35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Simba wrote:Wspolczuje...
Aga, czy Ty jak mialas anemie w ciazy, to sie w jakis sposob objawialo?
Mnie tez sie zaczyna i ostatnio - szczegolnie po posilku - mam wrazenie, jakby odplywala mi krew z rak, karku i nog. Lekarz mowi ze to normalne (jak wszystko u niego...). Trwa to chwile, ale uczucie bardzo nieprzyjemne - jakby mi ktos jakis zawor z krwia na chwile zakrecal.Simba lubi tę wiadomość
-
dorbie wrote:Cześć dziewczynki!
U mne temp nadal niska.
Zrobiłam sobie dzis AMH , mam nadzieję, że jeszcze rezerwę mam. .. ze pesel jeszcze nie wystraszył jajów. Wynik za 7 dniiwcia77, Parka lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
witam - jako 10 czy któraś tam..co za radość..
mam pytanie do dziewczyn z włoskimi konotacjami - jak zrobić szybko i smacznie cannelloni - kupiłam se wczoraj paczkę w lidlu, do tego mielone mięso - jakieś sosy pomidorowe mam w domu...i w necie zupełnie rózne przepisy - macie coś sprawdzonego??Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:To trzymam kciuki zeby było wszystko dobrze. Ważne, ze lekarka to kontroluje.
caffe, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyReni wrote:ale są na wysokośc 1,90 tam nie będzie sięgać
weź mnie nie strasz! u Pusura przetrwały
Teraz bedzie tak samo.Mega, Reni, Sabina, moremi, kkisia, Bursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam sie i ja.
Nie wiem czy leciec po sniadanie, czy czytac, bo tyle naplodzilyscie... A nie daj Boze cos przegapie ( magnesy albo cos)
Dobra czytam. Od braku jedzenia jeszcze nikt nie umarl.Mega, BISCA, Reni, Mala79, Sabina, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Witam sie i ja.
Nie wiem czy leciec po sniadanie, czy czytac, bo tyle naplodzilyscie... A nie daj Boze cos przegapie ( magnesy albo cos)
Dobra czytam. Od braku jedzenia jeszcze nikt nie umarl.Pusurek, BISCA, moremi, Bursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo i gdzie sa wszystkie tera?
Ja bylam wczoraj u lekarza, pokazalam mu wykresy z ovu, zdziwil sie na maxa, chyba tym, ze mozna byc tak skrupulatnym i zapytal, co znacza krople przy krwawieniu... Pomyslal, sprawdzil wyniki ostatnich hormonow (idealne) i stwierdzil, ze on nie wie o co cho. I ze kierowac mnie do gina to chyba jeszcze za wczesnie i ze on sa tam zadzwoni, a potem oddzwoni do mnie. A na gruczolaku to on sie w ogole nie zna i musi doczytac. I po wizycie. Ciutke sie tym razem zniesmaczylam jednak...Mega, Simba, dorbie, Sabina, moremi, macduska, kkisia, ania.g, iwcia77, Bliska 77, Parka lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:No i gdzie sa wszystkie tera?
Ja bylam wczoraj u lekarza, pokazalam mu wykresy z ovu, zdziwil sie na maxa, chyba tym, ze mozna byc tak skrupulatnym i zapytal, co znacza krople przy krwawieniu... Pomyslal, sprawdzil wyniki ostatnich hormonow (idealne) i stwierdzil, ze on nie wie o co cho. I ze kierowac mnie do gina to chyba jeszcze za wczesnie i ze on sa tam zadzwoni, a potem oddzwoni do mnie. A na gruczolaku to on sie w ogole nie zna i musi doczytac. I po wizycie. Ciutke sie tym razem zniesmaczylam jednak...a konczyl medycynę czy jakieś inne studia?
Pusurek, dorbie, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Paszczaaaaa... Dawaj brzucha, bo Cię Sabina wyprzedzi
Boszsze napisałam przed ciążą
Edit. lepiej napisze że od dawna mam spory brzucholMega, Pusurek, Mala79, dorbie, moremi, BISCA, macduska, malgos741, kkisia, iwcia77, Niuta, Dorka1979, peppapig, Parka lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:U mnie to żadna sztuka, ja mam naturalnie wyhodowany na długo przed ciążą
Boszsze napisałam przed ciążą
Edit. lepiej napisze że od dawna mam spory brzucholSabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nie mam.. wielu nie mam
spoko
nawet Warszawy
Pusurek wrote:Reni, a Ty masz takie mega egzotyczne. Fiufiu.
A z Londona masz? Bo mam 3, a Iwka ma i nie chciala.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2014, 11:31
Pusurek, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny