WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia zalukaj tutaj :

http://www.adampolbielizna.pl/koszulki-welniane-z-jedwabiem-bez-rekawow-7910842-p-452.html

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2014, 16:21

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    http://www.adampolbielizna.pl/koszulki-welniane-z-jedwabiem-bez-rekawow-7910842-p-452.html
    dzięki - coś poszukam...trochę one babciowate, no ale jeśli grzeją to super

iwcia77 lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    dzięki - coś poszukam...trochę one babciowate, no ale jeśli grzeją to super
    nie jest tak zle, grzeja, grzeja ale polecam te z krotkim i dlugim rekawem , te na ramiaczkach grzeja tylko plecki :) , kup 1 na probe np czarna , to ci sie nie bedzie babciowato kojarzyc :D

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ..a i zeby tej welny nie bylo od strony skory, bo cie bedzie gryzlo :D welna tylko po zewnetrznej stronie a od srodka gruba bawelna -to wazne !

Bursztyn lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2014, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    Bozia zalukaj tutaj :

Malo troche welny w welnie. :/

iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2014, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    ..a i zeby tej welny nie bylo od strony skory, bo cie bedzie gryzlo :D welna tylko po zewnetrznej stronie a od srodka gruba bawelna -to wazne !
    Iwcia, Wloszko. Przeca wlasnie bawelna nie grzeje, ona jeszcze do tego pot trzyma i nie oddaje. Musi byc welna od skory. TA welna nie gryzie, jest mieciutka i aksamitna.
    2 lata Norwezki mnie uczyly, jak to dziala. A ja nie i nie ( bo nie stac mnie bylo na koszulke za kase, za ktora ja kupowalam jedzenia na tydzien ;) ). Ale jak sie przekonalam, to umarl w butach! Jestem pierwsza ambasadorka welny na swiecie. ;)

iwcia77, caffe, dorbie, Bliska 77, moremi lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Malo troche welny w welnie. :/
    fakt , tez dopiero zwrocialm uwage ale to tylko tak na szybko wrzucilam zeby dac Bozi idee o co kamon...

Pusurek lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    ale Mango widzialas na forum czy w realu?
    tutaj tutaj, komentowała wykres

iwcia77 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    fakt , tez dopiero zwrocialm uwage ale to tylko tak na szybko wrzucilam zeby dac Bozi idee o co kamon...
    I pacz pan modnisie. Babciowate... ;)

iwcia77, kapturnica, Bozia3 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Iwcia, Wloszko. Przeca wlasnie bawelna nie grzeje, ona jeszcze do tego pot trzyma i nie oddaje. Musi byc welna od skory. TA welna nie gryzie, jest mieciutka i aksamitna.
    2 lata Norwezki mnie uczyly, jak to dziala. A ja nie i nie ( bo nie stac mnie bylo na koszulke za kase, za ktora ja kupowalam jedzenia na tydzien ;) ). Ale jak sie przekonalam, to umarl w butach! Jestem pierwsza ambasadorka welny na swiecie. ;)
    tutaj nie ma welny , ktora nie gryzie, chodzi o to, ze od skory jest bawelna ocieplana a na wierzchu jest welna, wiec i tak jest cieplusio

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    tutaj tutaj, komentowała wykres
    aha, no chyba nie ma szans zeby wrocila do nas , dostala zasluzoa bure od moremi i sie obrazila na amen :(

Bursztyn, moremi, Iwone lubią tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    to wyobraz sobie te wloskie tropikalne ..., czarne grubasy z podwojnym brzuchem i grubymi owlosionymi nogmi...mi ostatnio na kontakcie taki siedzial ..w nocy- ryk na cale osiedle- alojz wyskoczyl z wyra bo mysl, ze rodze a ja sparalizowana nad tym wlacznikiem od swiatla i rycze...

No, ja reaguje dokladnie tak samo : rycze. Zawsze sobie wmawiam, ze to nic strasznego ale jak sie pojawi jakis pajak to mnie zdrowy rozsadek od razu odpuszcza; Kiedys moj M byl w pracy na noc (wracal ok 2H nad ranem).Ja w domu sama. W naszej sypialni byl pajak. Siedzialam od 22H30 do 2H wpatrujac sie w te okropne zwierze, zeby nie ucieklo. Zabic nie mam odwagi .... Przyjechal M z pracy, zabil pajaka, powiedzial ze jestem glupia, przyznalam mu racje i poszlam spac ;) masakra. Nienawize pajakow

Pusurek, iwcia77, Bursztyn, caffe, kapturnica, kkisia, Simba, Iwone, Mega, paszczakin lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2014, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy słyszałyście taką opinię,że po odstawieniu tabletek antykoncepcyjnych są nieregularne miesiączki?
    Czuję się jakbym była po jajeczkowaniu,śluz skąpy kremowy, cycki miękkie, a nie wzrosła mi tempka, dziś 36,43.
    idę jutro do gin, by zobaczyła ten pecherzyk, co miał pęknąc, ale denerwuję się.
    I wkrecam się,że może ja juz nie będe mogła...
    Endo chyba miałam 6 w 19dc, to mało

Simba lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2014, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heh, tak w ogole w temacie welny. To jest podstawowa czesc garderoby narciarza norweskiego. Na to sie z reguly bierze tylko kurtke i spodnie i wio ( ja czasem biore cienki polarek, ale nie zawsze ). Ale kiedy sie wraca z nart, to zrzuca sie tylko wierzchnie ciuchy i lazi w tej welnie. Ona ma z reguly fajowe kolory, rozne wstawki, mozna w tym paradowac. Ma tez takie wlasciwosci, ze sie rozciaga ( nie kupuje sie wiekszej, chyba, ze sie chce ja gotowac w praniu ;) ), wiec zajebiscie seksownie wisi na tylku. I tak chodzimy jak te menele, w geterkach ( chlop tez ) wiszacych na dupie w trojeczke. Widok przedni ;) W tym roku dolaczy do nas Adas, ale ze ma pieluche, to nie bedzie mu jedynemu nic wisialo. ;)

iwcia77, moremi, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2014, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry witam sie przy poniedzialku :-) zycze udanej reszty dnia i spokojnego wieczoru...

iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ja mam arachnofobie
    http://www.tvn24.pl/kultura-styl,8/katie-melua-slyszala-szelest-w-uchu-lekarz-znalazl-tam-pajaka,484419.html?fb_action_ids=10205283954364404&fb_action_types=og.recommends

a po czymś takim urwałabym sobie łeb przy samej dupie!

o kurwa

iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    No, ja reaguje dokladnie tak samo : rycze. Zawsze sobie wmawiam, ze to nic strasznego ale jak sie pojawi jakis pajak to mnie zdrowy rozsadek od razu odpuszcza; Kiedys moj M byl w pracy na noc (wracal ok 2H nad ranem).Ja w domu sama. W naszej sypialni byl pajak. Siedzialam od 22H30 do 2H wpatrujac sie w te okropne zwierze, zeby nie ucieklo. Zabic nie mam odwagi .... Przyjechal M z pracy, zabil pajaka, powiedzial ze jestem glupia, przyznalam mu racje i poszlam spac ;) masakra. Nienawize pajakow
    ja mam to samo...bede sparalizowana, obserwowala pol nocy, nie zgasze swiatla, nie zasne poki martwego nie zobacze...ja najpierw traktuje go srodkiem owadobojczym , wtedy on spada na podloge i ja go kapciem szybko coby nie uciekl, ble :( a jak slysze te chrzeszczenie miazdzacego sie brzycha pod moim kapciem to juz juz wogole mam mine zabojcy :(

malgos741, BISCA, Mega lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    tutaj nie ma welny , ktora nie gryzie, chodzi o to, ze od skory jest bawelna ocieplana a na wierzchu jest welna, wiec i tak jest cieplusio
    ja sie z Iwcia zgodze, bo mnie kazda welna jednak podgryza, nawet merinosy i kaszmiry (prawie niezauwazalnie, ale jakos tak...cos tam czuje). Wiec i tak ubieram zawsze pod spod bawelniany podkoszulek. Kiedy mieszkalam w Mediolanie, kupowalam wlasnie takie o ktorych Iwcia mowi - z cieniutka warstwa bawelny pod spodem. I rzeczywiscie- nie ma nic lepszego na mroz, zimno i kiedy pizdzi.

iwcia77, kapturnica, moremi lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Heh, tak w ogole w temacie welny. To jest podstawowa czesc garderoby narciarza norweskiego. Na to sie z reguly bierze tylko kurtke i spodnie i wio ( ja czasem biore cienki polarek, ale nie zawsze ). Ale kiedy sie wraca z nart, to zrzuca sie tylko wierzchnie ciuchy i lazi w tej welnie. Ona ma z reguly fajowe kolory, rozne wstawki, mozna w tym paradowac. Ma tez takie wlasciwosci, ze sie rozciaga ( nie kupuje sie wiekszej, chyba, ze sie chce ja gotowac w praniu ;) ), wiec zajebiscie seksownie wisi na tylku. I tak chodzimy jak te menele, w geterkach ( chlop tez ) wiszacych na dupie w trojeczke. Widok przedni ;) W tym roku dolaczy do nas Adas, ale ze ma pieluche, to nie bedzie mu jedynemu nic wisialo. ;)

no wlasnie te ciuchy do sportow zimowych sa najlepsze , aj zaraz jeszcze raz oblukam ten link co wrzucilas, ale on po norwesku to se moge ...

• EwaT Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mąż gotuje
    mielone klopsy, ziemniaki tłuczone, sałatka z ogorka ze śmietana i czosnkiem ;)

iwcia77, Mala79, kapturnica, Simba, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość

‹‹ 5327 5328 5329 5330 5331 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ