35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:Pusur poslij do gdanska , bo jak mi magnesy na strefie celnej beda miesiac lezec to sie zabije
Magnesy zatem przyjda z Polski.iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:tutaj w italii to sa takie podkoszulki fajne welna na wierzchu a od skory gruba, wlochata bawelna- to jest wypas, ubierasz takie cos , na to sweterek , kurtke i smigasz w najgorsza wilgoc
A tak wyglada norweska welna. Jest nawet dosc seksowna.No, moze nie geterki, ale jak ktos lubi kobity w rajtach to i generki przejda.
iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Ja juz wymyslilam, ze zapakuje paczuszki i podam przez znajomego, ktory wysle z Polski. Nie chce juz zadnych jaj z clem i chorymi przepisami, ze No w Unii nie jest.
Magnesy zatem przyjda z Polski.malgos741, Pusurek lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:http://shop.pierrerobert.no/ulltopper/s/102
A tak wyglada norweska welna. Jest nawet dosc seksowna.No, moze nie geterki, ale jak ktos lubi kobity w rajtach to i generki przejda.
i pomyslec ze jak mialam 17 lat to w gdansku zima biegalaz z golym pepkiem, bez szalika, bez czapki...moja mama teraz mnie nie poznaje
Pusurek, Iwone, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
malgos741 wrote:Nie chcę się rozczarować.
nie chcesz rozczrować się już jutro??? po co aż do środy czekać?iwcia77, caffe, Bursztyn, macduska, kapturnica, kkisia, moremi, Parka, BISCA lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:może piszcie o tej wełnie tutaj - wcale nie zaśmiecacie forum - a to ciekawe jest..ja bym sobie też może kupiła cosik takiego, ale się w ogóle na tym nie znam...
caffe lubi tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:kup Bozia, pieniadze zainwestowane dobrze, bo jakosc jest dobra i w dupe cieplo. jedyny szkopul , ze trzeba kupic przynajmiej o 1 rozmiar wieksze , bo jak kupilam moj rozmiar to mi sie skorczylo po praniu ( 30 stopni, program do welny), teraz kupuje wieksze i sa super
iwcia77 lubi tę wiadomość