35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Jaki nudy w pracy ... Ludziska przychodzić bo ja jajo znose
A tak na marginesie: ucieszyłam się że mechanik odstawil mi auto w sobotę, pod blok, ale żeby go odwieść ti aauto nię odpalilo myśleliśmy że to akumulator, naladowalam dziś chce oddalić a tu du.a zimna nawet rozrusznik nie drgnie. Mmasakra jakaś.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2014, 13:59
iwcia77, Mala79, Bliska 77, Parka, Sabina lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
obecna, to ja iwcia i ZBIERAM MAGNESY- dziekuje za uwage
Sabcia, jestem taka szczesliwa ze sie udalo, ciagnij tam jakas do pary
tort dla meza na dzis to pewnie taki: 100 lat !
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/737161faf008.jpg
Bozia- nobel za streszczenie- to nie pierwsze oczywiscie takie smiechowe
Paszcza twoje dziecie jest juz na fb i ma jakis przekaz ...ale ja nie wiem o co kamon..musisz pogadac z kartofelkiem powaznie
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2fa0f1052b1d.jpgmalgos741, Reni, moremi, Bursztyn, dorbie, BISCA, Bliska 77, Parka, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
Bisca- niesety nie dostalam jeszcze przesylki ale cierpliwie czekam na nia
dziekuje
a co do pajakow to witaj w klubie fobii pajakowejmam to samo , strasznie sie ich boje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2014, 14:05
paszczakin, BISCA, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
malgos741 wrote:Jaki nudy w pracy ... Ludziska przychodzić bo ja jajo znose
A tak na marginesie: ucieszyłam się że mechanik odstawil mi auto w sobotę, pod blok, ale żeby go odwieść ti aauto nię odpalilo myśleliśmy że to akumulator, naladowalam dziś chce oddalić a tu du.a zimna nawet rozrusznik nie drgnie. Mmasakra jakaś.
co do auta to..przejebanemalgos741, macduska, BISCA lubią tę wiadomość
-
malgos741 wrote:Jaki nudy w pracy ... Ludziska przychodzić bo ja jajo znose
A tak na marginesie: ucieszyłam się że mechanik odstawil mi auto w sobotę, pod blok, ale żeby go odwieść ti aauto nię odpalilo myśleliśmy że to akumulator, naladowalam dziś chce oddalić a tu du.a zimna nawet rozrusznik nie drgnie. Mmasakra jakaś.moremi lubi tę wiadomość
-
Simba wrote:Z zycia kury domowej:
Bylam na targu zeby kupic buraki, bo planuje uruchomic sokowirowke i pic soki. Bardzo kuriozalne jest to, ze u Arabow buraki byly po 3,90 eur za kilogram (tu chyba nie znaja powiedzenia "tanio jak barszcz" a na stoisku BIO po 1,95. Upolowalam tez korzen pietruszki (uwaga 4,95 eur/kg) co jest w tym kraju nie lada wyczynem. Te warzywa, ktore my w PL jemy na codzien, oni wlasnie "odkrywaja na nowo" i na przyklad taka wlasnie pietruszke mozna znalezc na stoiskach z napisem: zapomniane warzywa
A tera pytanie: jak upiec kawalek schabu zeby byl smaczny ale nie suchy?
Dziekuje za uwage.
Kokokokoko ko kokoo kokooomoremi, macduska, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
iwcia77 wrote:obecna, to ja iwcia i ZBIERAM MAGNESY- dziekuje za uwage
Paszcza twoje dziecie jest juz na fb i ma jakis przekaz ...ale ja nie wiem o co kamon..musisz pogadac z kartofelkiem powaznie
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2fa0f1052b1d.jpg
o faken, bedzie szlaban i obciecie kieszonkowego! zadnych fejsbukow mi tu kartofel nie bedzie zakladac!
i tak wiemy, ze zbierasz magnesy.. Ale po gofro-magnesa sie nie zglosilas- dostalam tylko pw od Pusura i Iwone.
iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:Bisca- niesety nie dostalam jeszcze przesylki ale cierpliwie czekam na nia
dziekuje
a co do pajakow to witaj w klubie fobii pajakowejmam to samo , strasznie sie ich boje
i ja tez- a w belgii sa masakralne, w polsce nigdy takich nie widzialam..iwcia77, Reni lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:A tera pytanie: jak upiec kawalek schabu zeby byl smaczny ale nie suchy?
Dziekuje za uwage.
Kokokokoko ko kokoo kokooo
w garnku rzymskim! garnek rzymski najlepszy, zadne zawijanie w plastik, fuj..
iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:a ja mam pytanie w sprawie kotletow rybnych...
mam filety z dorsza , czy je trzeba przemielic surowe przez maszynke do miesa czy mozna ugotowac na wodzie i zmielic blenderem?
w drugiej wersji moga byc suche.. ja bym zdecydowanie smazyla surowa rybe..iwcia77, macduska lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:i ja tez- a w belgii sa masakralne, w polsce nigdy takich nie widzialam..
moremi lubi tę wiadomość
-
ja mam arachnofobie
http://www.tvn24.pl/kultura-styl,8/katie-melua-slyszala-szelest-w-uchu-lekarz-znalazl-tam-pajaka,484419.html?fb_action_ids=10205283954364404&fb_action_types=og.recommends
a po czymś takim urwałabym sobie łeb przy samej dupie!
paszczakin wrote:i ja tez- a w belgii sa masakralne, w polsce nigdy takich nie widzialam..iwcia77, moremi, macduska lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:ja mam arachnofobie
http://www.tvn24.pl/kultura-styl,8/katie-melua-slyszala-szelest-w-uchu-lekarz-znalazl-tam-pajaka,484419.html?fb_action_ids=10205283954364404&fb_action_types=og.recommends
a po czymś takim urwałabym sobie łeb przy samej dupie! -
Bursztyn wrote:Malgos, a kiedy bedziesz testowac?
iwcia77, Bursztyn, macduska, Bozia3, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017