35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Sabina wrote:Witam
Jeszcze raz dziękuje za tyle pozytywnych emocji, które mi niesiecieJak uwierzę, to zacznę się tak samo cieszyć
Na razie zwracam się z zapytaniem HELP!!!!!!
Do przyszłego wtorku starczy mi dupka, a planowałam umówić się na wizytę najwcześniej na piątek, bo wcześniej i tak nie ma po co. Boję się odstawić dupka, a mam w domu lutkę pod język. Mogę ją zacząć brać czy raczej nie eksperymentować? -
nick nieaktualnyEwaT wrote:Sabina daj pyska
i opowiedz prosze jak to sie stało że zaszłaś?
Wrrróć - sama se wzięłam i tu był chyba klucz, bo to ja go targałam do łózka, a nie on mnieNie narzekał broń Boże, zachwycony był
EwaT, moremi, iwcia77, malgos741, macduska, Dorka1979, Mala79, Iwone, Mega lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:Sabina daj pyska
i opowiedz prosze jak to sie stało że zaszłaś?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2014, 21:15
EwaT, malgos741, kapturnica, macduska, Dorka1979, Mala79, Iwone lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Dałam męzowi
Wrrróć - sama se wzięłam i tu był chyba klucz, bo to ja go targałam do łózka, a nie on mnieNie narzekał broń Boże, zachwycony był
moremi, iwcia77, caffe, Sabina, malgos741, macduska, Mega lubią tę wiadomość
-
Jeszcze raz dziękuje za tyle pozytywnych emocji, które mi niesiecieJak uwierzę, to zacznę się tak samo cieszyć
Do przyszłego wtorku starczy mi dupka, a planowałam umówić się na wizytę najwcześniej na piątek, bo wcześniej i tak nie ma po co. Boję się odstawić dupka, a mam w domu lutkę pod język. Mogę ją zacząć brać czy raczej nie eksperymentować?iwcia77, Sabina, malgos741, dorbie lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Do przyszłego wtorku starczy mi dupka, a planowałam umówić się na wizytę najwcześniej na piątek, bo wcześniej i tak nie ma po co. Boję się odstawić dupka, a mam w domu lutkę pod język. Mogę ją zacząć brać czy raczej nie eksperymentować?
Ja nie pomoge. Boje sie przedawkowac kwas foliowy i wiesioleknic wiecej nie biore
iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:jakoś szczególnie mu dałas czy tak normalnie po chłopsku?
I chyba pierwszy raz sie nie martwiłam czy się wyleje czy się nie wyleje
malgos741, EwaT, iwcia77, moremi, Alis, Dorka1979, Iwone, Mega lubią tę wiadomość
-
No i cieszę się ze swojego kieszonkowego rozmiaru. Proszę jakie sliczne ciuszki znalazłam. http://www.merino.com.pl/pl/p/Kids-Diamonds-LS-Hood-200/962
I to http://www.merino.com.pl/pl/p/Kids-Legging-200/592
I to też nie jest szczególnie drogie http://www.merino.com.pl/pl/p/Kids-Oasis-200/593Pusurek, iwcia77, Mala79 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnymacduska wrote:Zadanie na dzisiaj dla was:
Mam zorganizować przyjątko dla 8 osób + 9 dzici ( 14-10 lat) w sobotę
i proszę o podpowiedź jakiś fajnych, nieskomplikowanych acz efektownych dań, którymi powalę przybyłych gości na kolana.
Ja proponuję nuggetsy i pieczone zmieniaki
Nuggetsy z podłużnie ciętych kawałków piersi kurczaka moczonych przez noc lub kilka godzin w kefirze, potem obtoczonych w tłuczonych krakersach i pieczonych w piekarniku na papierze. Ziemniaki gotuje się w mundurkach, przecina na pół, wydrąża częsciowo, potem ten miąższ miksuje się z mozarella i ketchupem do smaku i zapieka się w piekarniku Wszystko razem w piekarniku ok 30minut.
Do tego jak najbardziej sałatki z sałatą
Ja lupię taka prostą
feta
mango
rukola
pestki słonecznika
polane oliwą i posypane ziołami prowansalskimi
albo
awokado
pomidor
ogórek
grillowana cukinia lub dynia prażona w piekarniku
sałata
polane oliwą i posypane ziołami i pestkami słonecznika i dyniiwcia77, macduska, Simba, Mala79 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyParka wrote:Sabina, a jakie masz objawy?
Mi przed okresem może tylko ciut się zwiększały,a teraz sporo
I mocno boli mnie dół brzucha. W ciąży z córą też mocno mnie bolało, tylko że teraz mam straszne schizy. Boję się, że chwilę to się skończy
Nawet nie umiem się cieszyć. No niby się cieszę, ale nie wierzę nic a nic.
Mam ciągle wrażenie, jakbym dostaławała okresu, więc latam jak ta głupia do wc i oglądam majtyZe schizuje na amen. Nawet ksiondz A nie da wtedy rozgrzeszenia
moremi, macduska, iwcia77, malgos741, EwaT, Parka, BISCA, Dorka1979, Mala79, Iwone, Mega, caffe, Alis lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny