X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia zalukaj tutaj :

http://www.adampolbielizna.pl/koszulki-welniane-z-jedwabiem-bez-rekawow-7910842-p-452.html

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2014, 16:21

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    http://www.adampolbielizna.pl/koszulki-welniane-z-jedwabiem-bez-rekawow-7910842-p-452.html
    dzięki - coś poszukam...trochę one babciowate, no ale jeśli grzeją to super

iwcia77 lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    dzięki - coś poszukam...trochę one babciowate, no ale jeśli grzeją to super
    nie jest tak zle, grzeja, grzeja ale polecam te z krotkim i dlugim rekawem , te na ramiaczkach grzeja tylko plecki :) , kup 1 na probe np czarna , to ci sie nie bedzie babciowato kojarzyc :D

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ..a i zeby tej welny nie bylo od strony skory, bo cie bedzie gryzlo :D welna tylko po zewnetrznej stronie a od srodka gruba bawelna -to wazne !

Bursztyn lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2014, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    Bozia zalukaj tutaj :

Malo troche welny w welnie. :/

iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2014, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    ..a i zeby tej welny nie bylo od strony skory, bo cie bedzie gryzlo :D welna tylko po zewnetrznej stronie a od srodka gruba bawelna -to wazne !
    Iwcia, Wloszko. Przeca wlasnie bawelna nie grzeje, ona jeszcze do tego pot trzyma i nie oddaje. Musi byc welna od skory. TA welna nie gryzie, jest mieciutka i aksamitna.
    2 lata Norwezki mnie uczyly, jak to dziala. A ja nie i nie ( bo nie stac mnie bylo na koszulke za kase, za ktora ja kupowalam jedzenia na tydzien ;) ). Ale jak sie przekonalam, to umarl w butach! Jestem pierwsza ambasadorka welny na swiecie. ;)

iwcia77, caffe, dorbie, Bliska 77, moremi lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Malo troche welny w welnie. :/
    fakt , tez dopiero zwrocialm uwage ale to tylko tak na szybko wrzucilam zeby dac Bozi idee o co kamon...

Pusurek lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    ale Mango widzialas na forum czy w realu?
    tutaj tutaj, komentowała wykres

iwcia77 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    fakt , tez dopiero zwrocialm uwage ale to tylko tak na szybko wrzucilam zeby dac Bozi idee o co kamon...
    I pacz pan modnisie. Babciowate... ;)

iwcia77, kapturnica, Bozia3 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Iwcia, Wloszko. Przeca wlasnie bawelna nie grzeje, ona jeszcze do tego pot trzyma i nie oddaje. Musi byc welna od skory. TA welna nie gryzie, jest mieciutka i aksamitna.
    2 lata Norwezki mnie uczyly, jak to dziala. A ja nie i nie ( bo nie stac mnie bylo na koszulke za kase, za ktora ja kupowalam jedzenia na tydzien ;) ). Ale jak sie przekonalam, to umarl w butach! Jestem pierwsza ambasadorka welny na swiecie. ;)
    tutaj nie ma welny , ktora nie gryzie, chodzi o to, ze od skory jest bawelna ocieplana a na wierzchu jest welna, wiec i tak jest cieplusio

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    tutaj tutaj, komentowała wykres
    aha, no chyba nie ma szans zeby wrocila do nas , dostala zasluzoa bure od moremi i sie obrazila na amen :(

Bursztyn, moremi, Iwone lubią tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    to wyobraz sobie te wloskie tropikalne ..., czarne grubasy z podwojnym brzuchem i grubymi owlosionymi nogmi...mi ostatnio na kontakcie taki siedzial ..w nocy- ryk na cale osiedle- alojz wyskoczyl z wyra bo mysl, ze rodze a ja sparalizowana nad tym wlacznikiem od swiatla i rycze...

No, ja reaguje dokladnie tak samo : rycze. Zawsze sobie wmawiam, ze to nic strasznego ale jak sie pojawi jakis pajak to mnie zdrowy rozsadek od razu odpuszcza; Kiedys moj M byl w pracy na noc (wracal ok 2H nad ranem).Ja w domu sama. W naszej sypialni byl pajak. Siedzialam od 22H30 do 2H wpatrujac sie w te okropne zwierze, zeby nie ucieklo. Zabic nie mam odwagi .... Przyjechal M z pracy, zabil pajaka, powiedzial ze jestem glupia, przyznalam mu racje i poszlam spac ;) masakra. Nienawize pajakow

Pusurek, iwcia77, Bursztyn, caffe, kapturnica, kkisia, Simba, Iwone, Mega, paszczakin lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2014, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy słyszałyście taką opinię,że po odstawieniu tabletek antykoncepcyjnych są nieregularne miesiączki?
    Czuję się jakbym była po jajeczkowaniu,śluz skąpy kremowy, cycki miękkie, a nie wzrosła mi tempka, dziś 36,43.
    idę jutro do gin, by zobaczyła ten pecherzyk, co miał pęknąc, ale denerwuję się.
    I wkrecam się,że może ja juz nie będe mogła...
    Endo chyba miałam 6 w 19dc, to mało

Simba lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2014, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heh, tak w ogole w temacie welny. To jest podstawowa czesc garderoby narciarza norweskiego. Na to sie z reguly bierze tylko kurtke i spodnie i wio ( ja czasem biore cienki polarek, ale nie zawsze ). Ale kiedy sie wraca z nart, to zrzuca sie tylko wierzchnie ciuchy i lazi w tej welnie. Ona ma z reguly fajowe kolory, rozne wstawki, mozna w tym paradowac. Ma tez takie wlasciwosci, ze sie rozciaga ( nie kupuje sie wiekszej, chyba, ze sie chce ja gotowac w praniu ;) ), wiec zajebiscie seksownie wisi na tylku. I tak chodzimy jak te menele, w geterkach ( chlop tez ) wiszacych na dupie w trojeczke. Widok przedni ;) W tym roku dolaczy do nas Adas, ale ze ma pieluche, to nie bedzie mu jedynemu nic wisialo. ;)

iwcia77, moremi, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2014, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry witam sie przy poniedzialku :-) zycze udanej reszty dnia i spokojnego wieczoru...

iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ja mam arachnofobie
    http://www.tvn24.pl/kultura-styl,8/katie-melua-slyszala-szelest-w-uchu-lekarz-znalazl-tam-pajaka,484419.html?fb_action_ids=10205283954364404&fb_action_types=og.recommends

a po czymś takim urwałabym sobie łeb przy samej dupie!

o kurwa

iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    No, ja reaguje dokladnie tak samo : rycze. Zawsze sobie wmawiam, ze to nic strasznego ale jak sie pojawi jakis pajak to mnie zdrowy rozsadek od razu odpuszcza; Kiedys moj M byl w pracy na noc (wracal ok 2H nad ranem).Ja w domu sama. W naszej sypialni byl pajak. Siedzialam od 22H30 do 2H wpatrujac sie w te okropne zwierze, zeby nie ucieklo. Zabic nie mam odwagi .... Przyjechal M z pracy, zabil pajaka, powiedzial ze jestem glupia, przyznalam mu racje i poszlam spac ;) masakra. Nienawize pajakow
    ja mam to samo...bede sparalizowana, obserwowala pol nocy, nie zgasze swiatla, nie zasne poki martwego nie zobacze...ja najpierw traktuje go srodkiem owadobojczym , wtedy on spada na podloge i ja go kapciem szybko coby nie uciekl, ble :( a jak slysze te chrzeszczenie miazdzacego sie brzycha pod moim kapciem to juz juz wogole mam mine zabojcy :(

malgos741, BISCA, Mega lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    tutaj nie ma welny , ktora nie gryzie, chodzi o to, ze od skory jest bawelna ocieplana a na wierzchu jest welna, wiec i tak jest cieplusio
    ja sie z Iwcia zgodze, bo mnie kazda welna jednak podgryza, nawet merinosy i kaszmiry (prawie niezauwazalnie, ale jakos tak...cos tam czuje). Wiec i tak ubieram zawsze pod spod bawelniany podkoszulek. Kiedy mieszkalam w Mediolanie, kupowalam wlasnie takie o ktorych Iwcia mowi - z cieniutka warstwa bawelny pod spodem. I rzeczywiscie- nie ma nic lepszego na mroz, zimno i kiedy pizdzi.

iwcia77, kapturnica, moremi lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Heh, tak w ogole w temacie welny. To jest podstawowa czesc garderoby narciarza norweskiego. Na to sie z reguly bierze tylko kurtke i spodnie i wio ( ja czasem biore cienki polarek, ale nie zawsze ). Ale kiedy sie wraca z nart, to zrzuca sie tylko wierzchnie ciuchy i lazi w tej welnie. Ona ma z reguly fajowe kolory, rozne wstawki, mozna w tym paradowac. Ma tez takie wlasciwosci, ze sie rozciaga ( nie kupuje sie wiekszej, chyba, ze sie chce ja gotowac w praniu ;) ), wiec zajebiscie seksownie wisi na tylku. I tak chodzimy jak te menele, w geterkach ( chlop tez ) wiszacych na dupie w trojeczke. Widok przedni ;) W tym roku dolaczy do nas Adas, ale ze ma pieluche, to nie bedzie mu jedynemu nic wisialo. ;)

no wlasnie te ciuchy do sportow zimowych sa najlepsze , aj zaraz jeszcze raz oblukam ten link co wrzucilas, ale on po norwesku to se moge ...

• EwaT Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mąż gotuje
    mielone klopsy, ziemniaki tłuczone, sałatka z ogorka ze śmietana i czosnkiem ;)

iwcia77, Mala79, kapturnica, Simba, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość

‹‹ 5327 5328 5329 5330 5331 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Objawy zbliżającego się porodu – jak rozpoznać, że to już czas?

Ciało kobiety w ostatnich tygodniach ciąży wysyła subtelne, ale wyraźne sygnały, że poród jest coraz bliżej. Od pierwszych skurczów przepowiadających, przez zmiany w wydzielinie pochwowej, po uczucie ucisku w miednicy – wszystkie te objawy mogą wskazywać, że organizm przygotowuje się do narodzin dziecka.

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ