X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 23:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka1979 wrote:
    A tak dla sprostowania to Ty możesz sobie pozwolić, bo ja zaczynałam z wagą 72 kg przed ciążą
    u ciebie to cycki tyle wazyly jak widze na obrazku ;D

moremi, Dorka1979, Simba, BISCA lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 23:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Tam drozej niż w tym moim sklepie. I tam hurtowo testy za złotówkę kupuję. Nie czaję się tak jak Małgosia, tylko od 11 dpo robię jak leci. Kto bogatemu zabroni? ;)
    a jak! im szybciej prawda wyjdzie na jaw tym szybciej przechodzi sie do dalszych dzialan :)

moremi, Dorka1979, Parka lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 23:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To dobranoc.
    A Reni, to coś długo sika tym psem.

iwcia77, Dorka1979, Mala79, Reni, Simba, BISCA, Mega, Sabina, Parka lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 23:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    To dobranoc.
    A Reni, to coś długo sika tym psem.
    nie , ona wrocila, dodala obrazek ze jeszcze ostatnie lookniecie na fb i sie wylacza :)

moremi, Reni, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2014, 23:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    u ciebie to cycki tyle wazyly jak widze na obrazku ;D
    To ciekawe ile teraz ważą jak doszłam do 75i?

iwcia77, moremi, Mega lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 23:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka1979 wrote:
    To ciekawe ile teraz ważą jak doszłam do 75i?
    :-O jaciepierdykam - co to za rozmiar!!!!!!!!!!!!!!!!!! a ja tu sie ciesze zem skoczyla na 75 c ...( z 75 a) ;D

moremi, Dorka1979, Mala79, kapturnica, Mega, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2014, 23:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dotarlam do domku najadlam sie wykapalam zagladam do dzienniczka Syna a tam uwaga od pani z w-fu Dawid dzisiaj przeszkadzal w prowadzeniu lekcji pierwszy raz nie jestem zla bo wciaz slyszalam ze moj Syn to b grzeczny i cichutki jest a tu taka niespodzianka na wieczor

iwcia77, Dorka1979, dorbie, moremi, ania.g, BISCA, Mega, Parka, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2014, 23:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    :-O jaciepierdykam - co to za rozmiar!!!!!!!!!!!!!!!!!! a ja tu sie ciesze zem skoczyla na 75 c ...( z 75 a) ;D
    Teraz to są te rozmiary dobrze sprecyzowane, bo kiedyś to chba kończyła się rozmiarówka na FF a teraz te FF to G i tak dalej u jednego gościa na allegro znalazłam rozmiarowkę rozpisaną która pasuje do tej co mi w sklepie brafitierka dobrała i on ma do rozmiaru 75k czyli namioty ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2014, 23:45

iwcia77, moremi, kapturnica, Mega, Sabina lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 23:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka1979 wrote:
    Teraz to są te rozmiary dobrze sprecyzowane, bo kiedyś to chba kończyła się rozmiarówka na FF a teraz te FF to G i tak dalej u jednego gościa na allegro znalazłam rozmiarowkę rozpisaną która pasuje do tej co mi w sklepie brafitierka dobrała i on ma do rozmiaru 75k
    kurwa tosz to jest rozmiar spadachronu :-O kto ma takie cycki wielkie??? i do tego 75 pod biustem???

Mala79, Dorka1979, moremi, kapturnica lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2014, 23:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    ja tez z takich biedronek startowalam cieszylam sie z cyckow poki karmilam Mlodego ze byly takie duze, a teraz znowu biedronki no ale coz poradzic nie wszystko mozna miec idealne i takie jak sie chce ;-)

iwcia77, moremi, BISCA, Mega lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 23:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala79 wrote:
    ja tez z takich biedronek startowalam cieszylam sie z cyckow poki karmilam Mlodego ze byly takie duze, a teraz znowu biedronki no ale coz poradzic nie wszystko mozna miec idealne i takie jak sie chce ;-)
    no wiem, pocieszam sie ze male a zdrowe :)

Mala79, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2014, 23:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    no wiem, pocieszam sie ze male a zdrowe :)
    No ba ze zdrowe to podstawa! Jak to moj facet mowi one sa takie w sam raz do raczek ;-)

iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2014, 23:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale ja prze pierwszą ciążą miałam 70b i nie wróciłam do tego rozmiaru już nigdy a jak już miałam 75d to mama do mnie z tekstem że u nas duże piersi są rodzinne i że jeszcze mi urosną, no i miała rację.

iwcia77, Mala79, moremi, Mega lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 23:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala79 wrote:
    No ba ze zdrowe to podstawa! Jak to moj facet mowi one sa takie w sam raz do raczek ;-)
    tak, sportowy rozmiar :)

Mala79, moremi lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 23:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka1979 wrote:
    Ale ja prze pierwszą ciążą miałam 70b i nie wróciłam do tego rozmiaru już nigdy a jak już miałam 75d to mama do mnie z tekstem że u nas duże piersi są rodzinne i że jeszcze mi urosną, no i miała rację.
    no to zaluje zesmy nie rodzina ;D

Dorka1979, moremi, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2014, 23:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakby tu powiedzieć, chyba pierwszy raz to ja przed czasem pójdę spać. I jak tu Was zostawić?

iwcia77, Mala79, BISCA, Bozia3 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 00:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka1979 wrote:
    Jakby tu powiedzieć, chyba pierwszy raz to ja przed czasem pójdę spać. I jak tu Was zostawić?
    ja tez juz ide :D dobranocka i do jutra :)

Mala79 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2014, 00:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pa pa dobranoc.

iwcia77, Mala79 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2014, 00:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka1979 wrote:
    To jest jeszcze szansa ze i mi urosna haha moja mama ma d a siorka e to moze i mnie jeszcze sie zmienia - ale tak na powaznie to jam juz przyzwyczajona do malych ;-)

iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 00:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie pocieszajcie sie i tak nam obwisną ;)

iwcia77, Mala79, Simba, moremi, kapturnica, ania.g, BISCA, Sabina, Bozia3 lubią tę wiadomość

‹‹ 5340 5341 5342 5343 5344 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ