X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie
    Reni, dużo zdrówka dla psiaka

Reni, Sabina, peppapig lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to żarcik, bo zasnę za chwilę..

- Jak masz na imię?
    - Jak Andrzej.
    - Jaki Andrzej?
    - Każdy Andrzej...

Simba, Bliska 77, Bozia3, moremi, Mega, BISCA, Sabina, Mala79, macduska, iwcia77, Bursztyn, Parka lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka1979 wrote:
    Tak na własnej działalności gospodarczej - mobilna kosmetyczka z zabiegami ultradźwiękowymi i falami radiowymi Rf
    To wersja dla ZUSu? ;)
    Jezdzisz po kobitach i sluchacie radia? Nie wiedzialam ze jest az takie zapotrzebowanie na takie uslugi w Twojej okolicy ;)

Bliska 77, Bozia3, Pusurek, Mega, BISCA, iwcia77, Bursztyn, Dorka1979 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja niestety powolutku zaczynam się denerwować, bo w czwartek jedziemy z młodą na pobranie krwi, ze starszą też musieliśmy jeździć jak była taka mała i wiadomo to nic przyjemnego

Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska będzie dobrze :-)

peppapig, Bliska 77, Sabina lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • caffe Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    a ja niestety powolutku zaczynam się denerwować, bo w czwartek jedziemy z młodą na pobranie krwi, ze starszą też musieliśmy jeździć jak była taka mała i wiadomo to nic przyjemnego
    a czemu ma zlecone?

Bliska 77 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2014, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się witam kobiety :)
    Kapta łóżko całe?
    Małgoś ja do jutro jajo zniose a się nie doczekam na sikańca Twojego!
    Ewuś te wodniste też płodne ;) ja tylko czasami mam taki ciągnący i to dzień i znika...
    Laseczki miłego dnia <3

malgos741, EwaT, ania.g, moremi, kapturnica, Mega, Sabina, Mala79, macduska, iwcia77, kkisia, Parka lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    a czemu ma zlecone?
    przez moją niedoczynność tarczycy jedna i druga musi miec hormony kontrolowane co pół roku, na początku zawsze dziecko matki z niedoczynnością ma również, potem trzeba kontrolować. Dodatkowo młodsza ma coś nieładnie podkrążone oczy i sińce pod nimi i jest blada, lekarce się to nie podoba, mówi że jeśli ja miałam sporą anemię w ciąży to może po prostu to wynik tego i woli sprawdzić jak i tak będzie kłuta, powiedziała że jeśli hemoglobina będzie poniżej 11 to mamy sie zgłosić, bo w ogóle moze być troszkę obniżona bo dziecko w tym okresie może wchodzić w fizjologiczną lekką niedokrwistość

Simba, caffe, Sabina, macduska, Bursztyn, Parka lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    znowu magnesy
    normalnie zabije sie pięścią

hmm, moze tez zaczne zbierac?

Reni, moremi, Simba, Pusurek, Elfik, Mega, Sabina, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszczaaaaa... Dawaj brzucha, bo Cię Sabina wyprzedzi :-)

malgos741, paszczakin, Mega, Sabina, iwcia77, kkisia, peppapig, Parka lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    przez moją niedoczynność tarczycy jedna i druga musi miec hormony kontrolowane co pół roku, na początku zawsze dziecko matki z niedoczynnością ma również, potem trzeba kontrolować. Dodatkowo młodsza ma coś nieładnie podkrążone oczy i sińce pod nimi i jest blada, lekarce się to nie podoba, mówi że jeśli ja miałam sporą anemię w ciąży to może po prostu to wynik tego i woli sprawdzić jak i tak będzie kłuta, powiedziała że jeśli hemoglobina będzie poniżej 11 to mamy sie zgłosić, bo w ogóle moze być troszkę obniżona bo dziecko w tym okresie może wchodzić w fizjologiczną lekką niedokrwistość
    A serduszko sprawdzaliście? Pytam bo moja młodsza też ma sińce pod oczami i jak była malutka to lekarz kazał zbadać serce ze względu na te sińce. U nas wszystko ok się okazało.

Matka fantastycznej 4 :)
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    kurwa tosz to jest rozmiar spadachronu :-O kto ma takie cycki wielkie??? i do tego 75 pod biustem???

ha, ja zaliczylam lingerie (taki sklep profeska ze stanikami w GD) i witam z 70J :) jak przed ciaza bylo 70H.. jak mi jeszcze kurwa urosnie, to sie zabije.
    Ale kupilam sobie taki stanik wypas, ze ma tolerancje na zmiane michy o +/-1 rozmiar, wiec go po porodzie na karmnik przerobie..

no i mam przedluzki, bo obwod pod cyckami tez mi sie zwiekszy pozniej, nie?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2014, 10:22

moremi, Mega, Sabina, macduska, iwcia77, kkisia, peppapig, Dorka1979 lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    Wspolczuje...
    Aga, czy Ty jak mialas anemie w ciazy, to sie w jakis sposob objawialo?
    Mnie tez sie zaczyna i ostatnio - szczegolnie po posilku - mam wrazenie, jakby odplywala mi krew z rak, karku i nog. Lekarz mowi ze to normalne (jak wszystko u niego...). Trwa to chwile, ale uczucie bardzo nieprzyjemne - jakby mi ktos jakis zawor z krwia na chwile zakrecal.

a8vSp1.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Paszczaaaaa... Dawaj brzucha, bo Cię Sabina wyprzedzi :-)

hehe, sukienki wieczorowej nadal nie wyprasowalam.. moze w weekend wrzuce..

wreszcie was doczytalam, wczoraj nie bylo sily, zgon zaliczylam- chyba ten zapierdziel przez ostatnie 4 miechy zaczyna mi bokami wylazic, ale u mnie niestety praca na razie zajac- nie ma mowy o dezercji w tym tygodniu nawet na dzien

do tego rzygam popoludniami jak kot, wczoraj globus do tego, myslalam, ze sie z podlogi w lazience nie zbiore... kisiel mi zycie uratowal, jedyne, co nie spowodowalo reakcji zwrotnej.. bede kurwa mialal dziecie wykarmione maka..
    zdrowa dieta kobiety w ciazy to dla mnie obce pojecie..

moremi, Simba, Pusurek, Mega, Reni, Mala79, Sabina, macduska, iwcia77, kkisia, Parka lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    To trzymam kciuki zeby było wszystko dobrze. Ważne, ze lekarka to kontroluje.

• moremi Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    hehe, sukienki wieczorowej nadal nie wyprasowalam.. moze w weekend wrzuce..

wreszcie was doczytalam, wczoraj nie bylo sily, zgon zaliczylam- chyba ten zapierdziel przez ostatnie 4 miechy zaczyna mi bokami wylazic, ale u mnie niestety praca na razie zajac- nie ma mowy o dezercji w tym tygodniu nawet na dzien

do tego rzygam popoludniami jak kot, wczoraj globus do tego, myslalam, ze sie z podlogi w lazience nie zbiore... kisiel mi zycie uratowal, jedyne, co nie spowodowalo reakcji zwrotnej.. bede kurwa mialal dziecie wykarmione maka..
    zdrowa dieta kobiety w ciazy to dla mnie obce pojecie..
    Jeszcze banany tak samo smakują w obie strony :-)

Simba, BISCA, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2014, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki!

U mne temp nadal niska.
    Zrobiłam sobie dzis AMH , mam nadzieję, że jeszcze rezerwę mam. .. ze pesel jeszcze nie wystraszył jajów. Wynik za 7 dni

moremi, Simba, Mega, Mala79, macduska, malgos741, iwcia77, kkisia, ania.g, Parka lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Jeszcze banany tak samo smakują w obie strony :-)

spadowa.. ja nie mam problemu z rzyganiem, jestem master rzygacz wytrenowany kacami.. moge rzygac wszytkim, lata treningu :)

ale dziecie potrzebuje chyba jakis skladnikow odzywczych oprocz gownianych wegli, nie? no i ja sily kompletnie nie mam- do pracy na pociag sune pod spora gorke, jak sie rano na nia wtocze to normalnie jakbym maraton przebiegla (nie to, ze kiedys probowalam)..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2014, 10:59

Reni, moremi, Simba, dorbie, Mala79, Sabina, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Cześć dziewczynki!

U mne temp nadal niska.
    Zrobiłam sobie dzis AMH , mam nadzieję, że jeszcze rezerwę mam. .. ze pesel jeszcze nie wystraszył jajów. Wynik za 7 dni
    o kurwa
    to masz stresa

Bliska 77, dorbie, Mega, Sabina lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    A serduszko sprawdzaliście? Pytam bo moja młodsza też ma sińce pod oczami i jak była malutka to lekarz kazał zbadać serce ze względu na te sińce. U nas wszystko ok się okazało.
    zaczynamy od krwi, serce ma starsza raz w roku sprawdzane ...nic mi nie mów

EwaT, caffe lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

‹‹ 5343 5344 5345 5346 5347 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ