WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 23:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka1979 wrote:
    A tak dla sprostowania to Ty możesz sobie pozwolić, bo ja zaczynałam z wagą 72 kg przed ciążą
    u ciebie to cycki tyle wazyly jak widze na obrazku ;D

moremi, Dorka1979, Simba, BISCA lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 23:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Tam drozej niż w tym moim sklepie. I tam hurtowo testy za złotówkę kupuję. Nie czaję się tak jak Małgosia, tylko od 11 dpo robię jak leci. Kto bogatemu zabroni? ;)
    a jak! im szybciej prawda wyjdzie na jaw tym szybciej przechodzi sie do dalszych dzialan :)

moremi, Dorka1979, Parka lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 23:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To dobranoc.
    A Reni, to coś długo sika tym psem.

iwcia77, Dorka1979, Mala79, Reni, Simba, BISCA, Mega, Sabina, Parka lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 23:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    To dobranoc.
    A Reni, to coś długo sika tym psem.
    nie , ona wrocila, dodala obrazek ze jeszcze ostatnie lookniecie na fb i sie wylacza :)

moremi, Reni, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2014, 23:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    u ciebie to cycki tyle wazyly jak widze na obrazku ;D
    To ciekawe ile teraz ważą jak doszłam do 75i?

iwcia77, moremi, Mega lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 23:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka1979 wrote:
    To ciekawe ile teraz ważą jak doszłam do 75i?
    :-O jaciepierdykam - co to za rozmiar!!!!!!!!!!!!!!!!!! a ja tu sie ciesze zem skoczyla na 75 c ...( z 75 a) ;D

moremi, Dorka1979, Mala79, kapturnica, Mega, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2014, 23:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dotarlam do domku najadlam sie wykapalam zagladam do dzienniczka Syna a tam uwaga od pani z w-fu Dawid dzisiaj przeszkadzal w prowadzeniu lekcji pierwszy raz nie jestem zla bo wciaz slyszalam ze moj Syn to b grzeczny i cichutki jest a tu taka niespodzianka na wieczor

iwcia77, Dorka1979, dorbie, moremi, ania.g, BISCA, Mega, Parka, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2014, 23:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    :-O jaciepierdykam - co to za rozmiar!!!!!!!!!!!!!!!!!! a ja tu sie ciesze zem skoczyla na 75 c ...( z 75 a) ;D
    Teraz to są te rozmiary dobrze sprecyzowane, bo kiedyś to chba kończyła się rozmiarówka na FF a teraz te FF to G i tak dalej u jednego gościa na allegro znalazłam rozmiarowkę rozpisaną która pasuje do tej co mi w sklepie brafitierka dobrała i on ma do rozmiaru 75k czyli namioty ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2014, 23:45

iwcia77, moremi, kapturnica, Mega, Sabina lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 23:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka1979 wrote:
    Teraz to są te rozmiary dobrze sprecyzowane, bo kiedyś to chba kończyła się rozmiarówka na FF a teraz te FF to G i tak dalej u jednego gościa na allegro znalazłam rozmiarowkę rozpisaną która pasuje do tej co mi w sklepie brafitierka dobrała i on ma do rozmiaru 75k
    kurwa tosz to jest rozmiar spadachronu :-O kto ma takie cycki wielkie??? i do tego 75 pod biustem???

Mala79, Dorka1979, moremi, kapturnica lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2014, 23:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    ja tez z takich biedronek startowalam cieszylam sie z cyckow poki karmilam Mlodego ze byly takie duze, a teraz znowu biedronki no ale coz poradzic nie wszystko mozna miec idealne i takie jak sie chce ;-)

iwcia77, moremi, BISCA, Mega lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 23:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala79 wrote:
    ja tez z takich biedronek startowalam cieszylam sie z cyckow poki karmilam Mlodego ze byly takie duze, a teraz znowu biedronki no ale coz poradzic nie wszystko mozna miec idealne i takie jak sie chce ;-)
    no wiem, pocieszam sie ze male a zdrowe :)

Mala79, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2014, 23:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    no wiem, pocieszam sie ze male a zdrowe :)
    No ba ze zdrowe to podstawa! Jak to moj facet mowi one sa takie w sam raz do raczek ;-)

iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2014, 23:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale ja prze pierwszą ciążą miałam 70b i nie wróciłam do tego rozmiaru już nigdy a jak już miałam 75d to mama do mnie z tekstem że u nas duże piersi są rodzinne i że jeszcze mi urosną, no i miała rację.

iwcia77, Mala79, moremi, Mega lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 23:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala79 wrote:
    No ba ze zdrowe to podstawa! Jak to moj facet mowi one sa takie w sam raz do raczek ;-)
    tak, sportowy rozmiar :)

Mala79, moremi lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 23:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka1979 wrote:
    Ale ja prze pierwszą ciążą miałam 70b i nie wróciłam do tego rozmiaru już nigdy a jak już miałam 75d to mama do mnie z tekstem że u nas duże piersi są rodzinne i że jeszcze mi urosną, no i miała rację.
    no to zaluje zesmy nie rodzina ;D

Dorka1979, moremi, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2014, 23:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakby tu powiedzieć, chyba pierwszy raz to ja przed czasem pójdę spać. I jak tu Was zostawić?

iwcia77, Mala79, BISCA, Bozia3 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 00:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka1979 wrote:
    Jakby tu powiedzieć, chyba pierwszy raz to ja przed czasem pójdę spać. I jak tu Was zostawić?
    ja tez juz ide :D dobranocka i do jutra :)

Mala79 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2014, 00:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pa pa dobranoc.

iwcia77, Mala79 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2014, 00:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka1979 wrote:
    To jest jeszcze szansa ze i mi urosna haha moja mama ma d a siorka e to moze i mnie jeszcze sie zmienia - ale tak na powaznie to jam juz przyzwyczajona do malych ;-)

iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 00:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie pocieszajcie sie i tak nam obwisną ;)

iwcia77, Mala79, Simba, moremi, kapturnica, ania.g, BISCA, Sabina, Bozia3 lubią tę wiadomość

‹‹ 5340 5341 5342 5343 5344 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ