35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bozia3 wrote:dzięki - coś poszukam...trochę one babciowate, no ale jeśli grzeją to super
, kup 1 na probe np czarna , to ci sie nie bedzie babciowato kojarzyc
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:..a i zeby tej welny nie bylo od strony skory, bo cie bedzie gryzlo
welna tylko po zewnetrznej stronie a od srodka gruba bawelna -to wazne !
2 lata Norwezki mnie uczyly, jak to dziala. A ja nie i nie ( bo nie stac mnie bylo na koszulke za kase, za ktora ja kupowalam jedzenia na tydzien). Ale jak sie przekonalam, to umarl w butach! Jestem pierwsza ambasadorka welny na swiecie.
iwcia77, caffe, dorbie, Bliska 77, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Iwcia, Wloszko. Przeca wlasnie bawelna nie grzeje, ona jeszcze do tego pot trzyma i nie oddaje. Musi byc welna od skory. TA welna nie gryzie, jest mieciutka i aksamitna.
2 lata Norwezki mnie uczyly, jak to dziala. A ja nie i nie ( bo nie stac mnie bylo na koszulke za kase, za ktora ja kupowalam jedzenia na tydzien). Ale jak sie przekonalam, to umarl w butach! Jestem pierwsza ambasadorka welny na swiecie.
Pusurek lubi tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:to wyobraz sobie te wloskie tropikalne ..., czarne grubasy z podwojnym brzuchem i grubymi owlosionymi nogmi...mi ostatnio na kontakcie taki siedzial ..w nocy- ryk na cale osiedle- alojz wyskoczyl z wyra bo mysl, ze rodze a ja sparalizowana nad tym wlacznikiem od swiatla i rycze...
No, ja reaguje dokladnie tak samo : rycze. Zawsze sobie wmawiam, ze to nic strasznego ale jak sie pojawi jakis pajak to mnie zdrowy rozsadek od razu odpuszcza; Kiedys moj M byl w pracy na noc (wracal ok 2H nad ranem).Ja w domu sama. W naszej sypialni byl pajak. Siedzialam od 22H30 do 2H wpatrujac sie w te okropne zwierze, zeby nie ucieklo. Zabic nie mam odwagi .... Przyjechal M z pracy, zabil pajaka, powiedzial ze jestem glupia, przyznalam mu racje i poszlam spacmasakra. Nienawize pajakow
Pusurek, iwcia77, Bursztyn, caffe, kapturnica, kkisia, Simba, Iwone, Mega, paszczakin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzy słyszałyście taką opinię,że po odstawieniu tabletek antykoncepcyjnych są nieregularne miesiączki?
Czuję się jakbym była po jajeczkowaniu,śluz skąpy kremowy, cycki miękkie, a nie wzrosła mi tempka, dziś 36,43.
idę jutro do gin, by zobaczyła ten pecherzyk, co miał pęknąc, ale denerwuję się.
I wkrecam się,że może ja juz nie będe mogła...
Endo chyba miałam 6 w 19dc, to mało
Simba lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHeh, tak w ogole w temacie welny. To jest podstawowa czesc garderoby narciarza norweskiego. Na to sie z reguly bierze tylko kurtke i spodnie i wio ( ja czasem biore cienki polarek, ale nie zawsze ). Ale kiedy sie wraca z nart, to zrzuca sie tylko wierzchnie ciuchy i lazi w tej welnie. Ona ma z reguly fajowe kolory, rozne wstawki, mozna w tym paradowac. Ma tez takie wlasciwosci, ze sie rozciaga ( nie kupuje sie wiekszej, chyba, ze sie chce ja gotowac w praniu
), wiec zajebiscie seksownie wisi na tylku. I tak chodzimy jak te menele, w geterkach ( chlop tez ) wiszacych na dupie w trojeczke. Widok przedni
W tym roku dolaczy do nas Adas, ale ze ma pieluche, to nie bedzie mu jedynemu nic wisialo.
iwcia77, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:ja mam arachnofobie
http://www.tvn24.pl/kultura-styl,8/katie-melua-slyszala-szelest-w-uchu-lekarz-znalazl-tam-pajaka,484419.html?fb_action_ids=10205283954364404&fb_action_types=og.recommends
a po czymś takim urwałabym sobie łeb przy samej dupie!
o kurwa
iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:No, ja reaguje dokladnie tak samo : rycze. Zawsze sobie wmawiam, ze to nic strasznego ale jak sie pojawi jakis pajak to mnie zdrowy rozsadek od razu odpuszcza; Kiedys moj M byl w pracy na noc (wracal ok 2H nad ranem).Ja w domu sama. W naszej sypialni byl pajak. Siedzialam od 22H30 do 2H wpatrujac sie w te okropne zwierze, zeby nie ucieklo. Zabic nie mam odwagi .... Przyjechal M z pracy, zabil pajaka, powiedzial ze jestem glupia, przyznalam mu racje i poszlam spac
masakra. Nienawize pajakow
a jak slysze te chrzeszczenie miazdzacego sie brzycha pod moim kapciem to juz juz wogole mam mine zabojcy
malgos741, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:tutaj nie ma welny , ktora nie gryzie, chodzi o to, ze od skory jest bawelna ocieplana a na wierzchu jest welna, wiec i tak jest cieplusio
iwcia77, kapturnica, moremi lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Heh, tak w ogole w temacie welny. To jest podstawowa czesc garderoby narciarza norweskiego. Na to sie z reguly bierze tylko kurtke i spodnie i wio ( ja czasem biore cienki polarek, ale nie zawsze ). Ale kiedy sie wraca z nart, to zrzuca sie tylko wierzchnie ciuchy i lazi w tej welnie. Ona ma z reguly fajowe kolory, rozne wstawki, mozna w tym paradowac. Ma tez takie wlasciwosci, ze sie rozciaga ( nie kupuje sie wiekszej, chyba, ze sie chce ja gotowac w praniu
), wiec zajebiscie seksownie wisi na tylku. I tak chodzimy jak te menele, w geterkach ( chlop tez ) wiszacych na dupie w trojeczke. Widok przedni
W tym roku dolaczy do nas Adas, ale ze ma pieluche, to nie bedzie mu jedynemu nic wisialo.
no wlasnie te ciuchy do sportow zimowych sa najlepsze , aj zaraz jeszcze raz oblukam ten link co wrzucilas, ale on po norwesku to se moge ...Pusurek lubi tę wiadomość