35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Iwone to może weźmiecie z Bursztynem jeden pokój
a tak poważnie zdrowia dla syna i nie załamuj się. Czekamy tu na Ciebie
Iwone wrote:Mam nadzieję że nie zamkną mnie w psychiatryku, bo dużo mi już nie trzebaWiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2014, 13:12
Mega, moremi, kapturnica, Bursztyn, iwcia77, Simba, Iwone lubią tę wiadomość
-
z tym gmeraniem paluchami ..jakoś mi to nie podchodzi..
ostatnio nawet tamponów już nie używam i wszelkie infekcje się skończyły.. już nie pamiętam kiedy coś tam sobie z leków aplikowałam
musiałabym sobie jak teściowa Bursztyna rękę opalićżeby się teraz zbadać
Mega, Pusurek, Sabina, moremi, kapturnica, kkisia, Bursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Iwone
Ja też nie gmeram. Niestety te baby ze skłonnościami do infekcji nawet przy oblaniu ręki i piczkinsa wrzątkiem mogą mieć problemy, bo im się jakaś normalna w tym srodowisku bakteria zmutuje.Pusurek, Sabina, Mega, iwcia77, Simba, Iwone lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Iwone
Ja też nie gmeram. Niestety te baby ze skłonnościami do infekcji nawet przy oblaniu ręki i piczkinsa wrzątkiem mogą mieć problemy, bo im się jakaś normalna w tym srodowisku bakteria zmutuje.dorbie, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIwone wrote:Cześć
Za chwilę jadę do szpitala ze starszym synem. Ma podejrzenie zapalenia mięśnia sercowego. Niestety nie chciał iść do lekarza jak był przeziębiony i mamy teraz tego skutek.
U mnie skończyło się na zapaleniu płuc i już jest ok.
Nie znikam z forum, jednak ostatnie wydarzenia tak mi dały popalić, że mam dość wszystkiego. Mam nadzieję że nie zamkną mnie w psychiatryku, bo dużo mi już nie trzebaIwone lubi tę wiadomość
-
ręka ma paznokcie ... tzn palce grzebalceEwaT wrote:jaka różnica pomiedzy ręką a penisem?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2014, 13:55
moremi, macduska, kapturnica, BISCA, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:ręka ma paznokcie ... tzn palce grzebalce
Reni, macduska, kapturnica, BISCA, Mega, kkisia, iwcia77, malgos741, Simba, ania.g lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnymoremi wrote:
Ja też nie gmeram. Niestety te baby ze skłonnościami do infekcji nawet przy oblaniu ręki i piczkinsa wrzątkiem mogą mieć problemy, bo im się jakaś normalna w tym srodowisku bakteria zmutuje.Byle co i problemy. Paszczak to chyba jakas folia od srodka jest wylozony.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2014, 13:59
moremi, kapturnica, Mega, Bursztyn, iwcia77, ania.g lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam się.
Pewnie ostatnia
ale cóz ostatni będą pierwszymi
Iwone - ...o kurwa! mam nadzieję, ze będzie dobrze
Iwcia - jak kotlety?
Pusur - ty jedz śniadania bo Cię z podłogi będzie trzeba zeskrobywać następnym razem.
Wszytkie - dyskusja o różnicy pomiędzy ręką a penisem - bezzcenna!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2014, 14:19
kapturnica, BISCA, Mega, dorbie, Pusurek, caffe, moremi, kkisia, Sabina, iwcia77, Simba, Iwone, peppapig lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Bo my takie wrazliwe jestesmy Moremi
Byle co i problemy. Paszczak to chyba jakas folia od srodka jest wylozony.
tez sie mnie tak wydaje- taka jak od zywnosci, mocna, abo nawet taka mocnijsza, jak do pakowania zgrzewek produktow spozywczych- dlatego rowniez w ciaze nie zachodzilam, bo jak sie biedne chlopaki mialy przez ta folie przebic..
Mega, macduska, dorbie, moremi, iwcia77, Simba, Sabina lubią tę wiadomość