35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
i usunęła awatar... toż to pierwszy krok do usunięcia kontamacduska wrote:pisała mi pare dni temu ze ma ważne egzaminy i nie ma czsu
ale widziałam że wczoraj komentowała wykres u kogoś, a tu jej nie było ....
szkodaSabina, macduska, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:z jakiego żródła miałas ten żel?
iwcia77, EwaT, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:no weszłam w przyjaciólki, żeby do Ciebie napisać i patrzyłam przy okazji kogo tam mam wykresy i patrzę Katharinka.. luknęłam czy uciekła na stałe czy zmieniła forum
i patrze a ona na belly juz
dpaszczakin lubi tę wiadomość
-
Sabina wrote:Mysza dawaj czesciej znak że żyjesz
z czasem będzie coraz lepiej, a jął Wojtus pójdzies na studia to już w ogóle będziesz mieć luzy
Gratuluję i życzę spokojnej ciąży!
Nie, nie, nie. Nie chcę żeby tak szybko urósł, bo tak w ogóle to jest słodki.
iwcia77, macduska, Sabina, Simba, malgos741, BISCA, Parka lubią tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:Gratuluję i życzę spokojnej ciąży!
Nie, nie, nie. Nie chcę żeby tak szybko urósł, bo tak w ogóle to jest słodki.teraz jest mało interaktywny - będzie lepiej
iwcia77, Simba, malgos741, moremi, mysza1975, Mala79, Mega, Parka lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:z apteki superpharm (28 zł na promocji - aplikatory)- kupowałam pakowane po 3 szt, bo się łatwiej aplikuje - są też takie większe w tubkach - ale to chyba niewygodne, bo nieporcjowane...
cala potem musialam wywalic bo ma okres waznosci tylko 3 miesiace..
Mega lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySabina wrote:Kiedy to silniejsze ode mnie
Tak długo czekałam, że chyba przestałam wierzyć, no i teraz jakoś pod górę mam z tą wiarąSabina, iwcia77, moremi, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
iwcia77 wrote:ja mialam tube 75 ml i aplikowalam strzykawka...problem w tym, ze kosztuje ok 80 zl ..ja uzylam tylko 3 razy
cala potem musialam wywalic bo ma okres waznosci tylko 3 miesiace..
a widzę, że w gemini mają też aplikatory 8 szt - to chyba to najlepiej kupić - tylko, że naraz duży wydatek...
http://www.aptekagemini.pl/search?st_search[search]=conceive+plus&st_search[and_search]=1&st_search[detail]=iwcia77, EwaT, Parka lubią tę wiadomość