35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
moremi wrote:Tam drozej niż w tym moim sklepie. I tam hurtowo testy za złotówkę kupuję. Nie czaję się tak jak Małgosia, tylko od 11 dpo robię jak leci. Kto bogatemu zabroni?
moremi, Dorka1979, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja dotarlam do domku najadlam sie wykapalam zagladam do dzienniczka Syna a tam uwaga od pani z w-fu Dawid dzisiaj przeszkadzal w prowadzeniu lekcji pierwszy raz nie jestem zla bo wciaz slyszalam ze moj Syn to b grzeczny i cichutki jest a tu taka niespodzianka na wieczor
iwcia77, Dorka1979, dorbie, moremi, ania.g, BISCA, Mega, Parka, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:
jaciepierdykam - co to za rozmiar!!!!!!!!!!!!!!!!!! a ja tu sie ciesze zem skoczyla na 75 c ...( z 75 a)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2014, 23:45
iwcia77, moremi, kapturnica, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
Dorka1979 wrote:Teraz to są te rozmiary dobrze sprecyzowane, bo kiedyś to chba kończyła się rozmiarówka na FF a teraz te FF to G i tak dalej u jednego gościa na allegro znalazłam rozmiarowkę rozpisaną która pasuje do tej co mi w sklepie brafitierka dobrała i on ma do rozmiaru 75k
kto ma takie cycki wielkie??? i do tego 75 pod biustem???
Mala79, Dorka1979, moremi, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:
jaciepierdykam - co to za rozmiar!!!!!!!!!!!!!!!!!! a ja tu sie ciesze zem skoczyla na 75 c ...( z 75 a)
iwcia77, moremi, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
Mala79 wrote:ja tez z takich biedronek startowalam cieszylam sie z cyckow poki karmilam Mlodego ze byly takie duze, a teraz znowu biedronki no ale coz poradzic nie wszystko mozna miec idealne i takie jak sie chce
Mala79, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAle ja prze pierwszą ciążą miałam 70b i nie wróciłam do tego rozmiaru już nigdy a jak już miałam 75d to mama do mnie z tekstem że u nas duże piersi są rodzinne i że jeszcze mi urosną, no i miała rację.
iwcia77, Mala79, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
Dorka1979 wrote:Ale ja prze pierwszą ciążą miałam 70b i nie wróciłam do tego rozmiaru już nigdy a jak już miałam 75d to mama do mnie z tekstem że u nas duże piersi są rodzinne i że jeszcze mi urosną, no i miała rację.
Dorka1979, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDorka1979 wrote:Ale ja prze pierwszą ciążą miałam 70b i nie wróciłam do tego rozmiaru już nigdy a jak już miałam 75d to mama do mnie z tekstem że u nas duże piersi są rodzinne i że jeszcze mi urosną, no i miała rację.
iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość