35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bryy..Matko z córka o ktorej Wy sie kladziecie spac ? Pani o 4tej jeszcze nie spi ???
Co do Elfiii oglaszam ,ze nie odchodzi , przynajmniej na razie..Ma duzo nauki -czyt egzaminy ..
I w dodatku chujnia z grzybnia sie wkurwia na swoj wykres bo z serduchami nie trafili...Poza tym tarczyca jej spadla i moze dlatego jest troszeczke wycofana z forum..Ale ale przyciagne ja niedlugo spowrotem...
A mi sie snilo ,ze pechole mi oba pekly...Co to oznacza?Ze oczywiscie gowno z tego bedzie i znow nie peknaEhhh .....Czekam na dalszy rozwoj sytuacji....
Spokojnego dnia...moremi, Dorka1979, Mega, Parka, Sabina, Bliska 77, peppapig, Mala79 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Kurde, a ja poza podium...
Bry. Bez uśmiechu.http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9ee0812c08b9.png
moremi, Mega, Parka, Mala79, iwcia77 lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
kapturnica wrote:Bryy..Matko z córka o ktorej Wy sie kladziecie spac ? Pani o 4tej jeszcze nie spi ???
Co do Elfiii oglaszam ,ze nie odchodzi , przynajmniej na razie..Ma duzo nauki -czyt egzaminy ..
I w dodatku chujnia z grzybnia sie wkurwia na swoj wykres bo z serduchami nie trafili...Poza tym tarczyca jej spadla i moze dlatego jest troszeczke wycofana z forum..Ale ale przyciagne ja niedlugo spowrotem...
A mi sie snilo ,ze pechole mi oba pekly...Co to oznacza?Ze oczywiscie gowno z tego bedzie i znow nie peknaEhhh .....Czekam na dalszy rozwoj sytuacji....
Spokojnego dnia...
Niuta dzięki. Chociaż to nie to samo co słoneczko od Panikapturnica, Niuta, Mega, Parka, Sabina, Reni, Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
moremi wrote:Ty się nie dołuj, bo już narzekałaś, że nie z tego jajnika. Był falstart? Wyczerpałaś limit. Masz się koncertowo ruchać i zero narzekania.
Niuta dzięki. Chociaż to nie to samo co słoneczko od PaniI rucham sie rucham Nie narzekam wiecej....
Ps... Kurde zjebala mniemoremi, Mega, malgos741, Parka, Reni, Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dorka1979 wrote:No te z małymi nie muszą się bać grawitacji
Witam sięParka, Reni, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnymoremi wrote:Na małe też działa. Później wyglądają jak wymiona krowie. Ja tam sobie operację zrobię.
moremi, Mega, Parka, Reni, dorbie, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
A ja dopiero teraz nadrobiłam wczorajszy dzien. W pracy miałam totalny sajgon, mam nadzieje ze jutro bedzie spokojniej
Idę spać...Parka, Bliska 77, Mala79, iwcia77 lubią tę wiadomość