35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mala79 wrote:Witam sie i ja dzien wolny od pracy zaczelam od prania i posprzatania kuchni teraz usiadlam i zastanawiam sie co na obiad taki odwieczny dylemat
-
nick nieaktualnyA moj chlop stwierdzil wczoraj, ze jestem chudziutka. Ale mam wielkie cycki!! Znaczy ideal.
Co prawda, chudziutka w jego ustach traci troche anoreksja, ale chyba przesadza odrobinke.
Co prawda nie wiem czy mu moge wierzyc, bo on z takim samym zachwytem jaral sie nad moim ciazowym brzuchem, ale niech mu tam bedzie.Mega, Mala79, dorbie, Sabina, moremi, macduska, malgos741, kkisia, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mala79 wrote:A lez sobie lez:-) ja pozniej sie powyleguje z noga na suficie najpierw musze wszystko zrobic bo jak teraz przerwe to zadne sily juz mnie nie rusza i co bedzie Mlody jadl na obiad
Mala79, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:U mnie to żadna sztuka, ja mam naturalnie wyhodowany na długo przed ciążą
Boszsze napisałam przed ciążą
Edit. lepiej napisze że od dawna mam spory brzuchol
hehe Sabinka, ja teeeez
niemniej teraz sie i brzuch i opona skurczyla na tej mojej specyficznej diecie.. i pileczka z przodu popoludniami zaczyna troszke wystawac..
w kazdym razie- w 2tygodniu ciazy mialam wiekszy niz teraz
Pusurek, Mega, Sabina, moremi, kkisia, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:I u nastolatek bywają cykle bezowulacyjne, więc nie ma czym się przejmować. Ponoć z takich cykli ładne dzieci wychodzą. Amh też pewnie bedzie super. O jakim peslu Ty gadasz? Do wintydżu mu pewnie daleko
A dziś mi dowalilo śluzu takiego wodnisto- rozciagliwego. I teraz to ja mam dopiero nisko szyjke. Może dzis mam ovu
Idę dziś po poludniu do ginSabina, moremi, macduska, malgos741, kkisia, Parka lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:I teraz to ja mam dopiero nisko szyjke.
wystaje?
a tak serio:
faken, jak gleboko normalnie ta szyjka jest? bo ja nigdy nic takiego u siebie nie zaobserwowalam, a progesteron pakuje codziennie.. do tego, patrzac na anatomie kobiety i faceta, ta szyjka musi byc na tyle gleboko, zeby facet w nia nie pukal w czasie seksu, nie? wiec zakladajac, ze wiekszosc kobiet ma na tyle szczescia, ze paluchy jednak sa krotsze niz penis partnera we wzwodzie to jak do jasnej cholery znalesc ta szyjke??
dorbie, moremi, Pusurek, macduska, kkisia, iwcia77, Simba, Lucky, ania.g, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:hehe Sabinka, ja teeeez
niemniej teraz sie i brzuch i opona skurczyla na tej mojej specyficznej diecie.. i pileczka z przodu popoludniami zaczyna troszke wystawac..
w kazdym razie- w 2tygodniu ciazy mialam wiekszy niz teraz
iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPadlam! Zaprosila mnie do przyjaciolek ( na ovu, znaczy sie ) laska, widze, ze mieszka w No. Ok, zaakceptowalam. A dziewcze pisze, cytuje: "
zaprosilam cie , bo chcialam spytac jak przebiegl twoj poród
"
Urzekla mnie swoja subtelnoscia...
moremi, dorbie, kapturnica, Sabina, Reni, Mega, macduska, malgos741, kkisia, Bursztyn, iwcia77, Simba, Bliska 77, ania.g, Niuta, Dorka1979, Parka, Mala79 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:wystaje?
a tak serio:
faken, jak gleboko normalnie ta szyjka jest? bo ja nigdy nic takiego u siebie nie zaobserwowalam, a progesteron pakuje codziennie.. do tego, patrzac na anatomie kobiety i faceta, ta szyjka musi byc na tyle gleboko, zeby facet w nia nie pukal w czasie seksu, nie? wiec zakladajac, ze wiekszosc kobiet ma na tyle szczescia, ze paluchy jednak sa krotsze niz penis partnera we wzwodzie to jak do jasnej cholery znalesc ta szyjke??Niestety, ja te kilka badan przyplacilam infekcjami, a na macanie sie w jednorazowych rekawiczkach albo po wyparzeniu reki wrzatkiem sie nie zdobylam.
Skonczylo sie zatem badanie szyjki.
kapturnica, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:wystaje?
a tak serio:
faken, jak gleboko normalnie ta szyjka jest? bo ja nigdy nic takiego u siebie nie zaobserwowalam, a progesteron pakuje codziennie.. do tego, patrzac na anatomie kobiety i faceta, ta szyjka musi byc na tyle gleboko, zeby facet w nia nie pukal w czasie seksu, nie? wiec zakladajac, ze wiekszosc kobiet ma na tyle szczescia, ze paluchy jednak sa krotsze niz penis partnera we wzwodzie to jak do jasnej cholery znalesc ta szyjke??
Własnie moja gin się z tego śmiała, ale tak pozytywnie
Pobadaj sobie codziennie, to zauwazysz. Jak próbowałam badań po miesiączce, to nie mogłam jej znależć, a że mam tyłozgięcie, to cięzko było,ledwo jaj dotknęłam. Bliżej ovu była niżej. Najlepsza pozycja wg mnie to na stojąco lekko zgięte nogi w kolanach. Moja szyjka w okolicy 14 dnia była ledwo dotykana opuszkami palców. Ale wtedy nie miałam ovu, bo byłam u gina w 17 dniu (czyli 4 dni temu)i wtedy ona mi wyrokowała, ze powinien mi pęknąc pęcherzyk na drugi dzien. A dzis dośluzowalo mnie totalnie i zbadałam tą szyjkę i teraz to mam tak nisko, że palec mój może się przesunąc jakies 3cm za nią jeszcze i faktycznie wejscie jest szerokie miekkie. może mam ovu!)))
Bo też penis partnera nie wchodzi centralnie na szyjkę, tylko z przodu lub z tyłu w zalezności czy się ma przodozgiecie czy tyłozgiecie macicy -
ja se teraz nic badac nie bede, niech se szyjka siedzi w spokoju zaklejona..
wrzucilam sobie temat w googla (ach ten ped do wiedzy) i tam wlasnie bylo o dyskomforcie przy seksie z powodu umiejscowienia szyjki macicy.. ja tam nigdy zadnych dyskomfortow nie odczuwalam, wiec pewnie ta moja szyjka jest w pizdu daleko..Mega, moremi, iwcia77, Simba, ania.g lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Ja szyjke mam, bo kilka razy ja zmacalam. Jak sie zwinac dobrze w paragraf i wyciagnac paluchy, to sie da.
Niestety, ja te kilka badan przyplacilam infekcjami, a na macanie sie w jednorazowych rekawiczkach albo po wyparzeniu reki wrzatkiem sie nie zdobylam.
Skonczylo sie zatem badanie szyjki.
przez ostatnie 5 miechow pakuje sobie dowcipnie progesteron i nigdy mi nic sie nie przypaletalo.. sprobuj Pusur umyc i raczki i bobra przed kolejnym macaniem..
http://emoticoner.com/files/emoticons/onion-head/evil-smile-onion-head-emoticon.gif http://emoticoner.com/files/emoticons/onion-head/evil-smile-onion-head-emoticon.gif http://emoticoner.com/files/emoticons/onion-head/evil-smile-onion-head-emoticon.gifMega, dorbie, malgos741, kkisia, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-
Cześć
Za chwilę jadę do szpitala ze starszym synem. Ma podejrzenie zapalenia mięśnia sercowego. Niestety nie chciał iść do lekarza jak był przeziębiony i mamy teraz tego skutek.
U mnie skończyło się na zapaleniu płuc i już jest ok.
Nie znikam z forum, jednak ostatnie wydarzenia tak mi dały popalić, że mam dość wszystkiego. Mam nadzieję że nie zamkną mnie w psychiatryku, bo dużo mi już nie trzebacaffe, kapturnica, iwcia77, Mala79 lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:Cześć
Za chwilę jadę do szpitala ze starszym synem. Ma podejrzenie zapalenia mięśnia sercowego. Niestety nie chciał iść do lekarza jak był przeziębiony i mamy teraz tego skutek.
U mnie skończyło się na zapaleniu płuc i już jest ok.
Nie znikam z forum, jednak ostatnie wydarzenia tak mi dały popalić, że mam dość wszystkiego. Mam nadzieję że nie zamkną mnie w psychiatryku, bo dużo mi już nie trzeba
omg Iwone, powodzenia.. mam nadzieje, ze szybko sobie z tym poradzicie, bo rzeczywiscie- daje wam popalic zycie..iwcia77, Iwone lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:przez ostatnie 5 miechow pakuje sobie dowcipnie progesteron i nigdy mi nic sie nie przypaletalo.. sprobuj Pusur umyc i raczki i bobra przed kolejnym macaniem..
moremi, malgos741 lubią tę wiadomość