35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
to żarcik, bo zasnę za chwilę..
- Jak masz na imię?
- Jak Andrzej.
- Jaki Andrzej?
- Każdy Andrzej...Simba, Bliska 77, Bozia3, moremi, Mega, BISCA, Sabina, Mala79, macduska, iwcia77, Bursztyn, Parka lubią tę wiadomość
-
Dorka1979 wrote:Tak na własnej działalności gospodarczej - mobilna kosmetyczka z zabiegami ultradźwiękowymi i falami radiowymi Rf
Jezdzisz po kobitach i sluchacie radia? Nie wiedzialam ze jest az takie zapotrzebowanie na takie uslugi w Twojej okolicyBliska 77, Bozia3, Pusurek, Mega, BISCA, iwcia77, Bursztyn, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa się witam kobiety
Kapta łóżko całe?
Małgoś ja do jutro jajo zniose a się nie doczekam na sikańca Twojego!
Ewuś te wodniste też płodneja tylko czasami mam taki ciągnący i to dzień i znika...
Laseczki miłego dniamalgos741, EwaT, ania.g, moremi, kapturnica, Mega, Sabina, Mala79, macduska, iwcia77, kkisia, Parka lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:a czemu ma zlecone?
Simba, caffe, Sabina, macduska, Bursztyn, Parka lubią tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:przez moją niedoczynność tarczycy jedna i druga musi miec hormony kontrolowane co pół roku, na początku zawsze dziecko matki z niedoczynnością ma również, potem trzeba kontrolować. Dodatkowo młodsza ma coś nieładnie podkrążone oczy i sińce pod nimi i jest blada, lekarce się to nie podoba, mówi że jeśli ja miałam sporą anemię w ciąży to może po prostu to wynik tego i woli sprawdzić jak i tak będzie kłuta, powiedziała że jeśli hemoglobina będzie poniżej 11 to mamy sie zgłosić, bo w ogóle moze być troszkę obniżona bo dziecko w tym okresie może wchodzić w fizjologiczną lekką niedokrwistość
Bliska 77 lubi tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
iwcia77 wrote:kurwa tosz to jest rozmiar spadachronu
kto ma takie cycki wielkie??? i do tego 75 pod biustem???
ha, ja zaliczylam lingerie (taki sklep profeska ze stanikami w GD) i witam z 70Jjak przed ciaza bylo 70H.. jak mi jeszcze kurwa urosnie, to sie zabije.
Ale kupilam sobie taki stanik wypas, ze ma tolerancje na zmiane michy o +/-1 rozmiar, wiec go po porodzie na karmnik przerobie..
no i mam przedluzki, bo obwod pod cyckami tez mi sie zwiekszy pozniej, nie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2014, 10:22
moremi, Mega, Sabina, macduska, iwcia77, kkisia, peppapig, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:przez moją niedoczynność tarczycy jedna i druga musi miec hormony kontrolowane co pół roku, na początku zawsze dziecko matki z niedoczynnością ma również, potem trzeba kontrolować. Dodatkowo młodsza ma coś nieładnie podkrążone oczy i sińce pod nimi i jest blada, lekarce się to nie podoba, mówi że jeśli ja miałam sporą anemię w ciąży to może po prostu to wynik tego i woli sprawdzić jak i tak będzie kłuta, powiedziała że jeśli hemoglobina będzie poniżej 11 to mamy sie zgłosić, bo w ogóle moze być troszkę obniżona bo dziecko w tym okresie może wchodzić w fizjologiczną lekką niedokrwistość
Aga, czy Ty jak mialas anemie w ciazy, to sie w jakis sposob objawialo?
Mnie tez sie zaczyna i ostatnio - szczegolnie po posilku - mam wrazenie, jakby odplywala mi krew z rak, karku i nog. Lekarz mowi ze to normalne (jak wszystko u niego...). Trwa to chwile, ale uczucie bardzo nieprzyjemne - jakby mi ktos jakis zawor z krwia na chwile zakrecal.Bliska 77 lubi tę wiadomość
-
moremi wrote:Paszczaaaaa... Dawaj brzucha, bo Cię Sabina wyprzedzi
hehe, sukienki wieczorowej nadal nie wyprasowalam.. moze w weekend wrzuce..
wreszcie was doczytalam, wczoraj nie bylo sily, zgon zaliczylam- chyba ten zapierdziel przez ostatnie 4 miechy zaczyna mi bokami wylazic, ale u mnie niestety praca na razie zajac- nie ma mowy o dezercji w tym tygodniu nawet na dzien
do tego rzygam popoludniami jak kot, wczoraj globus do tego, myslalam, ze sie z podlogi w lazience nie zbiore... kisiel mi zycie uratowal, jedyne, co nie spowodowalo reakcji zwrotnej.. bede kurwa mialal dziecie wykarmione maka..
zdrowa dieta kobiety w ciazy to dla mnie obce pojecie..
moremi, Simba, Pusurek, Mega, Reni, Mala79, Sabina, macduska, iwcia77, kkisia, Parka lubią tę wiadomość
-
Bliska 77 lubi tę wiadomość
-
paszczakin wrote:hehe, sukienki wieczorowej nadal nie wyprasowalam.. moze w weekend wrzuce..
wreszcie was doczytalam, wczoraj nie bylo sily, zgon zaliczylam- chyba ten zapierdziel przez ostatnie 4 miechy zaczyna mi bokami wylazic, ale u mnie niestety praca na razie zajac- nie ma mowy o dezercji w tym tygodniu nawet na dzien
do tego rzygam popoludniami jak kot, wczoraj globus do tego, myslalam, ze sie z podlogi w lazience nie zbiore... kisiel mi zycie uratowal, jedyne, co nie spowodowalo reakcji zwrotnej.. bede kurwa mialal dziecie wykarmione maka..
zdrowa dieta kobiety w ciazy to dla mnie obce pojecie..Simba, BISCA, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyCześć dziewczynki!
U mne temp nadal niska.
Zrobiłam sobie dzis AMH , mam nadzieję, że jeszcze rezerwę mam. .. ze pesel jeszcze nie wystraszył jajów. Wynik za 7 dni
moremi, Simba, Mega, Mala79, macduska, malgos741, iwcia77, kkisia, ania.g, Parka lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Jeszcze banany tak samo smakują w obie strony
spadowa.. ja nie mam problemu z rzyganiem, jestem master rzygacz wytrenowany kacami.. moge rzygac wszytkim, lata treningu
ale dziecie potrzebuje chyba jakis skladnikow odzywczych oprocz gownianych wegli, nie? no i ja sily kompletnie nie mam- do pracy na pociag sune pod spora gorke, jak sie rano na nia wtocze to normalnie jakbym maraton przebiegla (nie to, ze kiedys probowalam)..Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2014, 10:59
Reni, moremi, Simba, dorbie, Mala79, Sabina, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Cześć dziewczynki!
U mne temp nadal niska.
Zrobiłam sobie dzis AMH , mam nadzieję, że jeszcze rezerwę mam. .. ze pesel jeszcze nie wystraszył jajów. Wynik za 7 dni
to masz stresaBliska 77, dorbie, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:A serduszko sprawdzaliście? Pytam bo moja młodsza też ma sińce pod oczami i jak była malutka to lekarz kazał zbadać serce ze względu na te sińce. U nas wszystko ok się okazało.
EwaT, caffe lubią tę wiadomość