35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:No był byl
I rucham sie rucham Nie narzekam wiecej....
Ps... Kurde zjebala mnieParka, moremi, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Dzień dobry
A ja się nie ścigam
Ktoś dzisiaj przypadkiem nie testuje czy to dopiero jutro?Parka, ania.g, malgos741, Bliska 77, moremi, Sabina, dorbie, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Małgoś naszczaj wcześniej, bo Ci żyć nie dadzą
ps Witam się kawkąSimba, peppapig, moremi, Mega, Sabina, Mala79, dorbie, iwcia77, Dorka1979, Parka lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
jesteś nieprzygotowana?
paaałaamalgos741 wrote:nie mam testa więc do jutra poczekacie, dziś kupię w rossmanie
ps Witam się kawkąmalgos741, Simba, ania.g, moremi, Mega, BISCA, Sabina, macduska, iwcia77, peppapig, Parka lubią tę wiadomość
-
peppapig wrote:Uuu to kciuki&&&&
Powiedz mi czy ty mierzysz temperature nie wiesz może vczy pregnyl zawyża? Rano miałam 37, coś wysoko..
wg mnie nie zawyza.. z 6 cykli na pregnylu zaliczylam..peppapig, Sabina lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry
Jaki popieprzony dzien dzisiaj. Maz za chwile idzie do Kazachstanu a ja do psychiatrycznego. Znowu go nie bedzie cholera wie ile, cykl w plecy i w ogole gardlo mnie boli i zimno jest jak nie wiem gdzie.
Reni, Leon pyta jak sie Twoj Dasti (czy tak sie to pisze?) czuje i co mu dolega?
Co do cyckow, tez se kiedys pewnie poprawie, grawitacja dotyka wszystkich...
malgos741, Reni, Bliska 77, Simba, moremi, kapturnica, Pusurek, Mega, Sabina, Mala79, macduska, iwcia77, peppapig, Dorka1979, Parka lubią tę wiadomość
-
ale do psychiatrycznego jako pacjentka? juuuż?
Ucałuj Leosia.. przekaż mu, że oprócz ucha..dostał jakiś dziwnych nie wiem jak to nazwać drgawek..coś jakby czkawka ale taka nosowa..rzucało całym jego ciałkiem..przestraszyłam się, że się dusi.. a jak na złość mojemu mężowi wprowadzili zmianę nocną, bo nie wyrabiają się z robotą i auto zabrał..
już mu dzisiaj zapowiedziałam, że ma mi kupić drugie auto.. bo jakby coś się z dzieckiem działo to nie wyobrażam sobie.. co na ramę, czy do skutera do kufra mam małego wrzucić?
no i tak miał Dastuś przez ponad 2 godz.. rano jeszcze parę razy
doczytałam, że to tzw. katar wsteczny tak czy inaczej obserwujemy go i jak coś to do weta grzejemyBursztyn wrote:Dzien dobry
Jaki popieprzony dzien dzisiaj. Maz za chwile idzie do Kazachstanu a ja do psychiatrycznego. Znowu go nie bedzie cholera wie ile, cykl w plecy i w ogole gardlo mnie boli i zimno jest jak nie wiem gdzie.
Reni, Leon pyta jak sie Twoj Dasti (czy tak sie to pisze?) czuje i co mu dolega?
Co do cyckow, tez se kiedys pewnie poprawie, grawitacja dotyka wszystkich...Bursztyn, Bliska 77, Simba, moremi, Mega, Sabina, iwcia77, peppapig lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:ale do psychiatrycznego jako pacjentka? juuuż?
Ucałuj Leosia.. przekaż mu, że oprócz ucha..dostał jakiś dziwnych nie wiem jak to nazwać drgawek..coś jakby czkawka ale taka nosowa..rzucało całym jego ciałkiem..przestraszyłam się, że się dusi.. a jak na złość mojemu mężowi wprowadzili zmianę nocną, bo nie wyrabiają się z robotą i auto zabrał..
już mu dzisiaj zapowiedziałam, że ma mi kupić drugie auto.. bo jakby coś się z dzieckiem działo to nie wyobrażam sobie.. co na ramę, czy do skutera do kufra mam małego wrzucić?
no i tak miał Dastuś przez ponad 2 godz.. rano jeszcze parę razy
doczytałam, że to tzw. katar wsteczny tak czy inaczej obserwujemy go i jak coś to do weta grzejemy
Leon ucalowany, bardzo sie ucieszyl. Biedny Dasti, mam nadzieje ze mu przejdzie i nie trzeba bedzie jechac do weta. A bez samochodu rzeczywiscie, to jest problem.Bliska 77, moremi, kapturnica, iwcia77, peppapig lubią tę wiadomość
-
ja myślę, że to się może zmienić
13 dc no chyba, że zawsze miałaś owu wcześniejEwaT wrote:no zrobił sie z kremowego tak jakby wodnisty....ale sie nie ciągniepeppapig, EwaT, moremi, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość