35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
dorbie wrote:Czy słyszałyście taką opinię,że po odstawieniu tabletek antykoncepcyjnych są nieregularne miesiączki?
Czuję się jakbym była po jajeczkowaniu,śluz skąpy kremowy, cycki miękkie, a nie wzrosła mi tempka, dziś 36,43.
idę jutro do gin, by zobaczyła ten pecherzyk, co miał pęknąc, ale denerwuję się.
I wkrecam się,że może ja juz nie będe mogła...
Endo chyba miałam 6 w 19dc, to małodorbie, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
dorbie wrote:No pocieszenia chciałam
a) akurat nie ma na forum tych uczonych w temacie
b) na forum sa te co sie nie znaja i dlatego nic nie pisza
poczekaj az moze Kapcia cos ci powie...moremi, BISCA, Iwone lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyania.g wrote:Ja miałam kompletny jebnik po tabletkach. Mój organizm potrzebował pół roku żeby dojść do siebie. Pierwszy cykl po odstawieniu trwał 53 dni. A potem stopniowo coraz krócej aż do mojej normy 30/31 dni.
Dzięki
Czyli to prawda, a nie wierzyłam. Może dlatego moja gin tak do tego podeszła. Musze ją juto więcej wypytać.iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Ja miałam kompletny jebnik po tabletkach. Mój organizm potrzebował pół roku żeby dojść do siebie. Pierwszy cykl po odstawieniu trwał 53 dni. A potem stopniowo coraz krócej aż do mojej normy 30/31 dni.
sie pojawila
BISCA lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZadanie na dzisiaj dla was:
Mam zorganizować przyjątko dla 8 osób + 9 dzici ( 14-10 lat) w sobotę
i proszę o podpowiedź jakiś fajnych, nieskomplikowanych acz efektownych dań, którymi powalę przybyłych gości na kolana.iwcia77, kkisia, moremi, caffe, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydorbie wrote:Dzięki
Czyli to prawda, a nie wierzyłam. Może dlatego moja gin tak do tego podeszła. Musze ją juto więcej wypytać.dorbie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:A ja dzisiaj smażę panierowanego camemberta i podaję go z sałatką z mixu sałat i roszponki z pomidorem, ogórkiem i sosem włoskim, a do tego grzanki czosnkowe
i w dupie mam kalorie
A dasz troszke, podzielisz sie uwielbiam panierowanego camembertaiwcia77, caffe lubią tę wiadomość
-
peppapig wrote:Właśnie nie widzę twojego wykresu kiedyś wyrzuciłaś mnie ze znajomych
Czyli pękło tempka z 36,5 poszła ażesz na 37 czyli jest dobrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2014, 18:55
iwcia77, peppapig lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Zadanie na dzisiaj dla was:
i proszę o podpowiedź jakiś fajnych, nieskomplikowanych acz efektownych dań, którymi powalę przybyłych gości na kolana.macduska, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymalgos741 wrote:Pepa mi czasami skakała wyżej
Mam nadzieje ze moje marne bzykoserce da rade...
Bo chyba w czwartek- piątek była owulka jeszcze przed pregnylem... Nie chce już iść na USG poczekam trochę
malgos741, caffe lubią tę wiadomość
-
dorbie napisała:
Czy słyszałyście taką opinię,że po odstawieniu tabletek antykoncepcyjnych są nieregularne miesiączki?
Czuję się jakbym była po jajeczkowaniu,śluz skąpy kremowy, cycki miękkie, a nie wzrosła mi tempka, dziś 36,43.
idę jutro do gin, by zobaczyła ten pecherzyk, co miał pęknąc, ale denerwuję się.
I wkrecam się,że może ja juz nie będe mogła...
Endo chyba miałam 6 w 19dc, to mało([/QUOTE]
Ja znow po nastu latach tabsow zaraz po odstawieniu mialam po 30dniach cykl i tak srednio do dzis...U mnie antyki ratowaly moje jajniki przy pcosWiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2014, 19:02
moremi, dorbie lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:iwcia, jakaś sałatka włoska?
salata brazylijska ( lodowa), badz pekinska
pomidorki koktajlowe
mozarella pokrojona w kostke
tunczyk z puszki odsaczony z oleju
rukola- nie kazdy lubi a dzieci to juz wogole
oliwki czarne- jak wyzej
kapary- jak wyzej
mozesz dodac jajka ugotowane i kukurydze jak lubisz
oliwa z oliwek, ocet balsamiczny a jak nie lubisz to pokropic cytryna, sol, pieprz do smakumacduska, malgos741, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymacduska wrote:Zadanie na dzisiaj dla was:
i proszę o podpowiedź jakiś fajnych, nieskomplikowanych acz efektownych dań, którymi powalę przybyłych gości na kolana.
seler ze słoika 1l
Puszka kukurydzy
5 jajek na twardo
Pokrojony drobno por
Ananas z puszki pokrojony w kostkę
2 jabłka pokrojone w kostkę
Majonez sól pieprz
Cała moja rodzina ją uwielbia
macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny