X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie
    Reni, dużo zdrówka dla psiaka

Reni, Sabina, peppapig lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to żarcik, bo zasnę za chwilę..

- Jak masz na imię?
    - Jak Andrzej.
    - Jaki Andrzej?
    - Każdy Andrzej...

Simba, Bliska 77, Bozia3, moremi, Mega, BISCA, Sabina, Mala79, macduska, iwcia77, Bursztyn, Parka lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka1979 wrote:
    Tak na własnej działalności gospodarczej - mobilna kosmetyczka z zabiegami ultradźwiękowymi i falami radiowymi Rf
    To wersja dla ZUSu? ;)
    Jezdzisz po kobitach i sluchacie radia? Nie wiedzialam ze jest az takie zapotrzebowanie na takie uslugi w Twojej okolicy ;)

Bliska 77, Bozia3, Pusurek, Mega, BISCA, iwcia77, Bursztyn, Dorka1979 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja niestety powolutku zaczynam się denerwować, bo w czwartek jedziemy z młodą na pobranie krwi, ze starszą też musieliśmy jeździć jak była taka mała i wiadomo to nic przyjemnego

Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska będzie dobrze :-)

peppapig, Bliska 77, Sabina lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • caffe Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    a ja niestety powolutku zaczynam się denerwować, bo w czwartek jedziemy z młodą na pobranie krwi, ze starszą też musieliśmy jeździć jak była taka mała i wiadomo to nic przyjemnego
    a czemu ma zlecone?

Bliska 77 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2014, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się witam kobiety :)
    Kapta łóżko całe?
    Małgoś ja do jutro jajo zniose a się nie doczekam na sikańca Twojego!
    Ewuś te wodniste też płodne ;) ja tylko czasami mam taki ciągnący i to dzień i znika...
    Laseczki miłego dnia <3

malgos741, EwaT, ania.g, moremi, kapturnica, Mega, Sabina, Mala79, macduska, iwcia77, kkisia, Parka lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    a czemu ma zlecone?
    przez moją niedoczynność tarczycy jedna i druga musi miec hormony kontrolowane co pół roku, na początku zawsze dziecko matki z niedoczynnością ma również, potem trzeba kontrolować. Dodatkowo młodsza ma coś nieładnie podkrążone oczy i sińce pod nimi i jest blada, lekarce się to nie podoba, mówi że jeśli ja miałam sporą anemię w ciąży to może po prostu to wynik tego i woli sprawdzić jak i tak będzie kłuta, powiedziała że jeśli hemoglobina będzie poniżej 11 to mamy sie zgłosić, bo w ogóle moze być troszkę obniżona bo dziecko w tym okresie może wchodzić w fizjologiczną lekką niedokrwistość

Simba, caffe, Sabina, macduska, Bursztyn, Parka lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    znowu magnesy
    normalnie zabije sie pięścią

hmm, moze tez zaczne zbierac?

Reni, moremi, Simba, Pusurek, Elfik, Mega, Sabina, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszczaaaaa... Dawaj brzucha, bo Cię Sabina wyprzedzi :-)

malgos741, paszczakin, Mega, Sabina, iwcia77, kkisia, peppapig, Parka lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    przez moją niedoczynność tarczycy jedna i druga musi miec hormony kontrolowane co pół roku, na początku zawsze dziecko matki z niedoczynnością ma również, potem trzeba kontrolować. Dodatkowo młodsza ma coś nieładnie podkrążone oczy i sińce pod nimi i jest blada, lekarce się to nie podoba, mówi że jeśli ja miałam sporą anemię w ciąży to może po prostu to wynik tego i woli sprawdzić jak i tak będzie kłuta, powiedziała że jeśli hemoglobina będzie poniżej 11 to mamy sie zgłosić, bo w ogóle moze być troszkę obniżona bo dziecko w tym okresie może wchodzić w fizjologiczną lekką niedokrwistość
    A serduszko sprawdzaliście? Pytam bo moja młodsza też ma sińce pod oczami i jak była malutka to lekarz kazał zbadać serce ze względu na te sińce. U nas wszystko ok się okazało.

Matka fantastycznej 4 :)
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    kurwa tosz to jest rozmiar spadachronu :-O kto ma takie cycki wielkie??? i do tego 75 pod biustem???

ha, ja zaliczylam lingerie (taki sklep profeska ze stanikami w GD) i witam z 70J :) jak przed ciaza bylo 70H.. jak mi jeszcze kurwa urosnie, to sie zabije.
    Ale kupilam sobie taki stanik wypas, ze ma tolerancje na zmiane michy o +/-1 rozmiar, wiec go po porodzie na karmnik przerobie..

no i mam przedluzki, bo obwod pod cyckami tez mi sie zwiekszy pozniej, nie?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2014, 10:22

moremi, Mega, Sabina, macduska, iwcia77, kkisia, peppapig, Dorka1979 lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    Wspolczuje...
    Aga, czy Ty jak mialas anemie w ciazy, to sie w jakis sposob objawialo?
    Mnie tez sie zaczyna i ostatnio - szczegolnie po posilku - mam wrazenie, jakby odplywala mi krew z rak, karku i nog. Lekarz mowi ze to normalne (jak wszystko u niego...). Trwa to chwile, ale uczucie bardzo nieprzyjemne - jakby mi ktos jakis zawor z krwia na chwile zakrecal.

a8vSp1.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Paszczaaaaa... Dawaj brzucha, bo Cię Sabina wyprzedzi :-)

hehe, sukienki wieczorowej nadal nie wyprasowalam.. moze w weekend wrzuce..

wreszcie was doczytalam, wczoraj nie bylo sily, zgon zaliczylam- chyba ten zapierdziel przez ostatnie 4 miechy zaczyna mi bokami wylazic, ale u mnie niestety praca na razie zajac- nie ma mowy o dezercji w tym tygodniu nawet na dzien

do tego rzygam popoludniami jak kot, wczoraj globus do tego, myslalam, ze sie z podlogi w lazience nie zbiore... kisiel mi zycie uratowal, jedyne, co nie spowodowalo reakcji zwrotnej.. bede kurwa mialal dziecie wykarmione maka..
    zdrowa dieta kobiety w ciazy to dla mnie obce pojecie..

moremi, Simba, Pusurek, Mega, Reni, Mala79, Sabina, macduska, iwcia77, kkisia, Parka lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    To trzymam kciuki zeby było wszystko dobrze. Ważne, ze lekarka to kontroluje.

• moremi Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    hehe, sukienki wieczorowej nadal nie wyprasowalam.. moze w weekend wrzuce..

wreszcie was doczytalam, wczoraj nie bylo sily, zgon zaliczylam- chyba ten zapierdziel przez ostatnie 4 miechy zaczyna mi bokami wylazic, ale u mnie niestety praca na razie zajac- nie ma mowy o dezercji w tym tygodniu nawet na dzien

do tego rzygam popoludniami jak kot, wczoraj globus do tego, myslalam, ze sie z podlogi w lazience nie zbiore... kisiel mi zycie uratowal, jedyne, co nie spowodowalo reakcji zwrotnej.. bede kurwa mialal dziecie wykarmione maka..
    zdrowa dieta kobiety w ciazy to dla mnie obce pojecie..
    Jeszcze banany tak samo smakują w obie strony :-)

Simba, BISCA, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2014, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki!

U mne temp nadal niska.
    Zrobiłam sobie dzis AMH , mam nadzieję, że jeszcze rezerwę mam. .. ze pesel jeszcze nie wystraszył jajów. Wynik za 7 dni

moremi, Simba, Mega, Mala79, macduska, malgos741, iwcia77, kkisia, ania.g, Parka lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Jeszcze banany tak samo smakują w obie strony :-)

spadowa.. ja nie mam problemu z rzyganiem, jestem master rzygacz wytrenowany kacami.. moge rzygac wszytkim, lata treningu :)

ale dziecie potrzebuje chyba jakis skladnikow odzywczych oprocz gownianych wegli, nie? no i ja sily kompletnie nie mam- do pracy na pociag sune pod spora gorke, jak sie rano na nia wtocze to normalnie jakbym maraton przebiegla (nie to, ze kiedys probowalam)..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2014, 10:59

Reni, moremi, Simba, dorbie, Mala79, Sabina, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Cześć dziewczynki!

U mne temp nadal niska.
    Zrobiłam sobie dzis AMH , mam nadzieję, że jeszcze rezerwę mam. .. ze pesel jeszcze nie wystraszył jajów. Wynik za 7 dni
    o kurwa
    to masz stresa

Bliska 77, dorbie, Mega, Sabina lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    A serduszko sprawdzaliście? Pytam bo moja młodsza też ma sińce pod oczami i jak była malutka to lekarz kazał zbadać serce ze względu na te sińce. U nas wszystko ok się okazało.
    zaczynamy od krwi, serce ma starsza raz w roku sprawdzane ...nic mi nie mów

EwaT, caffe lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

‹‹ 5343 5344 5345 5346 5347 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ