X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Simba Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2c2428a8450b.jpg
    TO to ja lubie, to to ja rozumie ;)

Iwone, Bliska 77, moremi, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba na poprzedniej stronie masz instrukcję obsługi bliźniaków :D

iwcia77 lubi tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Faktoza - Bozi streszczenia wymiataja. Trzecie oko forum. Nie na darmo ma taki nick...

kkisia, Bozia3, paszczakin, Bursztyn, moremi, Sabina, iwcia77, BISCA, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry
    Wczoraj z braku spirytu rozrobiliśmy bimber z wodą 2:1 i potraktowaliśmy tym pępek. Wydzielina z krwią nadal się zbiera ale moim zdaniem jest lepiej. Dziś kupię zwykły spiryt i będziemy z tym działać.
    Dorbie, nie mogę zrobić fotki pępka bo mały strasznie się wierci.
    Jeśli chodzi o allegro to ja bardzo dużo kupuję. Korzystam ze sprzedawców którzy mają dobrą opinię i jeszcze się od tylu lat nie zawiodłam. Ostatnio kupuję małemu bluzeczki po kilka złotych. Jak jest dobra firma to nawet używane wyglądają jak nówki sztuki. Teraz poluję na spódnicę z Zary dla młodszej córki koniec aukcji wieczorem.

kkisia, Bliska 77, Iwone, dorbie, moremi, Sabina, malgos741, Mala79 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Simba Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie sie wylezalam w wannie, siedze sobie w szlafroku, popijam herbatke waniliowa i czekam az mi wlosy przeschna. Ze tez wczesniej nie wiedzialam, ze siedzenie w domu jest takie cudowne...

kkisia, Bliska 77, Reni, dorbie, ania.g, Bursztyn, moremi, Sabina, malgos741, iwcia77, Pusurek, Mala79, Parka, Mega, Dorka1979 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Wlasnie sie wylezalam w wannie, siedze sobie w szlafroku, popijam herbatke waniliowa i czekam az mi wlosy przeschna. Ze tez wczesniej nie wiedzialam, ze siedzenie w domu jest takie cudowne...
    korzystaj ile wlezie

Simba lubi tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Iwone Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    korzystaj ile wlezie
    Simba korzystaj, korzystaj, bo później już tak spokojnie nie będzie :D

Simba, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    korzystaj ile wlezie
    Bede bede - w koncu na starosc planuje zostac dziunia ;)
    Czy wtedy to juz dzidzia-piernik?

kkisia, Bliska 77, Reni, Bursztyn, moremi, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Simba korzystaj, korzystaj, bo później już tak spokojnie nie będzie :D
    Iiii tam - planuje ze moje dzieci beda grzeczne. Codziennie im to wmawiam ;)

kkisia, Iwone, Reni, Bursztyn, moremi, Sabina, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    boszeeee korzystaj kobieto - bo nie znasz dnia ani godziny...:)

Bliska 77, Reni, Sabina, Mega lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:

http://emoticoner.com/files/emoticons/onion-head/crying2-onion-head-emoticon.gif http://emoticoner.com/files/emoticons/onion-head/crying2-onion-head-emoticon.gif http://emoticoner.com/files/emoticons/onion-head/crying2-onion-head-emoticon.gif http://emoticoner.com/files/emoticons/onion-head/crying2-onion-head-emoticon.gif

Simba lubi tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Bede bede - w koncu na starosc planuje zostac dziunia ;)
    Czy wtedy to juz dzidzia-piernik?
    A to juz mniej istotne, wazne ze dziunia ;)

Simba, Reni lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Simba Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    http://emoticoner.com/files/emoticons/onion-head/crying2-onion-head-emoticon.gif http://emoticoner.com/files/emoticons/onion-head/crying2-onion-head-emoticon.gif http://emoticoner.com/files/emoticons/onion-head/crying2-onion-head-emoticon.gif http://emoticoner.com/files/emoticons/onion-head/crying2-onion-head-emoticon.gif
    Wlasnie sobie uswiadomilam ze skoro nie jedziecie na swieta, to moze spedzimy je...w siodemke? ;)

Reni, Bursztyn, moremi, Bliska 77, kkisia, Sabina, malgos741, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Z bliźniakami wcale nie jest tak źle, jak mogłoby się wydawać. Mam trzy znajome które mają bliźnięta i wcale nie narzekają, szczególnie jak dzieci są na etapie zabaw z rówieśnikami.
    Jednej to aż zazdroszczę, bo do dziś śpią więcej niż rówieśnicy(mają 6 lat)
    Mój w dzień przestał spać w wieku 2 lat, jej dzieci jeszcze jako 5 latki spały po przyjściu z przedszkola ok 2-3 godz. Na noc szły spać o 19 o o 7.30 wstawały do przedszkola.
    Simba uszy do góry, będzie dobrze

caffe, moremi, Simba, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzisiaj odwaliłam numer .. miałam wyrzuty sumienia (szkoda mi było psiny)
    pieseł jak zwykle gdy coś go boli przychodzi do mnie
    i dzisiaj w nocy znowu akcja: boli mnie ucho.. pRzyszedł i dziobie mnie, zimny nos moje czoło włazi pod kołdrę ja nei chcę go wpuścić
    poszedł z drugiej strony próbuje od strony pleców .. dziobie mnie w łopatkę i potrząsa głową.. dzisiaj w nocy spałam bardzo źle, niespokojnie (pewnie znowu jestem w ciąży ;-)..) i trochę mnie irytowało to wybudzanie..
    więc mówię do niego nieeeeeeeee.. zawsze działa przestaje się do mnie dobijać i idzie do pana :-)
    normalnie bym sie podniosła podała krople wymasowała ucho itp ale tym razem czułam, że mnie szlag trafi taka byłam zmęczona
    no to psina poszła do pana.. i czekam co się będzie działo .. czy panicz się obudzi.
    Wstał po cichu, żeby mnie nie obudzić ;-) poszedł po krople, zapodał psowi do ucha 035.gif i poszedł z nim spać do salonu 02icon_mryellow.gif

i w związku z tym mam nadzieję, że do dziecka też będzie wstawał.. szkoda, że nie da rady karmić piersią 30icon_woot_gif.gif no ale nie można mieć wszytskiego

Bursztyn, paszczakin, moremi, Bliska 77, Simba, kapturnica, kkisia, Iwone, Sabina, malgos741, ania.g, iwcia77, BISCA, Mala79, Parka, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Wlasnie sobie uswiadomilam ze skoro nie jedziecie na swieta, to moze spedzimy je...w siodemke? ;)

no ja mysle.. przeciez juz kiedys gadalismy o tym, nie?
    do nas sie pewnie ktos zwali jak znam zycie, ale wiesz- stol mamy na 12 osob ;) wiec nawet jesli by byl komplet potencjalnych gosci to i tak jeszcze miejsce dla niespodziewanego goscia bedzie..

Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a czy ja mogę przyjechać ze swoim stołem?
    paszczakin wrote:
    no ja mysle.. przeciez juz kiedys gadalismy o tym, nie?
    do nas sie pewnie ktos zwali jak znam zycie, ale wiesz- stol mamy na 12 osob ;) wiec nawet jesli by byl komplet potencjalnych gosci to i tak jeszcze miejsce dla niespodziewanego goscia bedzie..

Bursztyn, Simba, kapturnica, paszczakin, moremi, iwcia77, Parka, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry

Sabina, gratki po raz drugi! :D
    Simba, dziunie na starosc nie wygladaja jak pierniki, wszakk stac ja na zabiegi odmladzajace, tak wiec czeka nas cudowna swietlana starosc :)
    Reni, porzadnego masz chlopa
    Bozia, streszczenie godne nagrody literackiej
    Jeszcze mialam sie do kogos odniesc, ale niestety......zapomnialam...
    Aha, zaczelam dzis nowy cykl.

Bliska 77, Reni, Simba, kkisia, Sabina, malgos741, moremi, iwcia77, dorbie, Parka, Mega lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    a czy ja mogę przyjechać ze swoim stołem?

mozesz i bez stolu, jeszcze sie zmiescicie, bo na simbowe 2 i moje 1 jeszcze normalnego miejsca nie trzeba chyba ;)

Reni, Simba, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak się nie robi czyli ja też dostanę @
    Bursztyn Bursztyn Bursztynie
    Bursztyn wrote:
    Aha, zaczelam dzis nowy cykl.

Bursztyn, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

‹‹ 5320 5321 5322 5323 5324 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ