopodobnie tez tylko miga sie testowania i do srody siedzimy w zawieszeniu
malgos741, nick nieaktualny, mysza1975, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, Iwone, BISCA lubią tę wiadomość
-
a ciebie to Moremi wywolalamysza1975 wrote:Dobry wieczór!
malgos741, nick nieaktualny, mysza1975, moremi, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
własnie się dopatrzyłam, że Katharinka ma temin na maj2015
no tak jak już jest się w ciąży to już nie ma co się spoufalać z plebsem niezaciążonym
nick nieaktualny, Simba, moremi, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
z jakiego żródła miałas ten żel?Bozia3 wrote:Reni - cieszę się, że CI się podoba...miałam go w pracy, a z domu wysłałam Pusurowi...
Ewka - jeśli czekasz na śluz - i on się w końcu pojawia - to ok, ale jeśli generalnie masz problem ze śluzem , to żel naprawdę jest w porządku - jest po prostu nawet przyjemniej po nim...no i ja zaciążyłam z nim...a stosowałam wszystkie bajery = począwszy od Sroki + kończąc na sodzie...
Sabina - ja bym zażyła lutkę - przecież to to samo jest....dupek syntetyczny, a lutka naturalna ot i cała różnica...na pewno nie zaszkodzi
Małgos - testuj jutro - bo ja tu cosik czuję, że będzie git
-
to tak jak w tym kawale:Sabina wrote:Mysza dawaj czesciej znak że żyjesz
z czasem będzie coraz lepiej, a jął Wojtus pójdzies na studia to już w ogóle będziesz mieć luzy 
- mamusiu czy maciezynstwo jest trudne?
- nie coreczko, tylko pierwszych 30 lat...
nick nieaktualny, nick nieaktualny, mysza1975, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:co się dzieje z elfikiem? awatar zdjęła? odeszła?
pisała mi pare dni temu ze ma ważne egzaminy i nie ma czsu
ale widziałam że wczoraj komentowała wykres u kogoś, a tu jej nie było ....
szkoda
iwcia77, moremi, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość
-
no weszłam w przyjaciólki, żeby do Ciebie napisać i patrzyłam przy okazji kogo tam mam wykresy i patrzę Katharinka.. luknęłam czy uciekła na stałe czy zmieniła forum
i patrze a ona na belly juzdiwcia77 wrote:a gdzies ty ja wypatrzyla??
iwcia77, nick nieaktualny, moremi lubią tę wiadomość