35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
to żarcik, bo zasnę za chwilę..
- Jak masz na imię?
- Jak Andrzej.
- Jaki Andrzej?
- Każdy Andrzej...
Simba, Bliska 77, Bozia3, moremi, Mega, BISCA, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77, Bursztyn, Parka lubią tę wiadomość
-
To wersja dla ZUSu?Dorka1979 wrote:Tak na własnej działalności gospodarczej - mobilna kosmetyczka z zabiegami ultradźwiękowymi i falami radiowymi Rf

Jezdzisz po kobitach i sluchacie radia? Nie wiedzialam ze jest az takie zapotrzebowanie na takie uslugi w Twojej okolicy
Bliska 77, Bozia3, nick nieaktualny, Mega, BISCA, iwcia77, Bursztyn, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Bliska będzie dobrze
nick nieaktualny, Bliska 77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
nick nieaktualnyJa się witam kobiety

Kapta łóżko całe?
Małgoś ja do jutro jajo zniose a się nie doczekam na sikańca Twojego!
Ewuś te wodniste też płodne
ja tylko czasami mam taki ciągnący i to dzień i znika...
Laseczki miłego dnia
malgos741, EwaT, ania.g, moremi, kapturnica, Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny, Parka lubią tę wiadomość
-
przez moją niedoczynność tarczycy jedna i druga musi miec hormony kontrolowane co pół roku, na początku zawsze dziecko matki z niedoczynnością ma również, potem trzeba kontrolować. Dodatkowo młodsza ma coś nieładnie podkrążone oczy i sińce pod nimi i jest blada, lekarce się to nie podoba, mówi że jeśli ja miałam sporą anemię w ciąży to może po prostu to wynik tego i woli sprawdzić jak i tak będzie kłuta, powiedziała że jeśli hemoglobina będzie poniżej 11 to mamy sie zgłosić, bo w ogóle moze być troszkę obniżona bo dziecko w tym okresie może wchodzić w fizjologiczną lekką niedokrwistośćcaffe wrote:a czemu ma zlecone?
Simba, caffe, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bursztyn, Parka lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:znowu magnesy
normalnie zabije sie pięścią
hmm, moze tez zaczne zbierac?
Reni, moremi, Simba, nick nieaktualny, Elfik, Mega, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Paszczaaaaa... Dawaj brzucha, bo Cię Sabina wyprzedzi
malgos741, paszczakin, Mega, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Parka lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
A serduszko sprawdzaliście? Pytam bo moja młodsza też ma sińce pod oczami i jak była malutka to lekarz kazał zbadać serce ze względu na te sińce. U nas wszystko ok się okazało.Bliska 77 wrote:przez moją niedoczynność tarczycy jedna i druga musi miec hormony kontrolowane co pół roku, na początku zawsze dziecko matki z niedoczynnością ma również, potem trzeba kontrolować. Dodatkowo młodsza ma coś nieładnie podkrążone oczy i sińce pod nimi i jest blada, lekarce się to nie podoba, mówi że jeśli ja miałam sporą anemię w ciąży to może po prostu to wynik tego i woli sprawdzić jak i tak będzie kłuta, powiedziała że jeśli hemoglobina będzie poniżej 11 to mamy sie zgłosić, bo w ogóle moze być troszkę obniżona bo dziecko w tym okresie może wchodzić w fizjologiczną lekką niedokrwistość
Bliska 77 lubi tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
iwcia77 wrote:kurwa tosz to jest rozmiar spadachronu
kto ma takie cycki wielkie??? i do tego 75 pod biustem???
ha, ja zaliczylam lingerie (taki sklep profeska ze stanikami w GD) i witam z 70J
jak przed ciaza bylo 70H.. jak mi jeszcze kurwa urosnie, to sie zabije.
Ale kupilam sobie taki stanik wypas, ze ma tolerancje na zmiane michy o +/-1 rozmiar, wiec go po porodzie na karmnik przerobie..
no i mam przedluzki, bo obwod pod cyckami tez mi sie zwiekszy pozniej, nie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2014, 10:22
moremi, Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Wspolczuje...Bliska 77 wrote:przez moją niedoczynność tarczycy jedna i druga musi miec hormony kontrolowane co pół roku, na początku zawsze dziecko matki z niedoczynnością ma również, potem trzeba kontrolować. Dodatkowo młodsza ma coś nieładnie podkrążone oczy i sińce pod nimi i jest blada, lekarce się to nie podoba, mówi że jeśli ja miałam sporą anemię w ciąży to może po prostu to wynik tego i woli sprawdzić jak i tak będzie kłuta, powiedziała że jeśli hemoglobina będzie poniżej 11 to mamy sie zgłosić, bo w ogóle moze być troszkę obniżona bo dziecko w tym okresie może wchodzić w fizjologiczną lekką niedokrwistość
Aga, czy Ty jak mialas anemie w ciazy, to sie w jakis sposob objawialo?
Mnie tez sie zaczyna i ostatnio - szczegolnie po posilku - mam wrazenie, jakby odplywala mi krew z rak, karku i nog. Lekarz mowi ze to normalne (jak wszystko u niego...). Trwa to chwile, ale uczucie bardzo nieprzyjemne - jakby mi ktos jakis zawor z krwia na chwile zakrecal.
-
moremi wrote:Paszczaaaaa... Dawaj brzucha, bo Cię Sabina wyprzedzi

hehe, sukienki wieczorowej nadal nie wyprasowalam.. moze w weekend wrzuce..
wreszcie was doczytalam, wczoraj nie bylo sily, zgon zaliczylam- chyba ten zapierdziel przez ostatnie 4 miechy zaczyna mi bokami wylazic, ale u mnie niestety praca na razie zajac- nie ma mowy o dezercji w tym tygodniu nawet na dzien
do tego rzygam popoludniami jak kot, wczoraj globus do tego, myslalam, ze sie z podlogi w lazience nie zbiore... kisiel mi zycie uratowal, jedyne, co nie spowodowalo reakcji zwrotnej.. bede kurwa mialal dziecie wykarmione maka..
zdrowa dieta kobiety w ciazy to dla mnie obce pojecie..
moremi, Simba, nick nieaktualny, Mega, Reni, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny, Parka lubią tę wiadomość
-
To trzymam kciuki zeby było wszystko dobrze. Ważne, ze lekarka to kontroluje.Bliska 77 wrote:przez moją niedoczynność tarczycy jedna i druga musi miec hormony kontrolowane co pół roku, na początku zawsze dziecko matki z niedoczynnością ma również, potem trzeba kontrolować. Dodatkowo młodsza ma coś nieładnie podkrążone oczy i sińce pod nimi i jest blada, lekarce się to nie podoba, mówi że jeśli ja miałam sporą anemię w ciąży to może po prostu to wynik tego i woli sprawdzić jak i tak będzie kłuta, powiedziała że jeśli hemoglobina będzie poniżej 11 to mamy sie zgłosić, bo w ogóle moze być troszkę obniżona bo dziecko w tym okresie może wchodzić w fizjologiczną lekką niedokrwistość
-
Jeszcze banany tak samo smakują w obie stronypaszczakin wrote:hehe, sukienki wieczorowej nadal nie wyprasowalam.. moze w weekend wrzuce..
wreszcie was doczytalam, wczoraj nie bylo sily, zgon zaliczylam- chyba ten zapierdziel przez ostatnie 4 miechy zaczyna mi bokami wylazic, ale u mnie niestety praca na razie zajac- nie ma mowy o dezercji w tym tygodniu nawet na dzien
do tego rzygam popoludniami jak kot, wczoraj globus do tego, myslalam, ze sie z podlogi w lazience nie zbiore... kisiel mi zycie uratowal, jedyne, co nie spowodowalo reakcji zwrotnej.. bede kurwa mialal dziecie wykarmione maka..
zdrowa dieta kobiety w ciazy to dla mnie obce pojecie..
Simba, BISCA, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyCześć dziewczynki!
U mne temp nadal niska.
Zrobiłam sobie dzis AMH , mam nadzieję, że jeszcze rezerwę mam. .. ze pesel jeszcze nie wystraszył jajów. Wynik za 7 dni
moremi, Simba, Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, malgos741, iwcia77, nick nieaktualny, ania.g, Parka lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Jeszcze banany tak samo smakują w obie strony

spadowa.. ja nie mam problemu z rzyganiem, jestem master rzygacz wytrenowany kacami.. moge rzygac wszytkim, lata treningu
ale dziecie potrzebuje chyba jakis skladnikow odzywczych oprocz gownianych wegli, nie? no i ja sily kompletnie nie mam- do pracy na pociag sune pod spora gorke, jak sie rano na nia wtocze to normalnie jakbym maraton przebiegla (nie to, ze kiedys probowalam)..Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2014, 10:59
Reni, moremi, Simba, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
o kurwadorbie wrote:Cześć dziewczynki!
U mne temp nadal niska.
Zrobiłam sobie dzis AMH , mam nadzieję, że jeszcze rezerwę mam. .. ze pesel jeszcze nie wystraszył jajów. Wynik za 7 dni
to masz stresa
Bliska 77, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
zaczynamy od krwi, serce ma starsza raz w roku sprawdzane ...nic mi nie mówania.g wrote:A serduszko sprawdzaliście? Pytam bo moja młodsza też ma sińce pod oczami i jak była malutka to lekarz kazał zbadać serce ze względu na te sińce. U nas wszystko ok się okazało.
EwaT, caffe lubią tę wiadomość