35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:no właśnie dlatego ja wolę pakowane po 3szt. aplikatory - troszkę drożej to w sumie wychodzi, ale się nie marnuje nic...
a widzę, że w gemini mają też aplikatory 8 szt - to chyba to najlepiej kupić - tylko, że naraz duży wydatek...
http://www.aptekagemini.pl/search?st_search[search]=conceive+plus&st_search[and_search]=1&st_search[detail]= -
nick nieaktualnyReni wrote:własnie się dopatrzyłam, że Katharinka ma temin na maj2015
no tak jak już jest się w ciąży to już nie ma co się spoufalać z plebsem niezaciążonymiwcia77, moremi, Mala79, Sabina, kapturnica, BISCA, Mega, Parka, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dorka1979 wrote:Ja tam się spoufalam bo tu o wiele lepiej, tam po fioletowej stronie to tylko teksty: tu mnie boli, tam mnie boli i codziennie temat wózków mimo że już dawno przerobiony to i tak w kółko wałkowany. A tu to i telefon można opluć i kciuków trochę podtrzymać.
bo mnie po fioletowej stronie mocy to sie wydaje ze same infantylne babki siedza...nie chce generalizowac , ale akurat to co probowalam czytac to z nadmiaru miodu myslam ze rzygne
Dorka1979, dorbie, Simba, kapturnica, Sabina, Parka lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:moremi chwalila apteke melissa , ze najtansza, moze tam tez niech zerknie
Ja wolę w tubie, bo stosujemy jako lubrykant.iwcia77, Dorka1979, Simba, Parka lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:no ja tez nie zdradzam 35+
bo mnie po fioletowej stronie mocy to sie wydaje ze same infantylne babki siedza...nie chce generalizowac , ale akurat to co probowalam czytac to z nadmiaru miodu myslam ze rzygne
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Dorka1979 wrote:Dokładnie
moremi, Mala79, kapturnica, BISCA, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
Dobranoc dziewczynki.
iwcia77, Dorka1979, moremi, Mala79, Sabina lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:i do tego permanentny brak poczucia humoru...wszystko takie patetyczne, bez jaj, srajaco-pierdzace, kazdy gowniut pod lupa komentowany 100 odpowiedziami...kurde zenu£a , opadaly mi witki
moremi, iwcia77, Mala79, Sabina lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:http://www.jestemplodna.pl/kategoria-produktu/wspomaganie-plodnego-sluzu/
ja kiedys zagladalam na ta stronkeiwcia77, Dorka1979, Simba, kapturnica, BISCA, Mega, Sabina, Bozia3, paszczakin lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Dorka1979 wrote:A najbardziej wkurzające jest to że tam każda przejęta jest chyba tylko sobą i co ją boli w jakiej pozycjitam nie rozmawia się między sobą tylko z samym sobą a tu rozmowa toczy się wspólna
Dorka1979, Simba, kapturnica, Mega, Sabina, Parka lubią tę wiadomość