35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bursztyn wrote:ja tez z pelnoziarnistej, ale tylko z 1/2 kg maki, wyrasta, wszystko fajnie, tylko jak go pieklam przykrytego to siedzial 2 godz. i dalej spod wilgotny
bez przykrycia szybciej, ale spod nadal do kitu
to juz sama nie wiem....
musialam sie przerzucic na tzw. brytfanne metalowa niestety
no to ja nie wiem, jak w brytfannie wychodzi.. -
Caffe w Pl też kupisz http://orlinkowo.com/pl/c/Spiworki,-czapeczki,-bluzeczki,-sweterki,-spioszki,-pizamki-oraz-bielizna-z-WELNY-MERYNOSOW/66
caffe wrote:Pusurek, pytałam wcześnie ile u Was kosztuje to cudo, czyli bodziak z merynosów?caffe, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Wlasnie sie wylezalam w wannie, siedze sobie w szlafroku, popijam herbatke waniliowa i czekam az mi wlosy przeschna. Ze tez wczesniej nie wiedzialam, ze siedzenie w domu jest takie cudowne...
moremi, Simba lubią tę wiadomość
-
Czy schab to do kanapek czy jako mięso do drugiego dania?
Ja taki schab do chleba gotuje. Najpierw przyprawiam niewielką ilością soli, pieprzu i majeranku. Wkładam do rękawa, szczelnie zaciskając brzegi. Wrzucam na gotującą się wodę i wtedy przykręcam gaz żeby tylko lekko bulgotało. Taki kilogramowy schab lub łopatkę lub szynkę gotuję ok. 1 godziny. Po ugotowaniu nie wyciągam z wody tylko tam pozostaje do czasu aż wszystko wystygnie. Najlepiej gotowac na noc, bo rano już jest ok.iwcia77, Pusurek, kapturnica, Simba lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:no to ja nie wiem, jak w brytfannie wychodzi..
ale wyglada bardzo porzadnie
zupelnie jak ja, a tez nie za bardzo ten tego....paszczakin, iwcia77, macduska, Bozia3, Simba, Mega lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Nie histeryzuj Iwka!
Nie byloby akcji: "Kup siate magnesow i rozdaj na forum", gdyby nie ja!
Powinnam miec stale udzialy w rozdawnictwie, nie sadzisz?
Do kartonika, ale juz!
ja od wczoraj w tym kartoniku siedze z fochem
nie histeryzuje- jest mi przykro
jestem w ciazy a kobietom w ciazy sie nie odmawia- myszy potem maja wyzerke
twojej akcji o rozdawaniu magnesow na forum nie widzialam...a jestem tu prawie codziennie i staram sie brac czynny udzial w walce o magnesy
nawet nie tylko w swoim imieniu ...
Bursztyn, malgos741, Mala79, kapturnica, Iwone, Simba, Parka, BISCA, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Pusurku, a ile to cudo kosztuje, tzn. ten bodziak z tych merynosów?
caffe, malgos741, moremi lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:ja od wczoraj w tym kartoniku siedze z fochem
nie histeryzuje- jest mi przykro
jestem w ciazy a kobietom w ciazy sie nie odmawia- myszy potem maja wyzerke
twojej akcji o rozdawaniu magnesow na forum nie widzialam...a jestem tu prawie codziennie i staram sie brac czynny udzial w walce o magnesy
nawet nie tylko w swoim imieniu ...
ja ci wysle z B'ham
(jak znajde)iwcia77, kapturnica, moremi, Simba, BISCA, Iwone, Mega lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:moze cos z tym garem rzymskim jest nie tak....
ale wyglada bardzo porzadnie
zupelnie jak ja, a tez nie za bardzo ten tego....
http://emoticoner.com/files/emoticons/onion-head/uhuhuh-onion-head-emoticon.gif http://emoticoner.com/files/emoticons/onion-head/uhuhuh-onion-head-emoticon.gif
Bursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
trol co karmi fiorda z renkiPusurek wrote:I za to dostaniesz magnesik od mła. Powiem wiecej, mozesz wybrac: chcesz z trolem czy fiordem?
Bursztyn, paszczakin, iwcia77, Pusurek, malgos741, Bozia3, kapturnica, moremi, Simba, BISCA, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Nowka okolo 100 zet, ja kupuje uzywki. Jak chcesz cos na zime dla malego, to poszukam, bo przed zima handelek kwitnie. Tylko jaki rozmiar ewentualnie?
100 zł mnie nie przeraża jakby co, ale tak jak wspominałam, chciałabym zeby było dobre gatunkowo. Ja się na tym nie znam, dlatego zastukałam do CiebiePusurek, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny