35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWize, że Wy ostatnio albo kupy, albo magnesy
O kupach to chociaz coś powiem, bo się trochę znam
Ale magnesy? Nie mam, nie zbieram i raczej nie bedę zbierać. Nie lubię przyzwyczajać się do drobiazgów, utrudniają sprzatanie i utrzymanie porządku. Ordnung mus sein!
iwcia77, macduska, moremi, malgos741, kapturnica, EwaT, Simba, Mega, Pusurek, Alis lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Albo pod pradem
mi sie wydaje, ze ona ma je na drzwiczkach wewnetrzych od szafki ...
ja polowe swojej stracilam w pewnym wypadku...moje wisza na Junkersie i kiedys byl facet z gazowni czyscic tego junkersa i zdjal ta metalowa klapke i tak postawil na ziemi ze jebla z hukiem w kafelki kuchenne i czesc poodpadala lamiac sie na pol a czesc polamala sie w drobnice...myslalam ze sie zaplacze. czesc posklejalam ale kolekcja mocno zubozalaSabina, Simba, moremi, Mega, Pusurek lubią tę wiadomość
-
Reni - cieszę się, że CI się podoba...miałam go w pracy, a z domu wysłałam Pusurowi...
Ewka - jeśli czekasz na śluz - i on się w końcu pojawia - to ok, ale jeśli generalnie masz problem ze śluzem , to żel naprawdę jest w porządku - jest po prostu nawet przyjemniej po nim...no i ja zaciążyłam z nim...a stosowałam wszystkie bajery = począwszy od Sroki + kończąc na sodzie...
Sabina - ja bym zażyła lutkę - przecież to to samo jest....dupek syntetyczny, a lutka naturalna ot i cała różnica...na pewno nie zaszkodzi
Małgos - testuj jutro - bo ja tu cosik czuję, że będzie gitiwcia77, Sabina, malgos741, macduska, moremi, Mala79, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dobry wieczór!
Nie jestem w stanie Was nadrobić. Proszę o krótkie streszczenie. Komu gratulować ciąży, kto nowy dołączył, za kogo trzymać kciuki.
U nas dzień podobny do dnia i noc do nocy. Przewijanie, karmienie, spacer, kapiel. Dobrze, że M jest na urlopie, bo nie wiemjakbym podołała jeszcze tym zwykłym domowym obowiązkom.iwcia77, malgos741, macduska, Parka, kkisia, Sabina, Simba, dorbie, moremi, Mala79, Iwone, BISCA, Mega, Pusurek, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:Dobry wieczór!
Nie jestem w stanie Was nadrobić. Proszę o krótkie streszczenie. Komu gratulować ciąży, kto nowy dołączył, za kogo trzymać kciuki.
U nas dzień podobny do dnia i noc do nocy. Przewijanie, karmienie, spacer, kapiel. Dobrze, że M jest na urlopie, bo nie wiemjakbym podołała jeszcze tym zwykłym domowym obowiązkom.
Malgos prawdopodobnie tez tylko miga sie testowania i do srody siedzimy w zawieszeniumalgos741, Sabina, mysza1975, Dorka1979, moremi, Mala79, Iwone, BISCA lubią tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:Dobry wieczór!
U nas dzień podobny do dnia i noc do nocy. Przewijanie, karmienie, spacer, kapiel. Dobrze, że M jest na urlopie, bo nie wiemjakbym podołała jeszcze tym zwykłym domowym obowiązkom.malgos741, Sabina, mysza1975, moremi, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
własnie się dopatrzyłam, że Katharinka ma temin na maj2015
no tak jak już jest się w ciąży to już nie ma co się spoufalać z plebsem niezaciążonym
macduska, Simba, moremi, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:Reni - cieszę się, że CI się podoba...miałam go w pracy, a z domu wysłałam Pusurowi...
Ewka - jeśli czekasz na śluz - i on się w końcu pojawia - to ok, ale jeśli generalnie masz problem ze śluzem , to żel naprawdę jest w porządku - jest po prostu nawet przyjemniej po nim...no i ja zaciążyłam z nim...a stosowałam wszystkie bajery = począwszy od Sroki + kończąc na sodzie...
Sabina - ja bym zażyła lutkę - przecież to to samo jest....dupek syntetyczny, a lutka naturalna ot i cała różnica...na pewno nie zaszkodzi
Małgos - testuj jutro - bo ja tu cosik czuję, że będzie git -
Sabina wrote:Mysza dawaj czesciej znak że żyjesz
z czasem będzie coraz lepiej, a jął Wojtus pójdzies na studia to już w ogóle będziesz mieć luzy
- mamusiu czy maciezynstwo jest trudne?
- nie coreczko, tylko pierwszych 30 lat...
macduska, Sabina, mysza1975, Dorka1979, Mala79, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:co się dzieje z elfikiem? awatar zdjęła? odeszła?
pisała mi pare dni temu ze ma ważne egzaminy i nie ma czsu
ale widziałam że wczoraj komentowała wykres u kogoś, a tu jej nie było ....
szkodaiwcia77, moremi, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość
-
no weszłam w przyjaciólki, żeby do Ciebie napisać i patrzyłam przy okazji kogo tam mam wykresy i patrzę Katharinka.. luknęłam czy uciekła na stałe czy zmieniła forum
i patrze a ona na belly juziwcia77 wrote:a gdzies ty ja wypatrzyla??iwcia77, Sabina, moremi lubią tę wiadomość