35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Sabina wrote:Mądrze gada, zrób, zrób, zrób!
Parka, macduska, iwcia77, Reni, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnyReni wrote:ale jaki problem? ściągnij z netu dźwięk odkrzurzacza i odpalaj mu na głośnikach koło łóżeczka..troszkę ciszej niż zwykły odkurzacz chodzi
ahhahahha a jakiś czas temu reklamowali odkurzacz ciuchutki, który dzieci nie obudzi, że można odpalać przy noworodku i po co? wyrzucone pieniądzeskoro liczy się to, że ma ryczeć na maksa
-
moremi wrote:To piknie. Kolejna na diecie i w 9 miesiacu będzie nam żebrami świecić
Ps. Gdzie Mysza? Melduje się czasami?opisala porod i od tamtej pory sluch po niej zaginal...
moremi, macduska, BISCA, Sabina, Dorka1979, Mala79 lubią tę wiadomość
-
no co Ty dopóki nie sięgną nic nie zepsują a jak sięgną to już będą nastolatkami.. więc im się wytłumaczy, że dotykanie grozi odcięciem od internetu, telefonu, tv, xboxów i takich tammoremi wrote:Ciekawe ile magnesów zepsują Ci dzieciaki. Albo zgubią.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2014, 21:57
malgos741, iwcia77, Dorka1979, Mega, Pusurek lubią tę wiadomość
-
http://www.dailymotion.com/video/x6aa9z_rowenta-odkurzacz-kot-2008-reklama_funDorka1979 wrote:A nie masz czasami namiarów na ten cichy odkurzacz?
moremi, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
kurcze no własnie
przez jakiś czas i meiszkałam i pracowałam ale to było za czasów lirówi mam nadzieję, że jeszcze kiedyś wrócę
iwcia77 wrote:ale to jest tylko czesc zbiorow? sliczne te magnesiki ! a ty cos sie po magnesy z italii nie zglaszasz...iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:no co Ty dopóki nie sięgną nic nie zepsują a jak sięgną to już będą nastolatkami.. więc im się wytłumaczy, że dotykanie grozi odcięciem od internetu, telefony, tv, xboxów i takich tam
Ile to ja się nasłuchałam od koleżanki (wówczas bezdzietnej) o rodzicach - idiotach, co to dziecku dają do zabawyctelefon, klucze i kartę kredytową. No i jakie były ulubione zabawki jej dziecka?
Reni, magnesy są kolorowemacduska, malgos741, iwcia77, Sabina, kapturnica, Dorka1979, Mega, Pusurek lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
bo na samej górze są te najbardziej wartościowe dla mnieiwcia77 wrote:ale to jest tylko czesc zbiorow? sliczne te magnesiki ! a ty cos sie po magnesy z italii nie zglaszasz...
iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
ale są na wysokośc 1,90 tam nie będzie sięgać
weź mnie nie strasz! u Pusura przetrwały
moremi wrote:Naiwna.
Ile to ja się nasłuchałam od koleżanki (wówczas bezdzietnej) o rodzicach - idiotach, co to dziecku dają do zabawyctelefon, klucze i kartę kredytową. No i jakie były ulubione zabawki jej dziecka?
Reni, magnesy są koloroweiwcia77, kapturnica, Mega, Pusurek lubią tę wiadomość
-
możesz też wydłubać sobie oczy i wyruchać się w czaszkę
jedziesz..
EwaT wrote:znowu magnesy
normalnie zabije sie pięściąiwcia77, moremi, BISCA, Bozia3, kapturnica, EwaT, Simba, Mega, Pusurek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Naiwna.
Reni, magnesy są kolorowe
mój najchętniej bawił się moimi wypasionymi okularkami do pływania, kupionymi za ciężkie wtedy pieniądze...
wydawały się niezniszczalne
niestety nie doceniłam własnego dziecka...moremi, iwcia77, BISCA, Sabina, Simba, Mala79, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:ale są na wysokośc 1,90 tam nie będzie sięgać
weź mnie nie strasz! u Pusura przetrwałyiwcia77, Sabina, Mega, Pusurek lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Moremi Ty zbereźnico..
nie każdy tak ma!
moremi wrote:Adamek przecież dopiero wychodzi z okresu kapusty. Jak zacznie raczkować, albo wcześniej siadać, to będą jazdy pod tytułem "co do rączki, to do buzi".moremi, malgos741, BISCA, iwcia77, Sabina, kapturnica, Dorka1979, Mega lubią tę wiadomość